• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok heyecanlıyım. Bana yardımcı olur musunuz.?

Sabah ilk idrarla yapamadım. Eczane ögleden sonra açıktı. Test alıp yapana kadar geçti tabi. Test yanlışsa bile 2.çizginin yanlışlıkla çıkma ihtimali ne kadar yüksek.?

Sabah ilk idrarla yapamadım. Eczane ögleden sonra açıktı. Test alıp yapana kadar geçti tabi. Test yanlışsa bile 2.çizginin yanlışlıkla çıkma ihtimali ne kadar yüksek.?
adetin kac gun gecti bazen çok bekleyince cıkma ihtimali var

İlk yaptığım an biraz var gibiydi yok gibiydi. Yoktur diye beklemedim başında. Öğleden sonra yapmıştım. sonra akşam üzeri gidip baktım. Biraz daha netleşmiş.sonradan 2.çizgi çıkabilir mi
evet canm önemli olan 10 dakka Ama yeniyse Belki ola bilir kaç gun adetin gecti Yeni yumutladm dedin testde cıkması Mumkun deöil yeni yumurtladysan

29 mart adetim bitti. Ovulasyona başladım. 11 Nisan 2.kez yumurtlama gördüm. Günü değerlendirdim.
Canm Benle aynı görmüşsün ama daha erken test için 🤗 İko gun içinde belli olmaz canm acele etme 12gün gecmesi lazm Yumurtaladktan sonra

2 gunde asla belli olmaz test hatalı ben o kismi atlamışım 11 nisan yumurtlama 13 nisan test yapıyorsunuz varsa bile cikmaz kanda bhcg en az 1 hafta idrarda en az 10 gunde yükselir

Eklentiler

• 20200412_114649.jpg
    20200412_114649.jpg
    237,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlarr dün sabah bu testi yaptım üzerinde durmadım önce ama sonra dikkatimi çekti. Sizde bir baksanız acaba benim gördüğüm silik çizgiyi sizde görüyor musunuz.? Bebek istiyoruz çokta ümitlenmek istemiyorum. Ama çokta heyecanlıyım 😍🤲🏼
En son adet tarihiniz nedir ? Kaç gün geciktiniz

Kızlarr dün sabah bu testi yaptım üzerinde durmadım önce ama sonra dikkatimi çekti. Sizde bir baksanız acaba benim gördüğüm silik çizgiyi sizde görüyor musunuz.? Bebek istiyoruz çokta ümitlenmek istemiyorum. Ama çokta heyecanlıyım 😍🤲🏼
Benimde ilk gebeligimde böyle çok belrsiz bı çizgi çıkmıştı anlam vermedim önce sonra kanda test yaotrdim pozitif çıktı

Back