• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok etkilendim sizce bu adamla bir şansım olur mu? Üzülür müyüm

Okurken çok hoşlaşmış bu heycanlı duygulardan neden olmasın evet küçüksün ama oda çok aşırı büyük değil ayrıca yakışıklı olabilir çok güzel kadinlarlada birlikte olmuş olabilir sen kendini neden başkasıyla bir turuyorsun olursa olur olmazsa bişe yok aman bak keyfine

Üzer bacım ilk görüşte aşka kesinlikle inanıyorum. Ben de öyle aşık oldum geçmiş olsun ay yada başın sağolsun 😳🙄 aşk çok zor
Bu şimdi aşk mı hanımlar ya hani beğeni hoşlantı falan kurtarmıyor mu?😭 Aşk çok korktuğum bi duygu

Şimdi ben kendimden pay biciyorum 21 yaşimla 29 yaşım arasında o kadar fark var ki ergenlikten tam çıkmadığımi görüyorum . Çevrem de öyle . Çok üzer sizi
Üzer değil mi? Böyle aklımı başıma getirecek şeyler deyin ki silip atayım nereden çıktı bu Allahın belası hiç bilmiyorum

Ben hiç inanmazdım böyle şeylere. Çok mutlu olduğum ilişkilerimde bile dış görünüşü tabii ki beğeniyordum ama bir dengesi vardı karakter daha önemliydi. İlk kez birinin fiziksel görünümü sesi falan kamyon çarpmışa döndürdü. Bu aşk mı bilmiyorum ama rahatsız edici epey. Bi ara karın ağrısı ve bunaltıdan fenalık geçireceğim sandım şaka gibi😄
Aşk evet😌 aslında iyi de birşey yani herkesin başına gelmiyor.. Nadir gerçekleşen birşey bence. Bak 8yıl olacak aklımdan çıkmıyor..Kavuşamıyorum da😔 ve biliyo musun kimseyi istemiyorum ne kısmetlerim oldu. İstemedim... Gönül birkez sevdi mi ondan başkasını istemiyor cidden. Bazen kendime kızdım unut ondan fayda yok diye başkasını sevmeye bile midem bulanıyor öyle söyleyeyim sen anla... artık

Söylediklerinize pek katılamadım. Erkekler biraz aklı çalışan güzel manken gibi birini bulunca asla kaçırmıyorlar. Zaten kim kolay buluyor da onlar kaybetsin.
Herkesin çevresi, gözlemlediği şeyler farklıdır. İnsanları kategorize etmek zor. Saygı duyarım fikrinize☺️

Bu konuda senin hayata bakışın önemli biraz takılalım bitse de dert olmaz der misin mesela keyifli zaman geçti der misin ki ondan da bi adım yok galiba. Uzak mesafe ilişkisinin yürüyeceğini sanmıyorum 21 yaşında gözünün önünde olması lazım herkes el ele gezerken yol mu bekleyeceksin. Ki adım da yok herhalde. Tecrübe dersen adım atarsa bi şans ver.

Üzer değil mi? Böyle aklımı başıma getirecek şeyler deyin ki silip atayım nereden çıktı bu Allahın belası hiç bilmiyorum
Abartma ayol daha karşına neler çıkacak ohooo. Egolu kendini bir b*k zanneden erkekten olmaz şekerim . Zaten ana babaları bunları paşam diye yetiştiriyor aç konulari oku bak en egitimlisi bile hayatı zindan eder . Sen önce kendini ve ne istediğini keşfet ki doğru kişiyi seçersin

Aşk böyle insanı huzursuz, felç eden bir duygu mu ya hiç sevmedim. Belki yüksek dozda hoşlantıdır zamanla geçer lütfen öyle olsun.
Çok üzüldüm sizin adınıza da.😔 İmkansız aşk sanırım.. Ben öyle aşk falan istemiyordum hayatımda aslında ama bir anda hızlı gelişti her şey. Umarım geçicidir sizin de gönlünüze ferahlık versin Rabbim
Ayyy amin tatlım sağol💕🤗 evet zor bir duygu ama kavuşmakta ihtimal bazen..

