• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok ilginc iki hamilelik olayi =)

Pyrooo

♡☆♡
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
167
191
103
41
Arkadaslar suan 2. bebeğime hamileyim ve cok ilginc bir durumla daha karsi karsiyayim =) Ama oncelikle ilk hamileligimde yasadigim durumu,ardindan da 2. benzer ilginc durumu sizlerle paylasmak istiyorum..

Ilk hamileligimi 20 yasimdayken yasamistim ve 21 yasimda anne oldum.

O donemde cook sevdigim bir arkadasim vardi.Gozleri ceylan gibi. Bal renginde. Kocaman ve cekik. Kirpikleri kaslarina degerdi. Sadece eye liner ceker ve dunyanin en guzel ve etkileyici gozleriyle gezerdi.. Ses tonu,konusma tarzi ve asaletiyle herkesi kendine hayran birakirdi. O benim en yakin dostumdu ve ben ona ciddi anlamda hayrandim...

Hamileyken surekli ona bakar ve dua ederdim "Allahim aynen ona benzeyen bir kizim olsun. Burcu,huyu suyu,yuzu tamamen ona benzesin. Onun gibi akilli ve asil olsun" vs...

Inanin 9 ay boyunca hep bunu istedim. O da bana "Manyak misin,sen kendi gozlerini gormuyorsun herhalde!!" diye kizardi. Mavi gozluyum ben =) Evet ama mavi goz , sarimsi bal rengi gozden cok daha fazla var. "Senin goz rengin cok daha ilginc" derdim...

Gel zaman git zaman inanamayabilirsiniz ama o kiz arkadasimin dogum gununden 2 gun once dogum yaptim =) Yani burclari ayniydi ve bir kizdi.. Ilk once mavi olan gozleri kizimin suanda tam anlamiyla arkadasimin gozlerinin rengiyle sekliyle,bakisiyla ayni =) Kizim bugun 12 yasinda ve ben ona her baktigimda , konusmasiyla,tavirlariyla,asaletiyle o kiz arkadasimi goruyorum karsimda. Yani diyecegim su ki,eger o kiz arkadasim dogurmus olsaydi bile bu kadar kendine benzeyen bir cocuk dogurabilir miydi diye merak ediyorum =)

Guzel bir tesaduf,nasil icten istemisim ki yuce rabbim kabul etti derken 2. bir şok yasadim gecen hafta...

Arkadaslar asla 2. cocugu bu kadar ara vermisken dusunmuyordum. Bu zamana kadar spiralle korundum. Esim cok istemesine ragmen asla kendimi 2. bir cocuga hazir hissetmedim. Yasim 32 oldu artik,kizim genc kiz olmak uzere..derken 1 hafta once yeniden hamile oldugumu ogrendim =)

Inanin 12 sene boyunca kalbimden tek gecen suydu: "Allahim eger bir bebek verirsen ayni babama benzeyen bir oglum olsun"..
Evet dedigim tek sey buydu. Babam cok yakisikli bir adamdi (rahmetli). Hem onu cok sevip ozledigimden,yeniden kendi oglumda onu yasatmak icin, hem de babamin sulalenin en yakisikli erkegi oldugu icin (biraz egoist davranarak=), bunu diledim hep rabbimden. Tabi ki en oncelikli dilegimiz her zaman saglikli olmalari...

Biliyorsunuz ki,ilk adet tarihinizi yazarak ne zaman hamile kaldiginizi ve muhtemel dogum tarihinizi hesaplayabiliyorsunuz. Hamile oldugumu ogrendigim gun doktoruma gidip spiralimi cikarttirdim. %30 dusme ihtimalini de atlattik ve Allaha cok sukur sorunsuz bir bebek bekliyorum simdilik...

Ustelik cocugumun muhtemel dogum tarihi de cok ilginctir ki babamin dogum gunune (-+3 gun) denk geliyor =) Cin takvimine ve rus takvimine gore de erkek oldugu soyleniyor. Ki zaten kizimda yasadigimdan daha farkli belirtiler hissediyorum =)

Ne diyebilirim ki..Sanirim Allahin sevdigi kuluyum ben. Gorunusu de ayni babama benzerse kurban kesip fakirlere dagiticam =)

Hic benim gibi bir olay yasayan ya da duyan oldu mu etrafindan?

Birini çok sevip bakarsan çocuğunun ona benzeyecegini duymuştum. Spiralle mi hamile kaldiniz?

Nişanlıyken oğlum olduğunu kendi evimizde emekledigini gördüm.Evlendik oğlum 6 aylikken rüyamda gordüğum evi satin aldık taşindik.:KK17::KK17:
Ben korkarim rüyalarimdan .

Birini çok sevip bakarsan çocuğunun ona benzeyecegini duymuştum. Spiralle mi hamile kaldiniz?

Evet spiralle hamile kaldim.
Birine cok icten bakinca cocugunun benzemesi olayini sanirim herkes duymustur. Her ne kadar mantikli olmasa da bu gercekten oluyor.. Ama benim yasadiklarim sanirim cok daha ilginc cunku cinsiyetler,dogum tarihleri gibi isteklerim de tam anlamiyla tutuyor =)
Sanirim kalbi temiz olmak ve cok asiri istemek gercekten onemli..

Back
X