cok farklı davetiyeler! Hangisini secsem acaba????

edaltu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
5
0
86
İstanbul
cok guzel ve yaratici dugun davetiyeleri var, benim gibi farkli tasarimlar arayanlar bir baksin derim sitenin linkini versem reklama girer mi acaba??

Eklentiler

• $2272ana.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 147
  • $3091ana.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 152
Ben yaratıcı davetiyeleri sevmeyenlerdenim nedense ilaç kutusu film afişi fatura tarzı davetiyeler var ya bana hiç hoş gelmiyor klasik ve şık olanlar daha güzel ama bu ikisnden birini seçmem gerekirse 1. hoş

uzun yillardir takip ediyorum ama klube daha yeni katildigim icin henuz ozelden mesaj atamiyorum kizlar ama google'da istanbul davetiye diye aratinca 2. sayfanin sonlarina dogru cikiyordu sanirim bu davetiye sitesi neyse daha fazla kopya vermeyim :)
dugun hazirligi yapan herkese simdiden kolay gelsin gercekten zor ama bir o kadar da keyifli bir surec...

aaa çok şekerler yaa ama 1.si daha bi havalı göründü gözüme

ay bu davetiyeler müthis ama fiyatlari cok ucuktursempatiksalakcinni

neyse arayip bulmussunuz kizlar :) artik telafuz etmemde bi sakinca yok sanirim. Evet frapanistanbul.com'dan buldum davetiyeleri fiyatlarina gelince pembe fiyonklu olan 3.50 tl ki bence oyle cook da pahali degil ben de onu dusunuyorum, nikah sekeriyle uyumlu yapmislar cok hosuma gitti

evet o kadar ucuk bi fiyat degil aslina bakarsin
ama minimum 200 tane ismarlanabiliyormus ve bence
700 milyon cok pahaliya geliyor.

edaltu valla çok beğendim. hem seçtiklerini hemde sitedekiler. Bende inşallah son baharda evleniyorum :) böyle orjinal şeyler arıyordum paylaştığın için çok teşekkür ederim.

çok güsel şeyler var ama çok pahalı ya aşık oldum resmen davetiyelere

eewt ya cok pahalılar akrabalardan baska hatıra kalsın die de kmse saklamıo zaten atılıp gidıo o yusden okadar parada werilmez bence sempatiksalakcinni

Gerçekten çok güzeller. Saklanabilecek birşey olsa belki bu kadar para verilebilir de, nikahtan sonra saklanmayacak bişey için bence de fuzuli bir masraf olur. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…