• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok etkileniyorum ondan

Elifboyraci95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
13
8
1
29
Merhaba ben burda çok yeniyim :) uzun zamandır bu forumu takip eder konuları okurum yeni katılmışKen aklıma takılan bi konudan bahsedeyim dedim, biraz kendi kendime konuşmuş olacağım heyecanlıyım da o yüzden çok net anlaşılır bi anlatım olmayacak ama yorumlarınızı esirgemezseniz tabiki çok sevinirim:)
Çalıştığım isyerinde biri var çok beğeniyorum çok etkileniyorum ondan o da beni beğeniyo yani bunu bir iki kere belli etti hem çok cekingenim hem de tereddutluyum öylesine mi takiliyo herkese mi böyle ben mi üzerime alınıyorum diye.. ama bakışları da sanki çok anlamlı gözlerinin içi gülüyor gibi sadece hissiyat var içimde onun dışında net bi belirti yok belli etmez de baya büyük benden. bazen küçük hanım diyor ufaklık diyor acaba bilerek mi yapıyor gercektem küçük mü buluyor beni keşke bilsem:KK43: eriyorumm

Hemen atlama laf arasında izlemek istediğin bir filmden bahset. Kimse de sevmiyor kimle gitsem falan diye laf at araya. Ama filmin nasıl bir film olduğunu tam olarak öğren yoksa benim gibi ilk buluşmada kendini kaybedenler kulübü filminde bulursun :-)

bu kelimeniz cok.icten geldi:KK68::KK73: guzel duygular insallah karsiligi vardir. ama siz acilmayin.siz nasil onun begenisini anliyorsaniz oda sizinkini anliyordur.ve dedigniz gibi hoslaniyosa acilacaktir bir sekilde. ama sizi kucuk gormesi kafami karistirdi.umarim sakasina diyodur

Sen kaç yasindasinki o kaç yaşında ,sana uygun biriyse istiyorsa zaten senin birşey yapmana gerek kalmaz o acilir
21 yaşındayım, onun 38 olduğunu yeni öğrendim herkes en fazla 27 civarıdır diyordu ben de öyle dusunuyordum, cunku hiç belli olmuyor yaşı çok genç ve hayat dolu görünüyor :) haklısınız, uygun biriyse ve hisleri benimkiler kadar güçlüyse daha net belli ederdi ama kendi kendime kuruyorum acaba küçük olduğum için mi çekiniyor diye. Bana çok takılır sataşır bir iki kere açıktan iltifatı oldu sadece. Bordo giydiğim bir gün çok yakışmış demişti giyinmeyi seviyorsun galiba demişti. Bir keresinde de işle ilgili bi bağlantımız olmuştu bi konu için yanına gidiyordum, gelirken gördüğünde ya işte geliyor yok böyle birşey gibisinden sakalasmisti, memleketimi sormuştu vay be Malatya dan böyle kız çıkıyor mu demişti:) ufak ufak diyaloglar dışında normal davraniyor sadece bakışları çok delici o yüzden kestiremiyorum normal iki insanın diyaloğu mu yoksa var mı birseyler emin olamıyorum. . Biraz uzun karmaşık oldu kusura bakmayin yorumunuz için çok teşekkürler :)

21 yaşındayım, onun 38 olduğunu yeni öğrendim herkes en fazla 27 civarıdır diyordu ben de öyle dusunuyordum, cunku hiç belli olmuyor yaşı çok genç ve hayat dolu görünüyor :) haklısınız, uygun biriyse ve hisleri benimkiler kadar güçlüyse daha net belli ederdi ama kendi kendime kuruyorum acaba küçük olduğum için mi çekiniyor diye. Bana çok takılır sataşır bir iki kere açıktan iltifatı oldu sadece. Bordo giydiğim bir gün çok yakışmış demişti giyinmeyi seviyorsun galiba demişti. Bir keresinde de işle ilgili bi bağlantımız olmuştu bi konu için yanına gidiyordum, gelirken gördüğünde ya işte geliyor yok böyle birşey gibisinden sakalasmisti, memleketimi sormuştu vay be Malatya dan böyle kız çıkıyor mu demişti:) ufak ufak diyaloglar dışında normal davraniyor sadece bakışları çok delici o yüzden kestiremiyorum normal iki insanın diyaloğu mu yoksa var mı birseyler emin olamıyorum. . Biraz uzun karmaşık oldu kusura bakmayin yorumunuz için çok teşekkürler :)
Evli mi yoksa

