• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok garip bir beslenme tarzı

birpalyaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
38
0
36
Malatya
Merhaba öncelikle ben forumda çok yeniyim o yüzden yardımcı olacağınızı umuyorum :) Ben 17 yaşındayım, 55 kiloyum yaklaşık 4 ay öncesine kadar hiç tatlı düşkünlüğüm yoktu yani kek-çikolata vs çok yerdim evet ama hani çok ihtiyaç duyduğumdan değil açıkcası ağzım boş kalmasın diye ama yerdim bayağı yani :) zaten yaklaşık olarak 60 kiloydum şu an 55 kiloyum her neyse. Şimdi ben gün içinde çok çikolata-kek tarzı şeyler yemiyorum genel olarak da çok yememeye çalışıyorum zaten canım da çok fazla istemiyor. Ama benim bir sorunum var sürekli karnım aç gibi ve ben okuldan dönünce reçele saldırıyorum. Kaşık kaşık reçel yiyorum resmen. Ve yemek yedikten yarım saat sonra yeniden acıktığımı hissediyorum ama her öğünde çok yemiyorum tabi ki. Kan şekerimi ölçüyorum o da gayet normal yani bu kadar sık nasıl acıkıyorum anlamıyorum. Asıl derdim reçel konusu. Reçeli kaşık kaşık yemem cidden hem sağlıksız hem de saçma. Bu bana kilo aldırır mı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum, tesekkürler :)

elbette kilo aldırabilir
benim asıl tavsiyem mide doktoruna görün derim gastrit olabilir sürekli midede kaınma hissediyorsan

kesinlikl doktora gimeni tavsiye ediyorum cünkü kesinlikle hareketli olmak yada mideyle alakali bir durum degil seninkisi, aclik ve tokluk sekerine baktirmani tavsiye ederim...saglikla kalin.

Back