Kız İsteme Çok Heyecanlıyım Kızlar... Geliyorlar:)

güll teşekkür ederim canım inşallah. Rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallahhh

tatlım ark istegını gördum işyerınde oldugum ıcın bazı yerlerı acmıo kabul etmek ıcın tıkladıgımda farklı bişey cıkıo eve gıdınce kabul ederım canım... bu arada nasılsın neler yapıosun canım

iyiyim gül cüm çok şükür sözlü olmanın tadını çıkarıyorum :))) sen nasılsınn

iyiyim bende canım nasıl olsun.. nişan ne zaman senin... tabiki cıkar canım bi iki haftaya kalmaz inş beraber çıkartırızzkaydirigubbakcemile2

iyiyim bende canım nasıl olsun.. nişan ne zaman senin... tabiki cıkar canım bi iki haftaya kalmaz inş beraber çıkartırızzkaydirigubbakcemile2

gül kardeşim bayramdan sonra düşünüyoruz aileler konuşup ayarlayacaklar kısmetse... senin isteme ne zman gülüm

ya şuan ben stajdayım 12 agustosta bitecek annemin yıllık izninide ramazanda verıyorlar bende ramazanda ıstme olurmu diye düşünüyorum ama bilmiyorum... sonuçta hazırlık falan olacak bakalım canım daha tam bi tarih yok tatlım yanı:)

Allah ım hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip etsin gül kardeşim.

iyiyim gül kardeşim ne yapayım gün sayıyorum :)) sen napıyon nasılsın..

yok gülüm. Babam ile annem memlekete giderken sözlümgile uğrayacaklar bunları konuşmak için o zman belli olacak. ben de 34 gün sonra gideceğim bitanemin yanına o yüzden gün sayıyorum :)))

arife gününden bir gün önce onlardayım canım Allahın izni ile :)) tokatlıyım canım bayramı memlekette geçireceğiz inşallah..

hayırlı olsun arkadasım gormek ısterdım elbısenı artık kısmet nısanlıgını gormeyeymıs:)

................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…