• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Cok Gür Saclar icin ???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Verite

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
1.132
40
358
İstanbul
selam
benim saçlarım çok ama çok fazla, bu sebeple hep kabarıyor anca fön çektirdiğimde adama dönüyor, bir çaresini bilen var mı? kuaför bile ilallah dedi ne kadar çok saçın var diye :( aralardan aldırsam yamuk yumuk olur mu acaba? teşekkürler

ya bende çok ama çok fazla olması için elimden geleni yapıyorum hiç dokunma ara makasta sakın attırma sonra çok kötü oluyo katlı kesim yaptır saçın dalgalı veya düzseama ırcıksa tavsiye etmem katlı kesim

selam
benim saçlarım çok ama çok fazla, bu sebeple hep kabarıyor anca fön çektirdiğimde adama dönüyor, bir çaresini bilen var mı? kuaför bile ilallah dedi ne kadar çok saçın var diye :( aralardan aldırsam yamuk yumuk olur mu acaba? teşekkürler

canim ayni problem bendede var hele saclarim banyodan ciktiktan sonra anammmmmmresmen elektirik carpmisa dönüyo saclarim:Roflol:

birde bunun üstüne benim saclarim dalgali, halimi düsünün artik...

nasil kesilmeli saclar caresi nedir<????bende merak ettim

puf kararsız kaldım ya :( katlı kestirince de yakışmıyo düzgün uzaması için aylarca beklemek zorunda kalıyorum.. bi kere aralardan almıştı kuaför ama o anki halimi anımsayamadım nedense :D benim saçlarım normal değil yani acaip fazla ya :(

puf kararsız kaldım ya :( katlı kestirince de yakışmıyo düzgün uzaması için aylarca beklemek zorunda kalıyorum.. bi kere aralardan almıştı kuaför ama o anki halimi anımsayamadım nedense :D benim saçlarım normal değil yani acaip fazla ya :(

yaf benimdee ölee ne yapıcam bilmiyorum bıktım artık:1no2:

^bende de aynı dert var..gittiğim kuaförler şakayla karışık da olsa bir daha gelme diyor:((

selam

sirkeli entele kullan...a.s

benimde çok gürdü bayağı kabarıyor salınca saçlarımı adeta çadır gibi bir görüntü alıyordu kuaförümü değiştirdim kadın saçlarımı usturayla inceltti.diplerden çıkıp tekrar kabarırsa yine gideceğim.ama güzel oldu.hem inceltti hemde katlı kesti.

valla benimde saclarım kuaforlere illah dedirtiyo benim de çok sacım var hemde kıvırcık ilk zamanlarda çok kabarıyodu şimdi kabarmıyo sakın aralardan aldırma sonra çok pişman olursun ben katlı kesim yaptırdım vede güzel duruyo kuafor güzel kesti ama aralardan aldırayım deme çok kötü duruyo sonra çok ama çok pişman olursun

benim de saçlarım kabarık ve dalgalı, saç düzleştiricisi kullanıyorum (babyliss pro230) sıvı saç kremi kullanıyorum, anca böle başa çıkıyorum ama çok güzel duruyor sanki her daim kuaförden çıkmış gibi...

bnmde saçlarım acayip gürdü,lastik tokalar bile dayanamaz patlardı yani bide kalın tellidir..inceliticiyle kestirdim aralardan ve uçları v şeklinde yaptırdm baya rahatlattı beni cadı halimden kurtuldum,ama kat önermem kat saça volum vermek havalı göstermek için verilir gür saçta güzel durmaz.aralardan incelterek aldırıp katsız olunca saçlar baya bi yola giriyo:kahve:

benimde saçlarım çok gürdür. kuaförde herkes hayret eder. hatta geçen gidişimde kadının biri yerde kesilmiş saçlarıma bakarak ya bunlardan çok güzel postiş olur demişti. 2 ay öncesine kadar saçlarımı sürekli topuz yada at kuyruğu toplayarak gezerdim. sonra işini çok iyi yapan bi kuaför keşfettiim. ara makas yaptı. şimdi süper duruyor. saçlarım zaten dümdüz föne gerek kalmıyor. çok modern bi kesim oldu. 2 ayı geçkindir kullanıyorum ve kötüde olmadı. kuaförüne bağlı diye düşünüyorum çünkü daha önce değişik kuaförlerde katlı kesim yada incelticiyle kesim yaptırmıştım . olmamıştı.

ya bu entele beyin damarlarını tıkıyomuş doğrumu aynı sorun bendede var saçlarımı düzleşticiyle şekillendirmezsen iğrenç oluyor aradan aldırdıydım aynalara küsmüştüm katlı kesimde dalgalı saçta kötü oluyor bunun bi kolayı yokmu

cok gür saclar en iisi bence sacı uzun tutmak.. kısa olunca feci bir hal alıyor... ayrıca sacları düz kullanmak gerek daha hoş bir görünüm için... benim saclarım cok gür vede cok uzun vede düz... ama sacları uzun olup kıvırcık olanlarada özenmiyor degilim ... bi tavsiye saclarını katlı kestirme bence herkat kabarıyo kabarıyo cok salaş duruyo.. en iisi hepsini aynı hizada tutup oval bir kesim denemek...

ya benimde baya gür sacım var ama hiç kabarmıyo kıvırcık kufore gittiğimde arkadaşların fönü 10 dk sürüyo benim ise 1 saat 10 dk düşünün yani

katlı kesim en iyi çözüm bence..benim saçlarım bile acayip azaldı katlı kesimden sonra..ama ara makası hangi kuaföre sorsam önermiyorlar..birkaç kez yaptırdım.ilk yaptırdığımda acayip farkettim azaldığını ama bir kaç gün içinde yine kötü oldular o yüzden birdaha da yaptırmak istemiyorum..

bende de aşırı bir gürlük yoktu en azından ince telli olduğundan ama okula gittiğimde sürekli toplamak zorunda oluyordum ne toka tutuyor ne bir şey herkes aç şu saçlarını derdi zaptedemiyorum suratım görünmüyor diye açmazdım ama ne kadar kat o kadar iyi oluyor az katla illa yanlardan falan tokalamak zorunda oluyordum şimdi şu 1 2 senedir açık saçlarım çokkk katlı hatta gittim kulak hizasından başlattım katlarını uzunluğu omuz aşağısıydı ilk günler yine zorlansamda şu anda gayet rahat çokk memnunum diyebilirim modelden...

Back