Çok İlginç ve Gülmekten Kırılacağınız Davetiyeler - 1000 adeti 35 tl ye bile davetiye

nurumsun67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
2
0
0
Zonguldak
selam canlarım. forumda yeniyim ama pasif kalmayayım.

1000 adet (kartvizit ebatındaki) davetiyeyi 35 TL YE Bile yapan fabrika satış merkezleri var. kargo ve zarf müşteriye ait tabii. zarf imalatı yapmıyorlar çünkü fabrika satış merkezi olduklarından. bazı yerlerde de ek olarak zarf isteyebilirsiniz. o size kalmış canlarım.

ayrıca fotoğraflı modeller de çok ucuz geldi bana. 1000 adet fotoğraflı davetiyeyi 50 liraya 55 liraya alabileceğiniz yerler bile var. (istanbul merkezli bazı firmalar, bir miktar kapora ödediktan sonra geri kalan ödemeyi kapınızda yapacak şekilde gönderim de yapmakta. bazılarıda ücretin tamamını peşin isteyebiliyorlar. ücretin tamamını peşin isteyen yerlere kaymayın aman.)

keşke şimdi evlenmiş olsak, zamanında 500 davetiyeye 380 lirayı aşkın para vermişti eşim. ama her şey zamanında güzeldir. neyse sözü fazla uzatmıyayım canlarım, bütün ilginç davetiye arşivimi sizlerle paylaşayım.

Bu Davetiyeleri yapan firmalar istanbul merkezli. fiyatlarını da sitelerinden inceledim öyle uygun geldiki bana. benim teyze kızı var sırada, yazda inşallah düğünü... onunkileri burdan alıcam inş. baksanıza canlarım hiç bir yerde görülmemiş öyle ilginç modeller varki. mesela ben google ve facebook olan davetiyeleri ağzım açık hayretle seyre dalmışım.

evet canlarım kuzucuklarım arşivim şimdilik bu kadar. sizler için internetin altını üstüne getirdim ve şimdilik bu kadarcık ilginç modeller bulabildim.

2 tane fotoğraflı model var mesela 16x10 cm ebatlı onların. 1000 adetini 55 liraya basıyorlar. üstelik baskı ücreti de almıyorlarmış. siz yine mutlaka pazarlık yapın, çeneniz ne kadar laf ederse o kadar fiyat düşerler mutlaka. ama aramızda kalsın canımcıklarım... allaha emanet olun. öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
ha ha ha çokkkk güzellerrrrrrrr
emeğine sağlık :)))

Paylaşımın için çok teşekkürler canım emeğine sağlık.Benim düğünüm nisan 1 de,onun için bu tarz şaka gibi davetiiyelere ihtiyacım vardı :)) çok teşekkürler

bayıldımmmmmmmmmmmm bunlardan birini bulurum inş takvim kağıdı olana bayıldım özellikle günün kız erkek isimleri yemek isimleri bile var yaaa çok hoş

ben evliyim .Oğlumun sünneti için böyle komik bişeyler düşünebilirim.Sünnet için versiyonları varmıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…