Saç Rengi ve Saç Boyama çok güzel bir renk ama ne renkkk?

kızıl siyah veya kızıl kahveye benzettim:44: Loreal Casting Creme Gloss 360 Kızıl Siyah bu renge benzettim cnm bak istersen

baktim eet bu bide palette 3.65 hosuma gitti renk olarakbu castingi bulursam bayrama bunla boyayayim bulamazsam 3.65 i alirim artik napiyim sonra da foto atarim sizde gorursunuz hem

kızıl siyah veya kızıl kahveye benzettim:44: Loreal Casting Creme Gloss 360 Kızıl Siyah bu renge benzettim cnm bak istersen
sagol cnm ya bende bu rengi boyasammi diyordum sizin soylemenizile baktimki gercektende 3.6 guzel renkimis aslinda bugun koleston 6.7 vede palette 3.65 e de baktim fakat orda da 6.7 ye boyamadediler tutun kumrali verdiler bende almadim acik istemiyom sikildim biraz koyu olsun dedim voila 5.8 e de baktim hicbirini almadim cok kararsizim

Kahve istiyorsan buna boyama o zaman canım çünkü bu renk kızıl yani baya.Kızılın üstüne boyamıştım ben aynı kutudaki renk girmişti.Kahveye pek benzemiyor yani ama güzel bi renk olmuştu.

Kahve istiyorsan buna boyama o zaman canım çünkü bu renk kızıl yani baya.Kızılın üstüne boyamıştım ben aynı kutudaki renk girmişti.Kahveye pek benzemiyor yani ama güzel bi renk olmuştu.

yardımların için sağol en sonunda bu akşam marketten palette 3.65i aldım inşallah şöyle güzel bir çikolata rengi olur saçım boyar boyamaz fotosunu eklerim arkadaşlar merak edenlerde bakar hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…