Merhabalar,6 nisanda yumurtladım.1 ila 9 nisana kadar değerlendirdik her günü.Yani 6 dan hesaplarsak bugun 10.gün.
İki test yaptım ikisinde de silik çizgi çıkıyor.Ama kan verdim negatif.Neden?Çok mu erken verdim kanı testler nasıl çizgi çıkarabilir?2 si de mi bozuk.Takvime göre 3 4 gün var adete ben hesapladığımda 7 10 gün çıkıyor.Erken mi davrandım?Yoksa kesin negatif midir?
Merhabalar,6 nisanda yumurtladım.1 ila 9 nisana kadar değerlendirdik her günü.Yani 6 dan hesaplarsak bugun 10.gün.
İki test yaptım ikisinde de silik çizgi çıkıyor.Ama kan verdim negatif.Neden?Çok mu erken verdim kanı testler nasıl çizgi çıkarabilir?2 si de mi bozuk.Takvime göre 3 4 gün var adete ben hesapladığımda 7 10 gün çıkıyor.Erken mi davrandım?Yoksa kesin negatif midir?Eki Görüntüle 3578500
Eki Görüntüle 3578501
Çok erken yapmışsınız testi hatalı da olabilir test markası önemki benimle aynı zamanlarda denk gelmiş benim adetim 20 Nisan bu sabah erken gebelik yaptım silik çoktı ama güvenmiyorum yarın yine yapcam
Çok erken yapmışsınız testi hatalı da olabilir test markası önemki benimle aynı zamanlarda denk gelmiş benim adetim 20 Nisan bu sabah erken gebelik yaptım silik çoktı ama güvenmiyorum yarın yine yapcam