Cok eski anneannemin annesinin yaptığı hamile kaldiran ilaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Askim0135

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
186
211
33
Arkadaşlar selam ben bir paylaşımda bulunacağım uzun zaman hamile kalmak isteyenler herşey normal ama kalamıyorum diyenler bunu denesinler bu formülle bir çok kişi bebek sahibi olmuş Allahım izni ile formül şu Günlük yumurta yani tavuk yumurtladığı an alınacak altından o yumurtanın sarısına bir çay kaşığı karabiber ekleyip macun gibi olacak o macun 3 e bölünecek 3 yuvarlak küçük beze haline getireceksiniz bu 3 bezeyi gazlı bez hani pansuman bezi eczanede satılıyor ona küçük bezeleri koyup bağlayın ucunda ip kalsın şimdi adet 7 gün sürüyor ise son 3 gün yanı regl son 3 günü bu hazırladığınız fitili alttan içeri verin yatın sabah çıkarın 3 fitil 3 güne kadar yatmadan içeri verilip sabah çıkacak adet bitti duş alıp o gün ilişkiye girin denenmiş çok eski bir kocakarı ilacıdır

Arkadaşım yanlış birşey yaptıysam özür dilerim ben bildiğim ve kendim uyguladigim annemin beni hamile kalacağı zaman uyguladığı birseyi paylaştım yapmak yapmamak kişinin kendi bileceği bir şeydir kimsenin sağlığı ile oynamak kimse istemez lakin forumda havuç çörek otu soğan kürü vb şeyler paylaşanlar olmuş bende bilgimi paylaştım herkes burada bildiğini paylaşıyor benim bizzat doktor tüpler açıkmı anlamak için adetin 3 üncü günü gel ultrason yapalım fakat çok acilidir dedi ben durdum dediki sana birşey soyleyim sarmisak köy vajinaya sabah uyandığında ağzından sarmisak kokusu geliyorsa tüpler açık dedi bunu diyen kocabaş bir prof kusura bakma ama alternatif tip var esas tipin temeli alternatif tip çünki ilaçların neredeyse tümü bitkisel hayırlı geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X