Çok heycanlıyım vajinismusu yeniyorum galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Oydar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.843
47.211
548
Merhaba kızlar. Ben 3 yıllık evliyim ve maalesef vajinismus belasına tutuldum. Ankarada yasemin yıldız hocaya tedavi olmaya başladım parmak egzersizinden sonraki adımdayım. Bu doktora gidip bu illeti yenen var mı? Biraz dertleşmeye paylaşmaya ihtiyacım var

1 yıl yaşadım. 3 günde çözdü doktorum. Iyi ki gitmişim. 1.5 yıla yakındır ilişkiye görebiliyoruz. Ama cinsel hazzım konusunda sıkıntı vardı. O da vajinanın kuru olmasıydı. Kayganlaştırıcı ile onu hallettik. Cinsel hazzı yeni yeni almaya başladım. Eşim deçok memnun bu durumdan. Hatta daha da tad aliyor. Tavsiyem eğer kuruluk hissedersen ona göre ürünler al

bende 7 aydır çekiyorum çok zor yapmak istiyosun yapamıyosun olmuyor aylarca bu doktorlar ne yapıyorda 3 günde çözebiliyorlar

Sorumu mazur görün bu vajinusmus nedir nasıl anladiniz

Cinsel ilişki sırasında kendini kasarak ya da partnerini iterek kadının cinsel ilişkiye girememesi bir nevi cinsel ilişki korkusu
Doktor mu soyluyo peki yoksa kendimiz mi anlıyoruz ben kendimi biraz kasıyorum ama ilişki oluyo normal bi şekilde çok görünce de merak ettim kusura bakmayın

Doktor mu soyluyo peki yoksa kendimiz mi anlıyoruz ben kendimi biraz kasıyorum ama ilişki oluyo normal bi şekilde çok görünce de merak ettim kusura bakmayın
Estafurullah
Uzun süre ilişkiye giremediğinde insanlar bunu düşünüyor ama muayeneden sonra doktor teşhis koyuyor bu muayenede ilişkiye engel bi fiziksel sorun olup olmadığına falan bakıyor
Ben doktora gidip vajinismusum dediğimde doktor size teşhis koydu mu muayene etti mi diye çıkışmıştı teşhis koymasa da korktuğum için ilişkinin olmadığının farkındaydım
İlişkiye girebiliyorsanız böyle bi rahatsızlığınız olduğunu düşünmüyorum

Ben de vajinusmus hastasıydım 2 günde kurtuldum.

Ankara’da Esra Demir Yüzer doktor hanıma gittim. Evde kesinlikle olmuyor. Çok şükür atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…