Doğuma Hazırlık Çok duyulmamış erkek isim önerileriniz nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
96
42
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bende hamileyim bebişimizin ERKEK olacağını öğrendik. Bizde değişik çok yaygın olmayan bi isim istiyoruz benim beğendiğim bazı isimler var ama eşime beğendiremiyorum hem anlamlı hem modern bi isim öneriniz varsa dört gözle cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..... Koccamaaaaaan öpüldünüsss.... :16:

yağız efe türk doruk poyraz eymen bunlar duyulmuş ama bence guzel asil isimler

Çağdaş, Egemen ..

Tam Bir Türkoğluna Yakışır İsimler !!

Hayırlı Doğumlar !!
:70::71:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu aralar elini sallasan eymen e efe ye kayra ya değiyor çok yaygınlaştı hiç hoşuma gitmiyor birdenbire çoğalan isimler.

önerileriniz için teşekkürler arkaaşlar evet bende o neenle değişik olsun istiyorumum ama bulamıyorum :)
Başar ismie evet güzel bi isim eski bi öğrencimin ismiydi hoş isim önceden kuzet çınar efe rüzgar isimlerini çok severdim ama şimi çok soğudum o neenle değişik istiyorum çok kullanılmayan bişey Aren ismini buldum geçen dürüst kişi anlamınaymış hoşumada gitti ama kararsızım hala bakalım bulucaz inşallah bişiler

değişik ve çok olmayan isim... hımm düşünelim bakalım

*berkutay
*arslan
*efdal

aklıma başka gelirse eklerim...:34:

-şans
-Ferkan
-Mirbakur
-Tiber(benim favorim,ikinci cocugum erkek olsa bu ismi koyacaktim;)
-Ateş
-Derin
-Deha
-Barlas
-Yüce
-Orkun

erin
meyitzade(sanırım böyle yazılıyor ilk duyduğumda bana osmanlı esintisi gibi gelmişti)
iren(((irem değil irenn erkek ismi:)))
enis
ekim
taylan

erin
meyitzade(sanırım böyle yazılıyor ilk duyduğumda bana osmanlı esintisi gibi gelmişti)
iren(((irem değil irenn erkek ismi:)))
enis
ekim
taylan

teşekkür ederim ekim ismini bende seviyorum ama kız ismi değilmi iren de evet kulağa hoş geliyo çok merciii

ben de aynı konuda muzdaripim.
çağlar ismini düşünüyorum nasıl sizce.
bir de alvin isminin anlamı nedir merak ettim farklı ve güzel geldi.

SİRAC : 1. Işık meşale, kandil, çerağ. 2. Nur saçan anlamında Rasulullah için kullanılmıştır.

TUĞŞAT: Allah tarafından tuğ ile ödüllendirilmiş kimse.
(Tuğ:Bazı kuşların tepelerinde bulunan uzunca tüy, sorguç.)

Back
X