çok fena mısır istiyorum :(

reses

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
290
11
deliricem nerdeyse bu muymuş aşermek dedikleri ama mısır yemezsem sanki bayılıcam.. kadıköy üsküdar civarında mısır tezgahı gören bilen varsa yalvarırım yazın... 1 saatim kaldı, işten çıkınca mısır arabası arıcam... lütfen çok ciddiyim :KK43:

cnim hic olmadi mrketten al konserve:KK70: yag ve tuzla az pisir süper oluyo

pazarda süt mısır satılıyo..istanbulda var mı bilmiyorum..ben alıp buzluğa atıyorum..kışın canım çektikce çıkarıp düdüklüde pişiriyorum..tarladan yeni toplanmış gibi..

Hiçbir yerde bulamazsanız Kentucky Fried Chicken'da satılıyor. Hem de sıcak sıcak. Alışveriş merkezlerinde de var, gece saat ona kadar bulmak mümkün. Alışveriş merkezlerinde olmayanları belki daha da geç kapanıyordur, bilmiyorum.

ayy ben derin dondurucuya atmıştım yazdan.
hala da var gönderebilme şansım olsa keske.
bende erik arıyorum kaç zamandır ama bulunmayınca bulunmuyo işte:sinifsinif:

ayy ben derin dondurucuya atmıştım yazdan.
hala da var gönderebilme şansım olsa keske.
bende erik arıyorum kaç zamandır ama bulunmayınca bulunmuyo işte:sinifsinif:

mısır bulursun ya her yerde var :)
canım erik zor bulunuo işte bende aş vermiştim baya bi aradık bulamadık ama turşusu var erigin onu aldık soguk suyun içinde bekletip öyle yedim zaten 1 kaç tane yedim mi?geçti öyle yap istersen yada ben aldıktan sonra görmüştüm bir sitede var dondurulmuş sipariş veriosun geliomuş yanlız 150gr 15TL yerimseniben

canım alışveriş merkezleri varsa yakınında ki kadıköyle tepe natilius var oraya bir bak istersen bardak mısır satılıyor artık eminim bulursun. Sokaklarda belki sahilde felan vardır ama havalar soğuk olduğu için olmayadabilir ama alışveriş merkezinde olabilir.. Eğer yoksa dedikleri gibi konserve mısırda alabilisin. Ama eğer pazar varsa sonrası için bir yakının gidip alsın pişirip buzlupa at istediğin zaman al ısıt ye...

ÜskÜdar ÇarŞıda bım ın karŞısındakı manavda kırmızı erık satılıyo :))

X