• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok istemek...

logoss

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
33
0
286
İzmir
hani hep söylenir ya bir şeyi yürekten istersen,gerçekten çok istersen mutlaka olur die.sizce bu doğru mu??bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum

ben de çok isdediğim biri vardı ama olmadı olmasıda mümkün değil umutsuz vakayım ben ya inşallah istediğin olur ben nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bence insan bişeyi çok isteyince olmaz ben neyi çok istedimse olmadı belkide keramet bendedir

ben de çok isdediğim biri vardı ama olmadı olmasıda mümkün değil umutsuz vakayım ben ya inşallah istediğin olur ben nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

istedigin olmayınca başkasıylamı evlendin neden umutsuz vakasın üzülme yaa

Evet bence bişeyi gerçekten çok istersen oluyor. :Ben ne istediysem oldu çok şükür.....

iki şeyi yürekten çok istiyorum, hatta uğraşıorum da.. henüz olmadı ama beklemedeyim. olursa yazarım buraya da ama uğraşmak da gerekioo bence :)

Bence yürekten isteyince ve yürekten inanınca ne istersen iste oluyor.En önemlisi kendine güvenmek lazım bu aşırı derecede bende var

ben birşeyi çok istemekten hep sakındım.sanırım hayal kırıklığına uğramamak için bir savunma gibi.ama sakınamayıpta istediğim şeyler de gerçekleşmedi hep.
istedikleri gerçekleşenlere nazar değmesin inşallaha.s
:nazar::nazar:

Back
X