Çok etkileniyorum ondan

Siz 30yasinizda hayatinizin baharindayken esiniz 50ye merdiven dayamis biri olacak yada siz 40 o 57. Bence hos degil umutsuz gibi hayirlisi benim fikrim bu yonde
Heyecanımla farkedemediğim olumsuzluklar varsa bana erkenden görünür umarım, mutlu ömür diye birşey olmadığına inanıyorum ama yine de mutsuz olmak istemem..

Haklisiniz umarim hayırlısı olur, etkilendiğim erkeklerin yaş farkı hep uçurum oldu bunun normal olmadığının malesef farkındayım

O zaman boşanma sebebini öğrenmeni öneririm.mumkunse başka insanlardan.kendisine sorsan kendisini kötüleyecek değildir çünkü.
Hiç bu konuda konuşmadık ki, ben çok çekingenim flörtöz diyaloglarım olmadı onunla, çevresinden ve sosyal medyadan öğrendim bosanmis olduğunu

Sen daha ilk defa böyle duygular hissetmiş gibisin .. o ise çoktan yaşamış bunlar gibi kaç bin tane daha .
Sen gözlerine bakarken heyecanlanacaksın o hep daha fazlasını isteyecek. Sana olan duygusunun masum olma ihtimali de çok düşük. Genç bir kızın kendisine karşı ilgisini fark ediyor ve hoşuna gidiyor. Eğer biraz daha adım atarsan değerlendirmek isteyecek sadece .
Yüzde 90 bu böyle ..
Lütfen kendin gibi masum biri bul.. kendi yaşlarında

Bilmem ki, ne zaman uzaklassam bi ay sürüyor düşünmeden. sonra bakışını görünce veya sesini duyunca eskisi gibi oluyorum

o yaş grubundan erkeklerle çalışıyorum. diyaloglarını da yazmışsınız herifin, okudum, bana çok yılışık geldi. sizin yaşınız kadar sevgilisi olmuştur onun.

kızkardeşim olsanız uzak durun derdim. forumdan bir hemcinsime ise uzak dursan iyi olur diyebiliyorum.

senden fazlaca buyuk oldugunu ogrendgin halde bunu bir kere daha dusun ve bu boyleyken buraya konu acman cok garip.

Bulaşma bence.
Boşanmış, aynı iş yeri ( illa ki sorun oluyor) yaş farkı da var bu göreceli bir kavram ama herkes yaş farkını kaldıramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…