kadın bu kadının kocasına gadget yazmış diye hakaret değil ki bu
kaldı ki daha rezil rezil şeyler bile yazsa, ben x işiye mesajlarda y kişisi için istersem o... yazayım, onu kullanarak kendisine hakaret etmişim diye dava edemez ya direkt kendisine yazacam ya da kamuya açık bir yerde. özel mesajda başkasına yazılan şeyden hakaret olmaz - bildiğim bir örneği yok en yazından. benim okuduğum kadarıyla kadına böyle bir hakareti yok.
evi de adamın lojmanı diye terk etmiş. yoksa haklısınız, gitmesi gereken adam.
şu durumda yapılması gerekeni yapmış konu sahibi.
en fazla işyerinde yaptıklarını duyurabilir, ifşa edebilir.
ama yani snelerdir böyle olan adamı işyerinde bilmiyorlar mıdır? bence biliyorlardır. adam ar damarını kaybedeli çok olmuş. yoksa hangi normal adam kamuda, gelene gidene, stajere boşanmışa yürür ki? demek işyerinde adama "birader sen hayırdır"? filan diyen yok....
geçen anadolunun minnacık bir ilçesinde minicik bir kurum müdürünün normalde güvenli ya da sekreterlik (hangisiydi unttum) gibi bir kadroda olan metresini güzel bir yere almak için durup dururken kadro açtığını, başka kimseyi başvurtmadığını ve o hanımefendiye lojman, şöfor vs. tahsis etiğini tüm kurumun da bunu bildiğini vs. öğrendim. herkes şey diyor "or... boylu poslu güzel tabi, metres olacaktı zaten gitti müdürün metresi oldu, akıllı çıktı"