Görüştüm canım barıştık.
Konustum oda zaten hatasını kabul ettı pişman bundan sonra hersey cok farklı olucak kendıme cekı düzen verıcem ,senide sıkmıcam ve facedekı ıstemedıgım herkesı sılıcem .Ayrılmak ıstemıyorum dedı.Gözlerimin içine bak beni seviyormusun dedi.Bende evet sevıyorum dedım.Ayrılmak ıstıyormusun pekı dedı bende bilmiyorum dedım..Ama tabıkı ıstemıyordum :).
.O kızıda yanımda sıldı heryerden...
Beni çok özlemiş .Elimi tutmaya çalışıyordu gözlerimin içine bakıyordu.İşten cok gec cıktı hıc uyumamıştı sabah 11 e kadar eve gelınce saat 4 kadar yattı sonra uyandırdım ben onu, uyuyormuş ,sonra görüşelim dedim sen yorgunsun dedım ,yok dedi geldi yinede buluştuk .Yataktan kalktığı gıbı geldı sacı bası bıraz dagnıktı.Gözleri şiş az.ıste.Onu en cok kıran şey benım ona bır cevap hakkı vermeden bır mesjla bitti dememmiş sonuçta kac sene tanıyoruz ve 14 ay oldu çıkalı..Bunu yapman çok acıttı benı kaldıramadım dedi.Benim tüm resimlerimi telinden silmiş ve vesikalık fotomuda yırtmış.Ama sonra pişman olmuş bunu ayrıldımda yapmış.Neyse barıştık ,artık böyle bırsey olcagını dusunmuyrm ama olursa ne olucagını bılıyor zaten.