• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Cok Gür Saclar icin ???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Amla diye Saç yağı var. Aktarlarda Satılıyor.. Ben Bir Arap ülkesinden almıştım yıllar önce..şimdi artık TR de de var...Siyah renkli br yağ ..hem güçlendiriyor hem parlaklaştırıyor..ben kullanıyorum yıllardır haftada bir duştan önce..çok iyi geliyor saçlarım maşallah baya uzundur benim kalçada ve gür.. hızla uzatıyor birde....

arkadaş daha ne istiyorsun ne güzel gür saca sahipsin ve sanslısın bende gür sacım olsun diye cırpınıp duruyorum.

Negüzel gür saçlarınız var kıymetini bilin arkadaşlar keşke benimkiler olsa . benimde birkaçyıl önce siyah ve çok gür belime kadar uzun saçlarım vardı. saçlarıma karamel merakı sardı yaptırım dedim yaptırmaz olaydım. bütün saçlarım yandı dibinden . erkek gibi kestirmek zorunda kaldım psikolojim bozuldu. lastik gibi oldu saçlarım . kestire kestire anca yanıklı geçti ama artık eskisi gibi gür değil hep matlaşıyor yağlanıyor sönük havasız of napıcam ben hayatta kendimde en çok sevdim şeydi saçlarımmmm :( :14::14:

ya işte herkes kendinde olmayını ister ya buda o hesap benimde saçlarım ok gür katlı kestiriyorum birde keserken ustura kullanıyor benim kuaförüm o baya azaltıyor. bide benim saçlarım düz olmasına ragmen biraz uzyınca kafamda bir agırlıkla dolaşıyormuş gibi oluyorum:)

selam
benim saçlarım çok ama çok fazla, bu sebeple hep kabarıyor anca fön çektirdiğimde adama dönüyor, bir çaresini bilen var mı? kuaför bile ilallah dedi ne kadar çok saçın var diye :( aralardan aldırsam yamuk yumuk olur mu acaba? teşekkürler

Benimde saçım düşünemiyiceğin kadar çok fazla bende aralardan aldırdım gerçkten azaldı ama 1 ayda geri çoğaldı.Her ay uğraşıcaksan aldır derim.Ama sen bilirsim benim saçımda bir yamukluk olmadı

Armakası ve kattan uzak dur derim kat 2cm uzasa alttaki saçın üstüne doğru dahada bi kabarık duruyo incelticiyle saçlarını inceltir ve yanlardan çerceve kat attır V şekilnde dursun arkası çok rahat ve hoş aoluyo benimde aşırı olmasada şu yağlı bakımlardan sonra baya bi gürleşti saçlarım uzamasında fark yok ama resmen enine kabardı saçlarım gürleşti şekil almıyo artık kendi haline bıraktım okadar şampuan saç kremi yettiyo mümkün oldugunca uzatmaya bak saçlarını uzudaıkca kendini salar ağırlıgı uclara veriri okadar kabarık da durmuyo hem

valla saç çıkması için ve saç uatmak içn çok yöntem var ama saçın gürleşmesi demek ince tellerin kalınlaşması demek. bence saçınızı gürleştirmeye çalişmaktan ziyade gür gösteren modeller deneyin. ben öyle yapıyorum. saçlarım çok ince telli ve kabullendim bu durumu

benim de saclarım seyrek biraz daha gür olsa süper olacaktı herkesin derdi farklı yıkanınca kafama yapısıyorlar gibi hissediyorum :))

benim de cok gür ve kalın telli saçlarım var bi cözümünü bulamadım ben :) katlı bi model bnmki ama yıne de coklar :) gür olması avantaj gibi görünse de banyoda sonrası felakett =)

Back