- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi yaptıktan kaç dk sonra 2. Çizgi çıktıKızlarr dün sabah bu testi yaptım üzerinde durmadım önce ama sonra dikkatimi çekti. Sizde bir baksanız acaba benim gördüğüm silik çizgiyi sizde görüyor musunuz.? Bebek istiyoruz çokta ümitlenmek istemiyorum. Ama çokta heyecanlıyım![]()
Bu yaptıktan sonra 2 dk geçti geçmediTesti yaptıktan kaç dk sonra 2. Çizgi çıktı
Ayyyy inşallah. Pazartesi tekrar test yapıcamBence bir kaç gün sonra tekrar yap var gibi bişeyler :) Maşallah![]()
O zaman büyük ihtimal var yinede emin olmak için testi tekrar yapın sabah idrarı ile yapmanız daha dogru olur bende de böyle silik çıktı ve hamileyim ama testin dogru oldugundan emin olmak lazım tekrar yapınca yine silik çıkarsa kesin var demektirBu yaptıktan sonra 2 dk geçti geçmedi
Bence var bende cocuklarimda yaptigim ilk test böyleydi hayırlı sağlıklı olsun inşallahKızlarr dün sabah bu testi yaptım üzerinde durmadım önce ama sonra dikkatimi çekti. Sizde bir baksanız acaba benim gördüğüm silik çizgiyi sizde görüyor musunuz.? Bebek istiyoruz çokta ümitlenmek istemiyorum. Ama çokta heyecanlıyım![]()
çok afedersin ama ilk idrarla mı yapayım. Bunu öyle yapmıştımO zaman büyük ihtimal var yinede emin olmak için testi tekrar yapın sabah idrarı ile yapmanız daha dogru olur bende de böyle silik çıktı ve hamileyim ama testin dogru oldugundan emin olmak lazım tekrar yapınca yine silik çıkarsa kesin var demektir
Evet ilk idrarla yapılmalı sonuç daha dogru çıkıyor testte de yazar zatençok afedersin ama ilk idrarla mı yapayım. Bunu öyle yapmıştım
Ayyyy inşallah inşallahTabiki var hayırlı olsun
DARISI BİZLERE CANM İNŞALLAH YARIN BİDAHA YAP TAM EMİN OL çok heyacan yapmaAyyyy inşallah inşallah![]()
ilk 5 dakika içinde silik çizgi çıktıysa gebesiniz, hayırlı olsunKızlarr dün sabah bu testi yaptım üzerinde durmadım önce ama sonra dikkatimi çekti. Sizde bir baksanız acaba benim gördüğüm silik çizgiyi sizde görüyor musunuz.? Bebek istiyoruz çokta ümitlenmek istemiyorum. Ama çokta heyecanlıyım![]()
Allah razı olsunvar gibi İnşallah ikinci testde daha netv çıkar HAYIRLI EVLATOLSUNNN
kac dakka sonra cıktı sonic? silikte olsa ovumu buDünden önceki gün hafif silik çizgi vardı. Bugün o çizgi kayboldu. Yumurtam çatladı bugün. Her zamankine göre kasıklarım hala ağrıyor ara ara. Normal mi.? (mor bugünkü, pembe dünden önceki gün)