• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok fazla soru soruyorum ama gerçekten çok heyecanlandım...

Sahinehat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
44
1
86
40
merhaba arkadaşlar benim sorum doğumdan önce gelen süt ile ilgili göğüslerimden süt geldi bir miktar bir sakıncsı olmadığını okudum fakat bir şeyin belirtisi mi acaba merak ediyorum.çünkü bu günlerde gece kasılmalarım ve ağrılarım çok şiddetli gerçi doğum cumartesi ama olsun sonuçta bir anda erken doğumda olabilr diye düşünüyorum.

benim 7. aydan sonra hep süt geliyodu sol göğsümden. giysilerim ıslanıyordu. bu arada son aylarda da kasılmalarım oluyodu. erken doğum tehlikem vardı ama oğlum 38+6 da sezeryanla alındı.ben süt olayını kendimce şöyle değerlendirdim. doğum yapar yapmaz sütüm olacak diye düşündüm. doğru da oldu. ama dediğim gibi kendimce...

Korkma benim 29. haftadan itibaren sütüm geliyordu. Kasılmalarım hep vardı. Önemli olan kasılmalarının ritmik olmaması. Lütfen karnınla oynama, bebeğini sevme. Çünkü onu uyarıyorsun. Uyu ve onu sakinleştir. Bu arada heycanını anlıyorum ve fazla soru sormuyorsun. ıçin rahat olsun. Az kaldı sık dişini. Birde doğumun kafada başladığını okumuştum bir yerde. Ben 20. haftada açılmam vardı o zamandan 34 haftaya kadar doğurmayacağım, bebeğe küvöze girmiyecek, gece acil doğum yapmayacağım diye şartlaya şartlaya kendimi 38 haftalık planlı sezeryan olanlar gibi çok raht doğum yaptım. Şimdi burnundan derin nefes al, ağzından yavaşça ver ve verirken bebeğim seni c.tesi günü bekliyoruz de. Cumartesi geleceksin daha erken değil. Cumartesi cumartesi de ve sakinleş. Herşey çok güzel olacak güven bana...

valla çok saol xeno senden iyi psikolojik danışman olur çok yardımcı oluyorsun bana umarım herşey iyi olacak yardımların için çok teşekkürler...

Rica ederim ne demek. Senin yaşadığın kaygıları ben tek kişilik hastane odasında yaşadım. Hemşirlere gelen giden doktorlara yapışır sorardım. Gece çok doktorumu cebinden arayıp sormuşumdur. O yüzden sorularına elimden geldiğince tecrübem dahilinde yanıt vermeye çalışıyorum. Ne mutlu seni takip eden bir doktorun var. Büyük şehirdesin, bilinçlisin. Bunlar çok önemli.

kaç haftalık hamilesiniz bilemiyorum fakat doğumunuz cumartesi olacaksa birkaç gün önce olması "erken doğum" sayılmaz, endişelenmeyin. siz moralinizi yüksek tutun. hayırlı doğumlar.

Back