• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok hayal kuruyorum

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
80
0
36
İzmir
Selam arkadaslar ben 17 yasindayim.. 2 aydir meslek okuluna basladim yeni insanlar tanidim hayattim cok sükür cok iyi gidiyo.. Hep bugünleri beklemistim.. Okula baslamadan önce kendime yemin ettmistim hayal kurmicam diye ama olmuyo.. Müzik dinlerken hep hayal kuruyorum.. Eve gelince ders calisacagim yerine müzik dinleyip hayal kuruyorum.. Bunu 3 senedir yapiyorum.. 14 yasindan beri yani.. ilk baslarda kafami takmiyodum tabii.. Ama simdi cok kötü derslerim kötüye gidiyo.. Gercek hayatti unutuyorum kendi dünyama gidiyorum olmasi istedigim dünyama. Lütfen bana yardim edin:(

Hayal kurmak gayet doğaldır müzik dinlerken felan gayet doğal bunlar bence derslerini etkilemesinin sebebi çok boşlayıp sana zevk veren şeyleri yapman(müzük dinlemek gibi) günde iki üç saatini derslerine ayır ondan sonra yine dinle müziğini hayal kurmak bir hastalık değildirki güzel bir şeydir ama yinede benim sosyal yaşantımı felan çok etkiliyor diyorsan bir piskologa görünmende fayda vardır bence git yinede :)

Hayal kurmak güzeldir yaratıcılık katar sana ama günün büyük bir bölümünü kaplıyorsa hayallerin yapman gereken somut uğraşlara yönelmen tatlım. Boş durma, kitap oku hedefler koy kendine ...

Hayal kurmak güzeldir yaratıcılık katar sana ama günün büyük bir bölümünü kaplıyorsa hayallerin yapman gereken somut uğraşlara yönelmen tatlım. Boş durma, kitap oku hedefler koy kendine ...
Günümün büyük bir bölümü kapiliyor.. Yapmak istemiyorum ama olmuyor müzik dinlerken hemen hayal ediyorum.. Mesela okuldan eve yürüyorum yol hemen bitiyo hayal kuruyorum arkadaslarimla egleniyormusum falan filan.. Böyle degildim son 2 sene fazla oldu neden bilemiyorum:(

Evet hayal kurmak güzel ama dozunda olursa yani sadece müzik dinlerken hayal kuruyosan amenna ama yok bir iş yaparken ders dinlerken elinde olmadan bunu yapiyorsan bu bir hastalik bendede var ondan biliyorum dikkat eksikligi olarak biliniyor ben bunu daha yeni anladim önceden herkez böyle sanardim doktora gittim büyük ihtimalle dikkat eksikliği dedi gelecek hafta doktora tekrar gitcem tam tani koyacakmiş benim tavsiyem sende bi doktora git

Sadece müzik dinlerken hayal kuruyorsan normal ama günlük hayatta da sürekli hayal kuruyorsan senin hayatını olumsuz etkiliyorsa
bir an önce psikolağa gitmeni tavsiye ederim..

hayallerini sadece hayalde yaşadığın için çok hayal kuruyorsun. oysa hayallerini gerçek hayata geçirsen o kadar hayal kurmazsın. mesela yolda yürürken arkadaşlarımla çok eğlendiğimi düşünüyorum diyorsun. kendine arkadaşlar bulup gezip tozmadıkça bir işe yaramaz. hayallerini eyleme çevirmelisin.