Bana da öyle geldi, çapkın bişey, kendini beğenen erkekten hayır gelmiyor şimdiye dek hayır göreni de görmedim, bana öyle yakışıklılar denk geldi ki sırf kendilerini aşırı beğendikleri için tercih etmedim, eşimle evlenince herkes şaşırmıştı, eşim normal görünüm olarak da orta derecede , ben yanında daha güzel ve genç duruyorum ( aramızda 7 yaş var ) lakin sevgisi , ilgisi , özverisi çok başka, evliliğimde samimi bir ilişkiyi ve erkeği tercih ettim, yıllar geçince de iyi ki diyorum, manken gibi kocam olsa ne olmasa ne kıymet bilmeyen , egolu narsistin biri ise, eş seçerken kadınlar daha çok efendiliğe, kadına verilen değere bakmalı bence , kadın doğum , stres , evlilik sorumluluğu derken çabuk çöküyor, kendinden yaşça büyük ( en fazla 7 yaş ) ve egolu olmayan erkekleri tercih etmeli kızlarımız bana göre, ben çok akılcı hareket ettim duygularım konusunda , öyle cok yakışıklı diye bir erkeğe kapılıp hayatı mahvolan çok arkadaşım oldu, uyanık olmak lazım, çalışan, çabalayan, saygılı, sevecen erkekler varken sırf yakışıklı diye de biriyle olunmamalı...
Ay o kadar mantıklısınız ki,bazı şeylerden dilim yanınca ben de bu kafaya büründüm.Çoook yakışıklı kaslı erkekler playboy tarzı oluyor geneli.

Ayrıca yazarsa konuşursun tanisirsin hayat tecrübesi olur ama bu kadar duygu yukleme . Sonuçta erkek işte 🤣

Okurken çok hoşlaşmış bu heycanlı duygulardan neden olmasın evet küçüksün ama oda çok aşırı büyük değil ayrıca yakışıklı olabilir çok güzel kadinlarlada birlikte olmuş olabilir sen kendini neden başkasıyla bir turuyorsun olursa olur olmazsa bişe yok aman bak keyfine
Onun hayat ve ilişkiler anlamında tecrübesi benden fazla. Bu biraz endişe yaratıyor. Başkalarıyla kıyaslamak konusunda çok haklısınız ama hep öyle iddialı kızlar görünce nereye düştük falan dedim istemsizce kıyasladım sanırım.

Ayyy amin tatlım sağol💕🤗 evet zor bir duygu ama kavuşmakta ihtimal bazen..
Eğer doğru kişiyi alintiyorsam kendine eziyet ediyorsun. Seviyorsan bı şey yapmalısın. Öyle bekleyeyim de gelsin olmaz ki. Aşk acısı da yıllarca sürebilir ama bu senin hayatını bu kadar niye etkiliyor? Kimseye şans vermiyorsun ki. Belkide sen hayalinde kurduğun adama aşıksın ama o gerçekte böyle biri değil.

Merhaba hanımlar bugün bir arkadaşımın ofisine gidecektim kahve içmeye. Biraz erken gittim müsaittir diye düşünerek. Misafiri vardı gel sen de sohbete katılırsın dedi.
Ben içeri girdiğim an koltukta oturan misafiri kafasını bana çevirdi ve ben adamı görünce kalakaldım.

Hani nutku tutulmak derler ya hayatımda ilk kez böyle bir şey hissettim. Çok yakışıklı bir adamdı. Hayatında hiç mi yakışıklı görmedin diyebilirsiniz. Tabii ki gördüm ama ne bileyim ilk defa bedenim böyle salak tepkiler verdi, niye bugün böyle bir kal geldi anlamadım. Ses tonunu duydukça, tavırlarını falan izledikçe de daha çok etkilendim bildiğiniz sesim içime kaçtı her şeye kafa sallayabildim sadece ki ben çok konuşkan biriyimdir.

Mideme kramplar girdi ve kendimi çok rahatsız hissettim. Bu duygu ne ve niye oldu bilmiyorum. Daha önce çok sevdiğim mutlu olduğum ilişkilerim oldu ama hiçbirinde sesim içime kaçmıyordu ya da beni soğuk terler mide krampları basmamıştı. Böyle bir şey yaşadınız mı, bu neden olur onu da merak ediyorum.

