çok fazla kaşıntım var.....

canım bundan iki hafa önce hamilelik dolayısı ile bende candida oldum.doktorun bana dedigi buydu inanki.zaten birinci vajina sürekli kendini temiz tutan bir organdır salgıladıgı sıvıdan ötürü.pis pis dolaşmazsın yani.doktor bana vajinal duş yapma dedi.onunu yerine bir markanın mendilini önerdi onunla temizledim yıkamak yerine.sirkeli suyuda doktor söyledi ben faydasını gördüm yani.

Mendilin markasını yazabilir misin lütfen??

kızlar bendede 1 haftadır kaşıntı var 3 gündürde peynirimsi akıntı başladı krem kullandım kaşıntı azaldı ama fitilde alsammı kremmim bitti gene alıcam krem ama fitil ve başka önerilerin,z varmı arkadaşlar

bence kültür yaptırın doktor bana kaşıntı yanma akıntı var diye bir sürü mantar ilacı verdi ama geçmedi başka doktora gittim mantar yok enfeksiyon var dedi kültür yaptı gerçektende yokmuş boşu boşuna o kadar hap fitil krem kullandım

sölediğn ilaçlar reçeteyle alınıomuş.ama papatya çayını falan kullandım.çok şükür şuan bi sorunum yok..temizleme mendilinin arkasındada ph dengeli dio.aldığım mendil kaliteliydi..marka adı yazamıorum..hani nasıl böle yaptı bende anlayamadımm:85:

arkadaşlar mrb
sakın bu kaşıntı akıntı ve yanma şikayetlerini es geçmeyin
ben 8 aydır evliyim ve 6 aydır bununla uğraşıyorum.
enfeksiyonum tedavi edilmediğinden akıntım olduğundan
rahim ağzında kapsamlı yara oluşmuştu.
yarayı dondurmam gerek dedi doktor
sonra ilaç tedavisi 4 ay sonra tekrarldı ve 2. kez dondurdum yaramı.
umarım bana başka bir sıkıntı yaştmaz mutalaka doktora gidin ve smear testi yaptırın...

Arkadaşlar ben geç kızlığımdan beri mantar enfeksiyonu ile mücadele ediyorum okadar ilaç kullandımki en sonunda mantarlar ilaçlara karşı bagışıklık kazandı internetten sürekli mantar ilaçları araştırdım kullanmadıgım ilaç fayda ediyordu ama asla doktoruma sormadan kullanmıyordum nasıl bir yanma olduğunu benden daha ii kimse bilemez neredeyse sürekli tekrarlayan vajinal mantarım var siz siz olun önünüze gelen size sölenene herşeyi kullanmayın faydası olacaksa bile daha evvel kullandıgınız ve tedavi yarım kaldıgı için iyileşir gibi olan canavar mantarlarla mücadele etmek zorunda kalırsınız iyi bir kadın doğum uzmanı bu işi çözer bende en son kullandıgım vajinal bitil rahim içerisinden güvercin yumurtası büyüklüğünde mantar parçalarının düşmesi (ve en az 500 ml rahim içerisinden akan sulala birlikte)sonucu normal lleşen rahim içi florası ve şunuda itiraf etmeliyim süt kesiği parçalar yok fakat yinede kaşınmayan fakat koyu kıvamlı beyaz akıntım var buda mantarın tamamen geçmediğinin işartei tekrar gitmeliyimki buda bitsin inanın bu kaçıncı doktorum herkese çok geçmiş olsun...

offfffff bana kaşıntı demeyin iki ay öncesine kadar yanıyodum kaşıntıdan doktora gittim bi hap bide bi krem verdi onu kullandım çok şükür geçti inşallah bidaha gelmez iç çamaşırını sık sık değiştir ütüle ve orayı nemli ıslak bırakma hiç ben öyle yapıyorum ben faydasını gördüm iyi oldum inşallah sende en kısa zamanda düzelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…