Selam arkadaslar ben 17 yasindayim.. 2 aydir meslek okuluna basladim yeni insanlar tanidim hayattim cok sükür cok iyi gidiyo.. Hep bugünleri beklemistim.. Okula baslamadan önce kendime yemin ettmistim hayal kurmicam diye ama olmuyo.. Müzik dinlerken hep hayal kuruyorum.. Eve gelince ders calisacagim yerine müzik dinleyip hayal kuruyorum.. Bunu 3 senedir yapiyorum.. 14 yasindan beri yani.. ilk baslarda kafami takmiyodum tabii.. Ama simdi cok kötü derslerim kötüye gidiyo.. Gercek hayatti unutuyorum kendi dünyama gidiyorum olmasi istedigim dünyama. Lütfen bana yardim edin:KK43:
Meraba bende bu durumdan muzdaripim. Ben 13 yasindayim. Fakat cok takintili bir yapim var ve fazla dusunuyorum. Bu hayal kurmak meselesi. Bende oyleyim. Muzik dinlerken hayal kurmadan yapamiyorum. Yada sanki karsimda biri varmis gibi onunla konusuyorum. Yada kendimi bir dizi karakteri gibi sanki dizinin bas oyuncusu gibi hissediyorum. Onlar gibi tepki veriyorum. Yeni bi diziyi izledimmi direk ordaki karaktere burunuyorum. Belki size cocukca gelicek ama hani o basrolun sevgilisi kimse benim sevgilimmis ve ben o kizmisim gibi hissediyordum. Bir yil oncesine kadar. Ama simdi kendimim sadece o basrol cocuk benimle ilgileniyormuscasina senaryolar iste. Cogusu aska dair. (Suan utaniyorum) ergenlikdendir nedendir bilmiyorum. Hatta son bir yilda soyle bir sey oldu. Mesela bi erkek benimle ilgilenirse aptal hayaller kuruyorum. Ama boyle sevgili olmusumda falan deyil. Havaliymisimda umrumda deyilmis gibi. Hatta dun soyle bisey oldu baya kendimden utandim teyzemin oglunjn bir arkadasi var onunla bize konuk oldular. Bende cocukla konusuyorum falan. Tam bir arkadascasina yaklasmaktayim. Onlar gittikden sonra qarip seyler hissetmeye basladim. Normalde tum turk erkeklerinin hirbolugundan ve kendilerinden nefret eden biriyim . Korelilere ilgim var ve onlar ancak hayatima erkek olarak gire bilir. Ama niye boyle hissediyorum bilmiyorum. Ve derslerimi cok etkilemiyor. Allaha sukur iyiyim derslerimde. Fakat kotuye gidebilir gibi hissediyorum. Ve etrafimdaki bir cok insandan farkliyim. Lutfen bu konuda bana yardim edin. Daha sonra baska ayrintilarda vere bilirim. Bu arada balik burcuyum

Merak etme. Büyüdüğünde istesende kuramayacaksın. Tadını çıkar.

Meraba bende bu durumdan muzdaripim. Ben 13 yasindayim. Fakat cok takintili bir yapim var ve fazla dusunuyorum. Bu hayal kurmak meselesi. Bende oyleyim. Muzik dinlerken hayal kurmadan yapamiyorum. Yada sanki karsimda biri varmis gibi onunla konusuyorum. Yada kendimi bir dizi karakteri gibi sanki dizinin bas oyuncusu gibi hissediyorum. Onlar gibi tepki veriyorum. Yeni bi diziyi izledimmi direk ordaki karaktere burunuyorum. Belki size cocukca gelicek ama hani o basrolun sevgilisi kimse benim sevgilimmis ve ben o kizmisim gibi hissediyordum. Bir yil oncesine kadar. Ama simdi kendimim sadece o basrol cocuk benimle ilgileniyormuscasina senaryolar iste. Cogusu aska dair. (Suan utaniyorum) ergenlikdendir nedendir bilmiyorum. Hatta son bir yilda soyle bir sey oldu. Mesela bi erkek benimle ilgilenirse aptal hayaller kuruyorum. Ama boyle sevgili olmusumda falan deyil. Havaliymisimda umrumda deyilmis gibi. Hatta dun soyle bisey oldu baya kendimden utandim teyzemin oglunjn bir arkadasi var onunla bize konuk oldular. Bende cocukla konusuyorum falan. Tam bir arkadascasina yaklasmaktayim. Onlar gittikden sonra qarip seyler hissetmeye basladim. Normalde tum turk erkeklerinin hirbolugundan ve kendilerinden nefret eden biriyim . Korelilere ilgim var ve onlar ancak hayatima erkek olarak gire bilir. Ama niye boyle hissediyorum bilmiyorum. Ve derslerimi cok etkilemiyor. Allaha sukur iyiyim derslerimde. Fakat kotuye gidebilir gibi hissediyorum. Ve etrafimdaki bir cok insandan farkliyim. Lutfen bu konuda bana yardim edin. Daha sonra baska ayrintilarda vere bilirim. Bu arada balik burcuyum
Anlattiklarin cocukca mi gelecek bize? Neyce gelmesini bekliyorsun? Ergenlikten demissin ergen bile degilsin yavrum daha cocuksun ne isin Var bu forumda. Git sinavlarina calis.

Back