çok hoş bir yazı...

KIZLARIMCANLARIM

Nirvana
Pro Üye
27 Şubat 2008
9.940
12.714
823
Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür :

“Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”

* Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.

“Allah’ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım?”

* Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.

“Allah’ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.”

* Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.

“Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?”

* Senin için yarattığım melek , bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.

Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar ;

“Allah’ım benim için yarattığın meleğin adı ne?”

* Adının önemi yok ;

ama, sen ona

ANNE

diyeceksin.

Tüm Annelere ve Anne olacaklara ithaf olunur.

boşuna dememişler cennet analarin ayağinin altindadir diye......
Annelik duygusu allah tarafi bebek ana rahmine düştü an verilir babalik sonradan kazanilir.....

bende 9 haftalık hamileyim gözlerim doldu yazıyı okurken ne kadar kutsal bi görev veriliyor kadınlara Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

daha öncede görmüştüm bu yazıyı yine tüylerim ürperdi. annelerimizin kıymetini bilelim kızlar. Armağanım hatırlattığın inin sağol arkadaşım

söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten çok güzel bir yazı annem hep derdiki anne olmadan kıymetimi anlayamazsın ne kadar haklı oldugunu anne olunca anladım ve hakkını asla ödeyemem seni çok seviyorum annecim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…