• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok istiyorum olmuyor😢

Biblo23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
804
182
53
27
Arkadaşlar merhaba birtane oğlum var o artık 5 yaşında tekrardan istiyoruz eşimle ben bu ay klomen kullandım kendi kafama göre ama adet oldum adet olduğumda çok afedersiniz bir parça geldi sanki bebek gibiydi neyse ben tekrardan anne olmak istiyorum ilk gebeliğimde çok zor oldu yani test alıyorum her ay yapıyorum tek çizgi Allahım diyorum nolurr nolursun bnde o çizgiyi göreyim artık hevesimm kalmadı oğluşum kardeş istiyo bende istiyorum rabbim isteyn herkese nsip etsin bana ne önerirsiniz allahaşkına kür vs herşeyi önerin nolur

Doktor öneririm doktor. 🤦🏻‍♀️
Klomen kafanıza göre kullanabileceğiniz bir ilaç değil. Kist yapar, rahmi inceltebilir. Kaş yaparken göz çıkarırsınız.

Böyle şeyleri kafanıza göre kullanmak iyi gelmeyebilir herkeste aynı etkiyi yapmayabilir belki farklı bir durum var ya da hiç sorun yok stresten olmuyor doktora gitmeden bilemezsiniz

Arkadaşlar merhaba birtane oğlum var o artık 5 yaşında tekrardan istiyoruz eşimle ben bu ay klomen kullandım kendi kafama göre ama adet oldum adet olduğumda çok afedersiniz bir parça geldi sanki bebek gibiydi neyse ben tekrardan anne olmak istiyorum ilk gebeliğimde çok zor oldu yani test alıyorum her ay yapıyorum tek çizgi Allahım diyorum nolurr nolursun bnde o çizgiyi göreyim artık hevesimm kalmadı oğluşum kardeş istiyo bende istiyorum rabbim isteyn herkese nsip etsin bana ne önerirsiniz allahaşkına kür vs herşeyi önerin nolur
Lütfen kafanıza göre ilaç kullanmayın. Muayene olun 😘

Kafana gore ilac kullanmak nasil bi cesarettir.sana onerebilecegim tek sey doktor

Back