• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Çok Heyecanlıyım Kızlar... Geliyorlar:)

ykyy

veee inşALLAH...(:
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.813
0
116
37
Arkadaşlar ha bugün ha yarın diye diye vaktimiz geldi bizimde. akannehir Bu hafta sonu cumartesi günü istemeye geliyorlar. Dün annesi annemi, babası da babamı aradı elhamdülillah ilk konuşmalar yapıldı. kaydirigubbakcemile2 Sevdiğim ve ailesi ankaradan gelecekler öğlen burda olup gece yarısına kadar hepbirlikte olacağız. şakkıdı Umarım herşey güzel geçer. Dileğim tüm seven kardeşleriminde birgün bu duyguyu tatmalarıdır.

Arkadaşlar hem kapalı arkadaşlarıma fikir olması için hemde sizin fikirlerinizi almak için giyineceğim kıyafeti koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum inşallah... a.s.

ImageShack.us

sany4437.jpg

sany4439.jpg

sany4440.jpg

Eşarbı yeni alıp hemen çektiğim için ütüsüz :)

sany4441.jpg

Son düzenleme:
resimleri göremedim ama umarım herşey yolunda gider.
hayırlı uğurlu olur. bir ömür mutlu olursunuz inşallah...

elif kardeş teşekkür ediyorum. fotoğrafları ayarlamaya çalışıyorum ama olmuyor yahu

Canım hayırlı uğurlu olur inşallah
mutluluklar diliyorum
bu arada bende fotoları göremedim

oske çok teşekkür ederim canım..

kızlar fotoları nasıl ayarlıcam yardımcı olabilirmisinizz

Hayırlı olsun canım.
Hizliresim.com 640 ölçekli olanı seç ve forum3'teki linki grafik ekle yazan yerde çıkan pencereye ekle...
Kısa ve öz olsun istedim ama umarım anlaşılır :))

Canım arkadaşım sabırla beklenen gün geldi sonunda
tatlım benim hayırlı uğurlu olsun.
İnşallah herşey çok güzel geçer ve unutamaycağın kadar güzel olur.

Hayırlı olsun canım.
Hizliresim.com 640 ölçekli olanı seç ve forum3'teki linki grafik ekle yazan yerde çıkan pencereye ekle...
Kısa ve öz olsun istedim ama umarım anlaşılır :))

canım öyle denedikte olmadı. resmin boyutuna çok büyük diyor hata veriyor.
resim boyutunu nerden küçültebiliriz.

canım benım öncelikle hayırlı olsun güsel dileklerin için sagol....inş herşey senın ıstedıgın gıbı gider bizide haberdar edersın demı:) merakla beklıyorum canım

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı o güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.. Allahım cümlemize hayırlı güzel şeyler yaşamamızı nasip etsin.. Bütün haberleri ileteceğim inşallah :)))

güll arkadaşım yaş 23 24 e bir ay kaldı :))

canım maşallah RABBİM tamamına erdirsin.güzel duan içinde teşekkür ederim kendi adıma .amin diyorum en içtenliğimle bende ogünün gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla ama yakın zamanda geliceği yok malesef.RABBİM utandırmasın.kıyafetlerını gormek ısterdım canım bende kapalıyım fıkır olurdu neyse kısmette varsa görürüz..hayırlı olsun şimdiden canım dilerim herşey gönlünüzce olur

asgd Hakkında hayırlısı ne ise Mevlam onu yakın zamanda nasip etsin. Kıştan beridir geldi gelecekler derken bu hafta sonunaymış kısmet. Allahım cümlemizinkini hayırlısı ile eylesinde geç erken olması mühim değil güzel kardeşim. Kıyafetleri inşallah p.tesi günü ekleyebilirim üstümdeyken gerçi boyutları ayarlayabilirsem :)) görmek kısmet olur inşallah

hayırlı uğurlu olsun canım. beni de perşembe isteyecekler haftaya. çok heyecanlıyım.

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah.haftaya cumada beni isteyecekler çok heycanlı ve bir okadarda şaşkınım elim ayağıma dolaşıyor benim.kızlar şu tuzlu kahve olayını ne yaptınız siz.aşkım pazarlık yapıyor sürekli bana mutfakta ver orda içeyim yoksa midem bulanır diyor.neyapayım sizce acımalımıyım:)sizin nasıl oldu kızlar o günden anılarınızı yazarmısınız bizede örnek olsun.

Arkadaşlar merhaba bütün bir haftanın heyecanı onlar eve girdiğinde sonlanıyor vee insan hayatında hiç yaşayamayacağı en güzel an ve dk lar başlıyor dil ile izahı yok.. Tuzlu kahve mevzusuna gelince ben içerdeydim yengem yaptı kahveyi içine doldurmuşlar bütün baharat çeşitlerinden kendisinin eline verdim ama içmedi onun haricinde bütün misafirler tatmış :))) bu güzel günü yaşamayı dileyen tüm arkadaşlara Mevlam hayırlısı ile nasip etsin inşallah...

cok sevindim senın adına canım hayırlısı ile mutlu son olur inş canım kaydirigubbakcemile2

Back