Biraz sohbet ettik ben 21 yaşındayım o 28. Yıllık izin dolayısıyla buraya ailesini ziyarete gelmiş. Küçük bir ilçede görev yapıyor. Çok beyefendi, centilmen espritüel biri. Bana da son derece ilgili yaklaştı. 3 saat sohbet ettik arada arkadaşımın müvekkil görüşmesi vardı. Biz sohbete devam ettik. Kafana takılan bir şey falan olursa her zaman ulaşabilirsin çekinme dedi. Rahatsız etmeyeyim belki müsait olmazsınız deyince "iş her zaman var sen müsaitliği bekleme" dedi. Bir de hafta sonu bir yemek olacakmış, ortak tanıdıklarımız var. Beni de davet etti.

Neyse işte arkadaşıma sordum biraz. Huyları iyidir, biraz egosu var sadece dedi. Bunu ben de fark ettim adam yakışıklılığının farkında. Bir de manken gibi kızlarla olmuş hep. Kızlar fazla iddialı, cüretkar bir de uzunlar bayağı 175 falan. Ee ben o kadar cüretkar giyinen ya da iddialı makyajlar yapan biri değilim. Güzel bir kızım, şıklığı önemsiyorum ve seviyorum ama zarafet anlayışım daha sade, ölçülü şekilde. Bir de ben öğrenciyim daha o çoktan mezun olmuş işinde gücünde. Farklı şehirlerdeyiz.

Hâliyle bir çekimserim. Yanlış bir davranışta bulunmak ya da haddimi aşmak istemem ama onu yeniden görmeyi de istiyorum. Kafamın eski ilişkim dolayısıyla karışık olduğu bir dönemde beklemiyorken karşıma çıktı. Hâlâ heyecanım, kalbimin çarpıntısı geçmiş değil. Yoğun bir ilgi, merak uyandırıyor. Sizce hafta sonu olacak yemeğe gitmeli miyim yoksa kafamdan silmeli miyim? Beni üzer mi bu kişi? Çok etkilendiğimden kafam şu an mantıklı düşünemiyor.

Fikirlerinize, yorumlarınıza ihtiyacım var..
Bir de bu yoğun hissiyat zamanla geçiyor mu?
Eminim çok güzel heyecanlar hissetmişsin turp sıkmak istemem ama bir ara güncel videolarda bu hislerin aslında bedenimizin bize yaptığı bir uyarı olduğunu gerçek sevginin aşkın daha huzurlu bir his olduğunu görmüştüm

Abartma ayol daha karşına neler çıkacak ohooo. Egolu kendini bir b*k zanneden erkekten olmaz şekerim . Zaten ana babaları bunları paşam diye yetiştiriyor aç konulari oku bak en egitimlisi bile hayatı zindan eder . Sen önce kendini ve ne istediğini keşfet ki doğru kişiyi seçersin
ya öyle kendini övmüyor Allah var haddini biliyor ama farkında yani çok yakışıklı olduğunun

Benim eşime sen bir dizide mi oynuyordun diye soran bile çıkmıştı . Spor yapan , baklavaları olan baya yakışıklı bir adamdı . Şimdi çocuktan sonra baba göbeği çıktı hafif ,e saçta birkaç beyaz , e oturmaktan o squat poposu da duzlesti biraz . Bazen evde atletle geziyor falan yani enikonu son bu çok gözünde büyütme 🤣🤣.

Eminim çok güzel heyecanlar hissetmişsin turp sıkmak istemem ama bir ara güncel videolarda bu hislerin aslında bedenimizin bize yaptığı bir uyarı olduğunu gerçek sevginin aşkın daha huzurlu bir his olduğunu görmüştüm
Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz ben de psikolojiye meraklı biri olarak bu hislerin aslında uyarı niteliğinde olduğunu okumuştum. Bir üye hanımefendi daha demiş. Temkinli olmam en doğrusu

Benim eşime sen bir dizide mi oynuyordun diye soran bile çıkmıştı . Spor yapan , baklavaları olan baya yakışıklı bir adamdı . Şimdi çocuktan sonra baba göbeği çıktı hafif ,e saçta birkaç beyaz , e oturmaktan o squat poposu da duzlesti biraz . Bazen evde atletle geziyor falan yani enikonu son bu çok gözünde büyütme 🤣🤣.
Canım kocamı çok gommusum hala çok yakışıklı sadece kilo aldı 🥹

Hahahaha çok tatlısınız, hakikaten çöküyorlar mı ya öyle yaş alınca evlilikten sonra falan. Olsa bile bu iş ben kıskanırdım sanırım bu kadar ilgi çekmesi rahatsız ederdi😅

Back