Çok hayal kuruyorum

liseli1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
14
0
napıcam bilemiyorum çok hayal kuruyorum müzik dinlerken özellikle sözlü müzikte dinlemiyorum sadece ney sesi.Her zaman hayyaller aklımda?

hayalsiz olur mu yaa? bende her fırsatında hayal kurarım, bazen hayal kurmak için tek başıma yürüyüşe çıkarım, tabi bu hayaller öyle uçuk kaçık hayaller değil, ilerrisi için plan sayılır. hayal kurmaktan korkma, insan beyni neyi çok düşününrse o olurmuş, tabi hayalden sonra "hayırlısı olsun" demeyi unutma boshayallersmile

1994 doğumlu isen canım, bu yaşlarda hayal kurman çok normal, bende sen yaşlarında çok hayal kurardım, zamanla azalıyor merak etme..zemuszemus

hayal kurmak iyi bişey evet ama kendini fazla kaptırmamak şartıyla.kurduğumuz bir hayal gerçekleşmeyince öyle büyük bir yıkım oluyor ki.aynı durumu geçen yıllarda yaşadım.sanırım bol zamanımız olduğu dönemlerde daha fazla yaptığımız bişey.dersler falan yoğunlaşınca vakit kalmıyor zaten hayal kurmaya.ben eskisi gibi değilim şu an.hayallerden biraz da olsa kurtuldum.gerçeklerle yüzleşmekte fayda var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…