Evli veya sevgilisi yok degil mi eminseniz konusun
Evli değil boşanmış ve çocuğu da yok, biraz sosyal medyadan kütüğüne indim neredeyse eminim hayatında biri yok, galiba haklısınız konuşmam gerek ama hisleri benim gibi mi emin olamıyorum belki de benim ilgimi hissettiği için böyle davraniyor

bu kelimeniz cok.icten geldi:KK68::KK73: guzel duygular insallah karsiligi vardir. ama siz acilmayin.siz nasil onun begenisini anliyorsaniz oda sizinkini anliyordur.ve dedigniz gibi hoslaniyosa acilacaktir bir sekilde. ama sizi kucuk gormesi kafami karistirdi.umarim sakasina diyodur
Çok teşekkür ederim ilginiz icinn:) burada yeniyim ve ilk konum anında cevapların gelmesi beni çok mutlu ediyor

Tecrübeyle sabit :p
Yaşı büyük hareketleri hoş tipi hoşuna giden bir erkeğe eriyorsun !
Buda gelir buda geçer . Bir de kuzu 15 yaş bile uçurum ken 17 yaş adam istese de açılmaz .
Sübyancı damgası yer . Dua et Hayırlı değilse gönlümden al de Allah a
Ben pek ümit görmedim

Ne kadar genç görünse de yaş farkı var baya,anlasamadigin noktalar olabilir zorluk yaşayabilirsiniz yani.bilemiyorum acaba hiç başlamadan bitirseniz mi kafanda.gerci pek bitirecekmissin gibi gelmedi :) Hayırlısı olsun ne diyeyim

Beğeniyorsa sizi adım atar zaten
Ah işte bu çok derin bi şüphe içimde, açılır diyorum istese adım atar diyorum henüz bi adım atmıyorum o yüzden.. tanımam gerek sanırım erken 6 7 aydır görüyorum onu ve çok yakın değiliz bakışlarından karakteriyle ilgili izlenimlerim oluyor yalnızca

aranızda 17 yaş var farkında mısın? resmen kuşak farkı. ayrıca her boşandım diyen erkeğe güvenme. bu forumda boşandım diyen erkeklerin hepsi evli çıktı. yani neden kendi yaşına yakın bir erkekle çıkmak yerine baba yaşına yakın insanları tercih edersiniz ki

Evli değil boşanmış ve çocuğu da yok, biraz sosyal medyadan kütüğüne indim neredeyse eminim hayatında biri yok, galiba haklısınız konuşmam gerek ama hisleri benim gibi mi emin olamıyorum belki de benim ilgimi hissettiği için böyle davraniyor
O zaman boşanma sebebini öğrenmeni öneririm.mumkunse başka insanlardan.kendisine sorsan kendisini kötüleyecek değildir çünkü.

Merhaba ben burda çok yeniyim :) uzun zamandır bu forumu takip eder konuları okurum yeni katılmışKen aklıma takılan bi konudan bahsedeyim dedim, biraz kendi kendime konuşmuş olacağım heyecanlıyım da o yüzden çok net anlaşılır bi anlatım olmayacak ama yorumlarınızı esirgemezseniz tabiki çok sevinirim:)
Çalıştığım isyerinde biri var çok beğeniyorum çok etkileniyorum ondan o da beni beğeniyo yani bunu bir iki kere belli etti hem çok cekingenim hem de tereddutluyum öylesine mi takiliyo herkese mi böyle ben mi üzerime alınıyorum diye.. ama bakışları da sanki çok anlamlı gözlerinin içi gülüyor gibi sadece hissiyat var içimde onun dışında net bi belirti yok belli etmez de baya büyük benden. bazen küçük hanım diyor ufaklık diyor acaba bilerek mi yapıyor gercektem küçük mü buluyor beni keşke bilsem:KK43: eriyorumm
Bence temkinli davranmalısın o tarz adamlar bizim yaşımız kadar fındık kırmış bir kızın aklı başından nasıl alınır çok iyi bilrler. Ben de sen kadar bi yaş farkıyla bu tarz bi adamla ilişki yaşamıştım meğer tek başıma yaşamışım yaşı yaşına uygun biriyle evlendi gitti anlayamadan. Tabi her insan bir değil ama anlattıpın kadarıyla aynı kafalar gibi geldi bana. Hayırlısı olsun hakkında

Back