Rüya Yorumları Çok etkilendim lütfen yorumlayabilirmisiniz?

kardelen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
658
6
Gördüğüm rüya beni çok etkiledi. Eşim Annem, Ablam, küçük 2,5 yaşındaki yiğenim ve kayın validem le bi şehrin meydanındayız. herkes etrafa koşuşturuyo. herkezde bir panik var ben ne olduğunu anlayamadan arkadan silahlar patlamaya başladı arkamı döndüğümde bazı kişiler insanları öldürüyo büyük bir kalabalık. onların biraz ilerisindede türk askerleri var onlarda onlara karşı ateş açıyolar. resmen bir savaşın ortasında kalıyoruz. ilgimi çeken ama bana çok saçma gelen bir şeyde kayın validemin elinde inek kafası var. kesilmiş ve onu elinde taşıyo. düşman taraf herkesi öldüre öldüre meydana doğru yaklaşmaya başlıyolar. herkes kaçışıyo saklanmak için bi yerlere giriyolar ama o girdikleri yerde kurşuna mağruz kalıp ölüyolar. biz ailece bi yerlere saklanmaya çalışıyoruz. Eşimde hep yanımda. ona buna yardıma koşuyo. elinden tutuyo. annesine koşuyo onun elinden tutup yürütmeye çalışıyo felan. bir duvarın arkasına saklanıyoruz. biraz zaman geçiyo yine yaklaşıolar her taraftan mermi geçio. tamamen bir savaş alanı. yaklaştıklarını anlayınca tekrar kaçıyoruz başka bi yere. yine bi yere saklanıyoruz. biraz zaman geçtikten sonra yine düşmanlar insanları öldüre öldüre bizim olduğumuz bölgeye yaklaşmaya başlıyorlar. daha sonra yine kaçmaya başlıyoruz. herkes kendi canını düşünüyo o an. hiç kimse kimseyi görmüyo. ama biz ailece kaçıyoruz. ve bi çukur var derin ve büyük çukur. hepimiz oraya oturuyoruz ve eğiliyoruz bizi görmesinler diye ve kayın validem hayla elinde inek kellesini taşıyo onuda yanına oturtuyo. bende şaşkın şaşkın bakıyorum ve dua ediyoruz. tabi o çukura bizden başkalarıda gelio ve saklanmaya çalışıyo. eşimde yanıma oturuyo. o kadar korkuyorum ki, o an rüya olsun diye dua ediyorum. allahım ne olur uyanıyım diye ağlayarak dua ediyorum. düşmanlar 35 e yakın düşman bize doğru ateş etmeye başlıyo. mermi yoğunluğu o kadar fazlaki . ama merminin bi tanesi bile o çukura gelmiyo. benim yanımda şemsiye var küçük yiğenim düşmanları görmesin, korkmasın diye şemsiyeyi açıp onun üstüne doğru koyuyorum görmesini engelleyecek şekilde. diğer insanlar bana kızıyo. ne yapıosun niye açıosun şemsiyeyi diye bende görmüyomusunuz mermiler bize gelmiyo baksanıza. zeynep görmesin diye açtım, allahıma şükürler olsun allah bizi koruyo, allahın merhameti bizi korudu... der demezde uyandım. bu kadar karışık anlamsız ama bir o kadar da ürkütücü ve gerçekçi bir rüyaydı. hiç bir anlam çıkaramadım. inek kafasına bir anlam çıkaramadım ne alaka. ben çok etkilendim o kadar gerçekçiydiyi sabah uyandığımda dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrımış o kadar sıkmışım kendimi. bunun yorumu ne olur acaba. rüya tabirlerindede buna benzer bi yorum bulamadım. bunu yorumlayacak biri varmı arkadaşlar

Hani derlerya rüyayı neye yorumlarsan o çıkar diye bence hiç yorumlayacam diye uğraşmayin birisi kötü bişey yazar rüya ona çıkar ne güzel rabbim sizi duymuş ve korumuş hayatınızdada tüm kötülüklerden korusun inşallah.

X