Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çok iddalı gür ve saç uzatan bir kür okudum burda ne düşünüyorsunuz uygulayan oldumu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Hint kadınlarının mucizevi saç ve kirpik uzatan formülleri:uygula!
Merhaba arkadaşlar..Gülden Çimen'in kitabından bizzat uyguladığım bu muhteşem formülü sizlerle paylaşmak istedim.mutlaka deneyin.Mucizevi bir formül...

10 gr. entele otunu - aktardan bulabilirsiniz, 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsunuz, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca içerisine 1 bardak da ısırgan otu çayı koyup banyodan en az 1.5-2 önce evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsunuz.Bu formülü haftada 2-3 kez yaparsanız 1 ay içinde inanılmaz gür,parlak ve uzun saçlara sahip olduğunuza inanamayacaksınız!

Ayrıca gün de 1 bardak kırkkilit otu çayı içiyoruz.Dökülmeleri önleyip saç ve kirpikleri inanılmaz uzatıyor.

NOT:Bu formülü kullanan 30 yaşlarında şaçları dökülmüş arkadaşımın 1 ay sonra saçlarının inanılmaz bir şekilde uzadığına şahit oldum...

Bu kürü bir arkadaş yazmış burdan hadi inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…