L logoss Guru Kayıtlı Üye 3 Kasım 2007 33 0 286 İzmir 28 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #1 hani hep söylenir ya bir şeyi yürekten istersen,gerçekten çok istersen mutlaka olur die.sizce bu doğru mu??bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum
hani hep söylenir ya bir şeyi yürekten istersen,gerçekten çok istersen mutlaka olur die.sizce bu doğru mu??bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum
B beyza55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 32 0 86 50 İstanbul 28 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #2 ben de çok isdediğim biri vardı ama olmadı olmasıda mümkün değil umutsuz vakayım ben ya inşallah istediğin olur ben nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben de çok isdediğim biri vardı ama olmadı olmasıda mümkün değil umutsuz vakayım ben ya inşallah istediğin olur ben nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yadel inadına bekliyorum Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 890 2 96 43 Sivas 28 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #3 bence insan bişeyi çok isteyince olmaz ben neyi çok istedimse olmadı belkide keramet bendedir
yadel inadına bekliyorum Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 890 2 96 43 Sivas 28 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #4 beyza55 .!.: ben de çok isdediğim biri vardı ama olmadı olmasıda mümkün değil umutsuz vakayım ben ya inşallah istediğin olur ben nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla... istedigin olmayınca başkasıylamı evlendin neden umutsuz vakasın üzülme yaa
beyza55 .!.: ben de çok isdediğim biri vardı ama olmadı olmasıda mümkün değil umutsuz vakayım ben ya inşallah istediğin olur ben nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla... istedigin olmayınca başkasıylamı evlendin neden umutsuz vakasın üzülme yaa
divinity ♥vildan&pelin♥ Kayıtlı Üye 29 Ekim 2008 13.077 5.614 448 45 1 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #5 hayatta hep neyi çok istediysem oldu:sm_cool:
nisansu Mahkum bir hayat... Kayıtlı Üye 28 Eylül 2007 473 0 96 Diğer 2 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #6 Evet bence bişeyi gerçekten çok istersen oluyor. :Ben ne istediysem oldu çok şükür.....
lethem Nirvana Kayıtlı Üye 6 Kasım 2008 2.680 390 688 5 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #7 iki şeyi yürekten çok istiyorum, hatta uğraşıorum da.. henüz olmadı ama beklemedeyim. olursa yazarım buraya da ama uğraşmak da gerekioo bence :)
iki şeyi yürekten çok istiyorum, hatta uğraşıorum da.. henüz olmadı ama beklemedeyim. olursa yazarım buraya da ama uğraşmak da gerekioo bence :)
maGalena Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2007 66 0 96 İstanbul 5 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #8 Bence yürekten isteyince ve yürekten inanınca ne istersen iste oluyor.En önemlisi kendine güvenmek lazım bu aşırı derecede bende var
Bence yürekten isteyince ve yürekten inanınca ne istersen iste oluyor.En önemlisi kendine güvenmek lazım bu aşırı derecede bende var
E EU3 Ziyaretçi 6 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #9 olmuyor... tecrübeyle sabit..benim için tabi
epaq Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2008 1.353 2 156 Samsun 10 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi logoss #10 ben birşeyi çok istemekten hep sakındım.sanırım hayal kırıklığına uğramamak için bir savunma gibi.ama sakınamayıpta istediğim şeyler de gerçekleşmedi hep. istedikleri gerçekleşenlere nazar değmesin inşallaha.s
ben birşeyi çok istemekten hep sakındım.sanırım hayal kırıklığına uğramamak için bir savunma gibi.ama sakınamayıpta istediğim şeyler de gerçekleşmedi hep. istedikleri gerçekleşenlere nazar değmesin inşallaha.s