• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok etkileniyorum ondan

Tecrübeyle sabit :p
Yaşı büyük hareketleri hoş tipi hoşuna giden bir erkeğe eriyorsun !
Buda gelir buda geçer . Bir de kuzu 15 yaş bile uçurum ken 17 yaş adam istese de açılmaz .
Sübyancı damgası yer . Dua et Hayırlı değilse gönlümden al de Allah a
Ben pek ümit görmedim

Siz 30yasinizda hayatinizin baharindayken esiniz 50ye merdiven dayamis biri olacak yada siz 40 o 57. Bence hos degil umutsuz gibi hayirlisi benim fikrim bu yonde
Heyecanımla farkedemediğim olumsuzluklar varsa bana erkenden görünür umarım, mutlu ömür diye birşey olmadığına inanıyorum ama yine de mutsuz olmak istemem..

Bence temkinli davranmalısın o tarz adamlar bizim yaşımız kadar fındık kırmış bir kızın aklı başından nasıl alınır çok iyi bilrler. Ben de sen kadar bi yaş farkıyla bu tarz bi adamla ilişki yaşamıştım meğer tek başıma yaşamışım yaşı yaşına uygun biriyle evlendi gitti anlayamadan. Tabi her insan bir değil ama anlattıpın kadarıyla aynı kafalar gibi geldi bana. Hayırlısı olsun hakkında
Haklisiniz umarim hayırlısı olur, etkilendiğim erkeklerin yaş farkı hep uçurum oldu bunun normal olmadığının malesef farkındayım :(

O zaman boşanma sebebini öğrenmeni öneririm.mumkunse başka insanlardan.kendisine sorsan kendisini kötüleyecek değildir çünkü.
Hiç bu konuda konuşmadık ki, ben çok çekingenim flörtöz diyaloglarım olmadı onunla, çevresinden ve sosyal medyadan öğrendim bosanmis olduğunu

Sen daha ilk defa böyle duygular hissetmiş gibisin .. o ise çoktan yaşamış bunlar gibi kaç bin tane daha .
Sen gözlerine bakarken heyecanlanacaksın o hep daha fazlasını isteyecek. Sana olan duygusunun masum olma ihtimali de çok düşük. Genç bir kızın kendisine karşı ilgisini fark ediyor ve hoşuna gidiyor. Eğer biraz daha adım atarsan değerlendirmek isteyecek sadece .
Yüzde 90 bu böyle ..
Lütfen kendin gibi masum biri bul.. kendi yaşlarında

Sen daha ilk defa böyle duygular hissetmiş gibisin .. o ise çoktan yaşamış bunlar gibi kaç bin tane daha .
Sen gözlerine bakarken heyecanlanacaksın o hep daha fazlasını isteyecek. Sana olan duygusunun masum olma ihtimali de çok düşük. Genç bir kızın kendisine karşı ilgisini fark ediyor ve hoşuna gidiyor. Eğer biraz daha adım atarsan değerlendirmek isteyecek sadece .
Yüzde 90 bu böyle ..
Lütfen kendin gibi masum biri bul.. kendi yaşlarında

Bilmem ki, ne zaman uzaklassam bi ay sürüyor düşünmeden. sonra bakışını görünce veya sesini duyunca eskisi gibi oluyorum

o yaş grubundan erkeklerle çalışıyorum. diyaloglarını da yazmışsınız herifin, okudum, bana çok yılışık geldi. sizin yaşınız kadar sevgilisi olmuştur onun.

kızkardeşim olsanız uzak durun derdim. forumdan bir hemcinsime ise uzak dursan iyi olur diyebiliyorum.

senden fazlaca buyuk oldugunu ogrendgin halde bunu bir kere daha dusun ve bu boyleyken buraya konu acman cok garip.

Tecrübeyle sabit :p
Yaşı büyük hareketleri hoş tipi hoşuna giden bir erkeğe eriyorsun !
Buda gelir buda geçer . Bir de kuzu 15 yaş bile uçurum ken 17 yaş adam istese de açılmaz .
Sübyancı damgası yer . Dua et Hayırlı değilse gönlümden al de Allah a
Ben pek ümit görmedim
:super::KK9:

Bulaşma bence.
Boşanmış, aynı iş yeri ( illa ki sorun oluyor) yaş farkı da var bu göreceli bir kavram ama herkes yaş farkını kaldıramaz.

Back