Bence çok değil fakat eğer kalça kısmın geniş üst kısmın ince yapılı ise tüm vücut kaslarını çalıştıracak bir spor yapmak daha mantıklı.Yüzersen orantılı bir fiziğin olur.
sporun bir zararı olmaz bence ne kadar hareket okadar kalori yakımı. tabi abartmamak koşuluyla fazla yorulmadan.
Tabi öyle ama kas yapmaz dimi? Maglum hem sabah hem aksam?
bence bisiklet sürerken terleme eşofmanları var sauna eşofmanı diye geçiyor onlardan almalısınız gerçekten etkili daha güzel yağ yakarsınız
forumda antrenör isimli bir kullanıcı var kendisi profesyonl olarak basket falan da oynamış yanılmıyorsam. herkes kas yapmaktan korkuyor ama kas yapmak sandığınız kadar kolay bir şey değil diyordu. yani korkmayın günde bi saat bisiklet sürmekle kas yapılmaz bence. insanlar kaslarını geliştireblmek için ne kadar uğraşıyor bir düşünürseniz. :)
Sen surekli bisiklet suruyorsun gibi geldi bana dogrumu? :)) Canim benim merak ettigim eger kondisyon bisikleti suruyorsan tabi bu soru sana.. kac gunde inceldigini fark ettin sen? Yani ben surekli bisiklet suruyorum haftada 5 kere eskiden yarim saat simdi bir saate cikartim suan ikinci haftamda sayilirim.. bir sonuc görmek icin kac gun surmelisin? suan cok belli degil ama cok cok cok az bir degisiklik gördum sanki AMA cok emin degilim.. yani iki haftada cok az sonuc görduysem bir ay yetmez mi bisiklete? ikinci aydami sonucu görurum ki?
ben kışın 1-2 hafta sürdüm sürerken cok canım sıkılıyordu sürekli seviyesini değiştirerek sürüyodum çok hızlı çok yavaş falan takılıyodum kafama göre.Ama sürerken terlemek için sauna esofmanı giyiyordum üzerinede korse ve eşofman geçiriyodum sıksın cabuk erisin diye kötü gözüken basenimi 2 haftada incelltttim ama yine basenim azda olsa kaldı devamını getirmedim sıkıldım cünkü sonra koşuya basladım falan öyle derken görüntüden rahatszlığım sona erdi son 1 ayda biraz kilo aldım oda basenden oldu yine basen eritmeye calısıyorum bende koşmaaya basladım ve bisiklet deyince aklıma geldi duruyo bu sıcakta daha güzel terlenir spor yanına eşofmanı öneriyorum ben erimeye yardımcıı yağları güzel yakıyor :)))) ayrıca 1 saat sürmeniz bile birşey ben 20 dkka falan sürüyordum
ben o sıralar 52 kiloydum 49 olmustum esofmanı giyince belime kadar cekiyordum terlettiği icin hem göbekten hemde basenden erimistim