çok halsiz ve yorgunum, sizler de öyle misiniz

Sunshine moon

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
83
14
9 Temmuzda sezeryanla doğum yaptım. O günden beri sürekli halsizlik ve yorgunluk yaşıyorum. Bebişim bazen geceleri 5-6 saat uyumasına rağmen ben bütün gün halsizim. Sürekli bacaklarım ağrıyor, ayakta bile zor duruyorum. Acaba sadece ben mi böyleyim, süt vermeemin etkisi var mıdır acaba..Sizler nasılsınız??

Bazi günler bende öyle oluyorum ama sürekli değil canim ...istersen doktora felan git kansiz kalmiş olabilirsin doğum sonrasii ondan halsiz kaliyor olabilirsin..

aynı belirtiler bendede var canım...buyuk ihtimalle kansızlıktan, yorgunluktan, süt vermekten ve çok iyi beslenememekten kaynaklanıyor...bebekle ilğilenmekten çogu zaman kendimizi unutuyoruz...bide ben kendi adıma hamilelikten önce çok hareketli değildim, iş ve ev arasındaydım...şimdi gece gunduz birbirine girdi....

kansızlık evlenmeden önce vardı ama doğumdan sonra kan değerlerim iyiydi. Galiba tekrar yaptırmak lazım.Hiç hamilelik öcesi yada doğum öncesi gibi değilim artık..

bende de bazen oluyor..
hatta dün o kadar sersemdm ki egenin altını alırken geri gideyim biraz dedim ve yataktan düştüm..
kolum çok feci agrıyor..

uykusuzluk, bide benim oğlum butun gun uyumuyor hep kucak hep oyalamaya çalışmak..
belim dizlerim heryerim agrıyor maalesef..

aynen bende ölyim walla akşamları bazen güzel uyusamda yetmio yorgun hissediyorum kendimi az kaldı geçicek inşşş

ya ne bileyim bazen, alışveriş merkezine falan gidiyoruz, azıcık dolaşıyoruz. Eve gelince bacaklarım kopacak gibi ağrıyor, daha fazla yoruluyorum. Eskiden hiç yorulmazdım..Neler oluyooor bize

bence mutlaka doktorla konuşmalısın
ve tahminen saglıklı gıdalarla beslenmelisin süt yogurt gibi..
ekmek vs. gibi gıdalara agırlık verme bu tarz besinleri az al

ya ne bileyim bazen, alışveriş merkezine falan gidiyoruz, azıcık dolaşıyoruz. Eve gelince bacaklarım kopacak gibi ağrıyor, daha fazla yoruluyorum. Eskiden hiç yorulmazdım..Neler oluyooor bize

merhaba canım allah kolaylıklar vesin.
doğumunu nerde yapmıştın canım dr kimdi?
:1hug:

aynennn.özellikle dizlerim fecii ağırıyor doktora gidecek fırsat nerdee.benim oğlum en fazla 2 saatte bir emiyor. gece 5-6 saat uyuyor diyenlere gıptayla bakıyorum.gerçi sağlıklı olsunlarda önemli olan o.ama baş dönmesi ve halsizlik bazen refleks lerimi kontrol edemediğimi düşünüyorum ve artık çok unutkanım geçer inşallah iyide beslenmeye çalışıyorum vitaminli gıdalar alıyorum ama bilmiyorum neden nedir.Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah

doğum vücut için gerçekten çok önemli bir olay...
hem öncesi hem sonrası bütün dengeler değişiyor canım...
ama bunun yanında birde kansızlık olabilir bir tahlil yap istersen...

9 Temmuzda sezeryanla doğum yaptım. O günden beri sürekli halsizlik ve yorgunluk yaşıyorum. Bebişim bazen geceleri 5-6 saat uyumasına rağmen ben bütün gün halsizim. Sürekli bacaklarım ağrıyor, ayakta bile zor duruyorum. Acaba sadece ben mi böyleyim, süt vermeemin etkisi var mıdır acaba..Sizler nasılsınız??

hislerime tercüman olmuşsun ben de aynısıyım walla.. iyi bari yanlız değilim ..

hislerime tercüman olmuşsun ben de aynısıyım walla.. iyi bari yanlız değilim ..

,Büyük ihtimal kansızık yüzünden böyleyiz hamilelik ve doğum kan değerlerimizi düşürdü kansızıkta yorgunuk hasizlik bacak ağrıları yapıyor.kan ilaçlarınızı içmeyi ihmal etmeyin kızlar...

X