Çok fena çıldırıyorum :(

TugTugTug

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
44
6
33
kızlar merhaba. benim konum çok kötü maalesef. Benim aklıma sürekli insan canını acıtan şeyler geliyor, örneğin kanlı yara yada yara gibi şeyler. mesela bir kişide yara gördüğüm zaman çok kötü oluyorum tüylerim diken diken oluyor. Sanki o yarayı soyuyormuşum gibi bir his ellerim ayaklarım boşalıyor tüylerim diken diken oluyor. hele kan görmekten muzdaribim. Benim gibi olanlar var mı nasıl kurtulabilirim bundan ? (birde arkadaşımın dudakları patlamıştı üs dudağı mahfolmuş. şişmiş kanamış vs vs aklıma sürekli onun dudağı geliyor. birde hayvan sevgilisi ısırmış mı nedir kendi söyledi. 1 haftadan beri içim çok kötü sürekli istemdışı aklıma geliyor )

Son düzenleme:
Bende kücükken yanlıslıkla birinin koluna zarar verdigimden beri öyleyim
Ama sen buna cok kafayı takarsan sürekli aklına gelir tabi

Bende kücükken yanlıslıkla birinin koluna zarar verdigimden beri öyleyim
Ama sen buna cok kafayı takarsan sürekli aklına gelir tabi
evet haklısınız fakat atamıyorum aklımdan sürekli yaraları soymak geliyor aklıma. of iltihap görmek hele hele. bayılmak istiyorum ya.

gordukten sonra oyle tepkiler vermen nirmal olabilir ama surekli aklina gelmesi normal gelmedi bana. kendini telkin etmeye calis oyle bir durumda bakmamaya calis. ne olacagi belli olmaz belki cok gormek zorunda kalirsiniz ama gormuyorken de o hisleri yasatmayin kendinize yazik

artık gördüğümde direkmen kafamı çeviriyorum. ama daha sonra bak kendi kendine aklıma geliyor o yaralar hatta şuan arkadaşımın dudağındaki patlak aklımdan içim çok kötü şuan offf benim bir arkadaşım dudağı patlamış. hemde neden biliyormusun sevgilisi mi ne ısırmış. kendi söylemişti. ama nasıl bir ısırıksa dudağı mahfolmuş 1 haftadan beri o dudağının görüntüsü aklımdan gitmiyor...

Vampir miymis o, hey Allahm. benim de icim gider ama sonra unuturum. ne yapilir bilemedim ki, hemsireleri doktorlari veterinerleri dusunun. eger dayanilamayacak gibi olsaydi onlar dayanamzdi. akliniza geldikce dusuncelerinizi drgistirin falan...

Vampir miymis o, hey Allahm. benim de icim gider ama sonra unuturum. ne yapilir bilemedim ki, hemsireleri doktorlari veterinerleri dusunun. eger dayanilamayacak gibi olsaydi onlar dayanamzdi. akliniza geldikce dusuncelerinizi drgistirin falan...
teşekkür ederim. bakın bu hiç aklıma gelmemişti.

Benimde içim gider ama yeri geldi ceset topladim yeri geldi kafa derisi diktim yeri geldi hayat kurtardim!
Soğuk kanli olmalisin sürekli böyle şeyler düsünmek normal değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…