çok ihtiyacım var, yardımcı oluabilirseniz

Dayak yedin hatta neredeyse öldürülecektin, çıplak ayak evden kaçtın ve polise gitmedin mi?
NEDEN?

Ailem öğrenmesin demişsiniz başıma gelenleri.Peki önceden o adamla birlikte aynı evde yaşarken bunu ailenizden nasl gizleyebildiniz?
Bi de son paragraftan anladığım kadarıyla o kadar yaşanan şeyden sonra tekrar gidip konuşmuşsunuz.Size kız kabul ederse ona geri dönerim demiş... Niye tekrar konuşma gereği duydunuz ki öyle bir adamla?????
Ben, hiç birşey anlamadım inanın

yaşadıklarını yorumlamıycam
tasvip ettiğimde söylenemez
ancak burda mükerrer suçlar var
sende bir eve gizlice girip haneye tecavüz ediyorsun
bence iş işten geçmiş
aklını başına topla bundan sonra

Ben olsam herhalde bu adamı şikayet etmez, unutmaya çalışır hayatıma devam ederdim.
Bir daha da yoluna çıkmazdım..
Tepki alacağım biliyorum ama bu adamın gözü dönmüş..
Ailenizin güvenini de kaybetme ihtimaliniz var....

bende ilk başta böyle düşündüm, sonra o mesaj yazdı seni öldürcem Vallahide öldürcem diye. ben hiçbirşey yazmamıştım bu olaydan sonra, buyüzden şikayet etsem mi diye düşünmeye başladım.

Çok geçmiş olsun ya.. Kimseye güvenemicek insan.. Anne babanıza üzüldüm. Kendi kızım böyle bir şey yaşasa Allah korusun kıyamam ya. Ya o sinirle öldürseydi sizi? Çok yanlış işler. Ne diye gidersin o eve?

Yok muhtemelen kıza okutuyordur mesajları ondan yazmıştır. Devam ederse tehditler uzaklaştırma emri alırsınız savcılıktan. O zaman şikayet edin işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…