Cok ilac iciyor hissim

kubrakrds

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
655
415
28
Merhabalar diyet sürecinde kendi hatalarimda diyebilirim vitamin değerlerim çok düştü
O yüzden demir zinko omega kan ilacı ve şeker ilacı kullanıyorum birde yumurtalarim sağlıklı büyüsün diye bir multi vitamin kullaniyorum hepsini doktorlarım yazdı
Ama sureklı ilaç içiyor gibi hissediyorum günde 6 hap kullanıyorum bir bardak multivitamin ve 1 kerede b12 bunun nedense zarar vereceğini düşünüyorum kendime böyle olanlar bana bir fikir verirse sevinirim

sizin değerleriniz düşmüş, belli bir süreliğine değerler geri gelene kadar vermiştir zaten doktorunuz. takviye vitamin kullanımı bizim ülkede artık instagramda linke koyacak kadar yaygın. aslında öyle bişe değil takviye vitamin ve tabiki her ilaç gibi dünyanın en masum şeyleri değil. vitamin eksikliği artık vücutta hissedilir etki yaratacak hale gelmiştir tabiki içilir, ama lömbür lömbür hergün pervasızca tahlilsiz gereksiz sadece iyi hissedicem diye yutmaya gerek olan haplar değiller. belli süre kullanılır, değer kanda yükselince bırakılır.
benim de bi ara magnezyumdu sanırım düşmüştü inanılmaz kramplar giriyodu bacağıma annem vitamin kullandırdı dr kendisi kesildi. belli süre kullandım bıraktım. ilaç aslında onlar da.
ama sizin durumunuzda zaten doktor vermiş, belli bi neden üzerine. bitirin dozunuzu doktorunuza danışın devamı için, kanınız normalse bırakın der zaten.
en güzeli tabiki doğal yollarla almak vitaminleri.

Doğru diyorsun ama diyetteyken bile düzelmedi saçlarım çok dökülme aşırı bitkinim baya erteledim kendim düzeltmeye çalıştım ama olmadı takviyeler şart oldu

Merhabalar diyet sürecinde kendi hatalarimda diyebilirim vitamin değerlerim çok düştü
O yüzden demir zinko omega kan ilacı ve şeker ilacı kullanıyorum birde yumurtalarim sağlıklı büyüsün diye bir multi vitamin kullaniyorum hepsini doktorlarım yazdı
Ama sureklı ilaç içiyor gibi hissediyorum günde 6 hap kullanıyorum bir bardak multivitamin ve 1 kerede b12 bunun nedense zarar vereceğini düşünüyorum kendime böyle olanlar bana bir fikir verirse sevinirim
Doktorların kontrolü ile alıyorsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.

H
Nasıl bir diyet uyguladınız acaba bir de nasıl anladınız?
Aslında diyet listelerine uydum ama bazen öğün atladığım oluyordu saç dokulmemle başladı herşey diyebilirim sonra çok yorgunluk sureklı uyuma felan 109 kiloydum şuan 83 kiloyum son gebelik için kilo veriyorum biraz fazla kilo vermeye çalıştım sanırım

H
Aslında diyet listelerine uydum ama bazen öğün atladığım oluyordu saç dokulmemle başladı herşey diyebilirim sonra çok yorgunluk sureklı uyuma felan 109 kiloydum şuan 83 kiloyum son gebelik için kilo veriyorum biraz fazla kilo vermeye çalıştım sanırım
Bende de hep bir yorgunluk uyku hali var da bu şikayetlerle mi gittiniz siz ben de öğün atlıyorum hatta bazen aç duruyorum geçmiş olsun bu arada size de aldıklarınız vitamin desteği kendinizi ilaç içiyor gibi düşünmeyin

Bende de hep bir yorgunluk uyku hali var da bu şikayetlerle mi gittiniz siz ben de öğün atlıyorum hatta bazen aç duruyorum geçmiş olsun bu arada size de aldıklarınız vitamin desteği kendinizi ilaç içiyor gibi düşünmeyin
Ben evet bu sikayetle gittim zaten diyetisyenim hep git diye ısrar ediyordu bariz belli sende eksiklik var demişti işte zayıflım derken sorun yaşadım

Ben evet bu sikayetle gittim zaten diyetisyenim hep git diye ısrar ediyordu bariz belli sende eksiklik var demişti işte zayıflım derken sorun yaşadım
Hangi bölüme gittiniz ben de bir gideyim baktırayım aslında siz diyetisyenle devam etmişsiniz neden öyle oldu acaba onların listeleri çok güzel

Hangi bölüme gittiniz ben de bir gideyim baktırayım aslında siz diyetisyenle devam etmişsiniz neden öyle oldu acaba onların listeleri çok güzel
Bilmiyorum ki aslında diyette dikkat etsenizde düşermiş diyorlardi inanmıyordum ama yinede düştü öğün atlamalarim çok oldu sağlık ocağı ve dermatologum yazdı genel olarak

Bilmiyorum ki aslında diyette dikkat etsenizde düşermiş diyorlardi inanmıyordum ama yinede düştü öğün atlamalarim çok oldu sağlık ocağı ve dermatologum yazdı genel olarak
Ben de ara ara bozduğum bir diyet uyguluyorum çok yiyip sonra yemeyi tamamen kesip aç geziyorum ben de bir sağlık ocağında baktırayım

Sanırım. Senin dahiliye gitmen
Ben de ara ara bozduğum bir diyet uyguluyorum çok yiyip sonra yemeyi tamamen kesip aç geziyorum ben de bir sağlık ocağında baktırayım
Ya varya bende bunu yapiyordum bu ara bıraktım yoksa kilo zor veriyordum

Sanırım. Senin dahiliye gitmen
Ya varya bende bunu yapiyordum bu ara bıraktım yoksa kilo zor veriyordum
Spor yapınca kilo veriliyor da benim abur cubur yeme sorunum var hemen kilo alıyorum bir oturuşta aşırı yiyorum ortası yok bu sefer kilo alınca ertesi gün aç geziyorum şuan Pharmaton içiyorum o biraz enerji verdi

Herşeyin fazlası zarar.
Doktor kullandığın bütün ilaçlardan haberdarmı?

X