- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
Sabah ilk idrarla yapamadım. Eczane ögleden sonra açıktı. Test alıp yapana kadar geçti tabi. Test yanlışsa bile 2.çizginin yanlışlıkla çıkma ihtimali ne kadar yüksek.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetin kac gun gecti bazen çok bekleyince cıkma ihtimali varSabah ilk idrarla yapamadım. Eczane ögleden sonra açıktı. Test alıp yapana kadar geçti tabi. Test yanlışsa bile 2.çizginin yanlışlıkla çıkma ihtimali ne kadar yüksek.?
İlk yaptığım an biraz var gibiydi yok gibiydi. Yoktur diye beklemedim başında. Öğleden sonra yapmıştım. sonra akşam üzeri gidip baktım. Biraz daha netleşmiş.sonradan 2.çizgi çıkabilir mikac dakka sonra cıktı sonic? silikte olsa
Bazen oluyor çok bekleyince ama bun da var gibi pembe görünüyor çizgiİlk yaptığım an biraz var gibiydi yok gibiydi. Yoktur diye beklemedim başında. Öğleden sonra yapmıştım. sonra akşam üzeri gidip baktım. Biraz daha netleşmiş.sonradan 2.çizgi çıkabilir mi
evet canm önemli olan 10 dakka Ama yeniyse Belki ola bilir kaç gun adetin gecti Yeni yumutladm dedin testde cıkması Mumkun deöil yeni yumurtladysanİlk yaptığım an biraz var gibiydi yok gibiydi. Yoktur diye beklemedim başında. Öğleden sonra yapmıştım. sonra akşam üzeri gidip baktım. Biraz daha netleşmiş.sonradan 2.çizgi çıkabilir mi
Mor olan testte çizgi var mı peki.Bazen oluyor çok bekleyince ama bun da var gibi pembe görünüyor çizgi
29 mart adetim bitti. Ovulasyona başladım. 11 Nisan 2.kez yumurtlama gördüm. Günü değerlendirdim.evet canm önemli olan 10 dakka Ama yeniyse Belki ola bilir kaç gun adetin gecti Yeni yumutladm dedin testde cıkması Mumkun deöil yeni yumurtladysan
Canm Benle aynı görmüşsün ama daha erken test için29 mart adetim bitti. Ovulasyona başladım. 11 Nisan 2.kez yumurtlama gördüm. Günü değerlendirdim.
Peki sizde gebelik durumu oldu mu.? Ya da şuan benimle aynı durumda mısınızCanm Benle aynı görmüşsün ama daha erken test içinİko gun içinde belli olmaz canm acele etme 12gün gecmesi lazm Yumurtaladktan sonra
benimde canm senin gibi 10 nisan yumurtlama görüldü 11 de bir az silikleşmişdi 12 si tam silikleşdi şimdi bekliyorumPeki sizde gebelik durumu oldu mu.? Ya da şuan benimle aynı durumda mısınız
benimde canm senin gibi 10 nisan yumurtlama görüldü 11 de bir az silikleşmişdi 12 si tam silikleşdi şimdi bekliyorum
benimde ilk ayım Ovu yapıyorum bakalm nolcakPeki sizde gebelik durumu oldu mu.? Ya da şuan benimle aynı durumda mısınız
benimde ilk ayım Ovu yapıyorum bakalm nolcak![]()
canm daha erken yapmışsın çünkü Ondan öyle dedi
Ya öylede heyecan işte. Daha ağır basıyor. Yoksa evet dün 1 bugün 2canm daha erken yapmışsın çünkü Ondan öyle dedi12gün sonra deneriz beraber
En son adet tarihiniz nedir ? Kaç gün geciktinizKızlarr dün sabah bu testi yaptım üzerinde durmadım önce ama sonra dikkatimi çekti. Sizde bir baksanız acaba benim gördüğüm silik çizgiyi sizde görüyor musunuz.? Bebek istiyoruz çokta ümitlenmek istemiyorum. Ama çokta heyecanlıyım![]()
25 yada 26 martEn son adet tarihiniz nedir ? Kaç gün geciktiniz
Peki hamile misiniz,kesinleşti mi ?25 yada 26 mart
Benimde ilk gebeligimde böyle çok belrsiz bı çizgi çıkmıştı anlam vermedim önce sonra kanda test yaotrdim pozitif çıktıKızlarr dün sabah bu testi yaptım üzerinde durmadım önce ama sonra dikkatimi çekti. Sizde bir baksanız acaba benim gördüğüm silik çizgiyi sizde görüyor musunuz.? Bebek istiyoruz çokta ümitlenmek istemiyorum. Ama çokta heyecanlıyım![]()