• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Cok Gür Saclar icin ???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende katlı kesimi çok seviyorum çok rahat oluyo hemde hiç fön filan yapmadan bile çıkabilirsin dışarı benimki öle saçlarımı çok seviyorummm çok saçı hepsi aynı boyda kestirdiğin zaman zapdedemiyosun hiç bi şekil verilmiyo baglayınca bile çok kötü duruyo ama katlı saçı bagladıgında inca bi kuyrugun oluyo çok hoşşşş kaydirigubbakcemile4

Ah keşke benim de öyLe 0Lsa da ç0k diye şikayet etsem senağlama tabiri caizse kedi kuyruqu qibi saçım war:çok üzgünüm: ara makas derLer ya da ustra derLer 0na ama b deneyin istersenz

katlı kesimi kabarn ve omuzlardaki saçlar içinde önerirmsnz?bn katlı kestirmek için gdiorm kuaföre daha da kabarır dioo sn blrsn dioo bnde kestirmiormm:oklava:

aynı dert bendede var banyo yaptığım gün dısarı çıkamıyorum bonus gibi oluyo saclarım ertesi güne anca kendine geliyosırnaşık şey katlı kestirmiştim gecen yaz işe yaramadı uzadı şimdi birde düzlestiriciyle düzlestiriyorum ama oda saclarımı mahvetti napıcam bilmiyorum:oklava:

benimde saclarım orta gürlükte ve dalgalı bende kuaföre gittim ve kat kat kestirdim birde ara makas attırdım ve bunlar gercekden işe yarıyor suan saclarım oldukça iyi eskisi kadar kabarmıyor. fon veya sacımı duzlestirdiğimde ise kabarık gozukmuyor ... cok mutluyum.. opuyorumnanaktan

arkadaslar usturayla kestirmek işe yarıyo gerçekten

bn ne yapsam ki.çok kabarıyo saçlarım katlı mı keseym yani.kimi kes demiş kimi işe yaramadı ooofoff

bn ne yapsam ki.çok kabarıyo saçlarım katlı mı keseym yani.kimi kes demiş kimi işe yaramadı ooofoff

benim saçımda dalgalı kabarıyodu ama ben ara makas attırdım ve katlı kestirdimm bıde kurutmuyorm saçımı yıkadktan sonra öylece bırakıyormm 2-3 senedr böyle kullanıyrm hiçte kabarmıyoo

usturayla saca kat verdırmek ve ara makas attırmak en ıyı cozum kızlar
gur saclarından sıkayet edenler mutlaka denemelızemuszemus

perma yaptır yarısı dökülür bi daha da çıkmaz. :ecrin_bebek:

kız millet neler yapiyor saçları gürleşsin die ama madem memnun değilsin kuaföre git saçımı inceltin de onlar çaresine bakcaklardır :42:

Bu gür saci olupta incelmesini isteyen arkadaslari hic anlamiyorum saciniz ne güzel kabariyormusda iste daha ne istiyorsunuz ne sacma :/

çok uzayınca ağırlaşıp sönükleşiyor.

Back