Çok eğri burun amaliyati

Mikiifare

🌹herkes kalbinin ekmeğini yer 🌹
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
179
110
23
22
Hayırlı geceler. Ben burnumdan amaliyat olmak istiyorum, yurtdışında yaşıyorum , Ankara da olmak istiyorum . Kızlar bir çok doktor araştırdım Ankara da .ama kafama takılan konular var benim burnum çok eğri olduğu için bir tane doktor Mustafa Çelik ismi ben yapamam . Sana o simetrik görüntüyü tam veremem olmuşken eziyet cekeceksen daha iyi uzman bu alanın da diye söyledi kafam karıştı ayrıca doktorun dürüstlüğüne hayran kaldım . Bu biraz beni tedirgin etti ve eğri burunlari çok yapan doktorla karşılaştım o da amaliyatimin 5 saat süreceğini , fiyat olarak da bana 3 bin Euro yani aşağı yukarı 120.000 bin falan yapıyor bana pahalı geldi . Bu doktorla konuşan başka bir arkadaşıma ise bir kaç gün öncesinden 70000 ile 80000 arası söylemiş. Biraz kafam karışti acaba yurtdışındayim diyemi bu şekilde fiyat verdi bilemiyorum . Bana yardımcı olun lütfen bu konuda uzman zor burun amaliyatlari yapan doktor arıyorum . Şehir hastanesin de ramazan erkin ünlü plastik doktor var . Oda çok zor burunlar yapmış ama sadece burun değil karın germe meme dikleştirme gibi vs şeyler de yapıyor bir kararsız kaldım . Bu konuda da . Doktor öneriniz olursada çok sevinirim

Kesinlikle kulak burun bogaz ilgilenen ve sadece burun estetik üzerine çalışan doktorda olmanız daha verimli sonuç verir ben üç yıl önce oldum yurt dışından geldiğinizi yada geleceginizi söylemeden fiyat alırsanız daha iyi ne yazık ki fiyat konusunda fark çıkarıyorlar

Bu gün öyle oldu malesef. Neden böyle yapıyorlar anlamış değilim. Gerçekten burada biz de 1 eşim çalışıyor onun bana verdiğini biriktirip olcam . Ama bizim içinde 3bin Euro çok çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…