- Konu Sahibi Yagmuraras
-
bir kere yapan bir daha yapar, bir kez affedersen gene olur.
bence yol ver gitsin.
Onca lafı dedikten sonra nasıl hiçbirşey olmamış gibi buluşacak mıyız diyorsunuz anlayamadım.
Ellimi sallasam ellisi diyen bir kıza da bu kadar alttan alınmasını da anlayamadım.
Ne kadar yüzgöz olmuşsunuz siz öyle.
Şimdi emin olmaktan dik durmaktan bahsediyorsunuz.
Ben demedım ilk ,telde konuşurken o dedı sus pus olunca kendı haklı yanı yokk.O buluşalım konuşalım dedı bende tamam dedim.Sonra ben ona dedım görüşücekmıyz yrn dıe.Aradan 4 gun gectı onun ızın gunun bekledik.
O lafları haketti gerçekten haketti ..Sabrımı cok taşırttı artık..Ben ogrenmeseydım rastgele bu olayı kızla konuşmaya devam etcektı benım sucum ne..Ben onun ıcın herseyı yapmıştım,ona cok değer verdım bırakın bu lafları ben ona hiç bişey diyemezdim benım onu cok sevdıgımı bılıyordu ondan vazgecemeyecegımı ama artık benı bitirdi...
Belki sen onu haklı mı buluyorsun bilmiyorum ama ben her tartışmamızda falan onu hep alttan aldım.O hep kendını haklı çıkardı ,küçücük bir şey göster kendını haklı çıkarmakta uzzmaann...
Neden onun karsısında dık durum ,emın olayım dıyorum cunku korkuyorum ..
Karşısında dık durmam lazım benım eskı ben olmadığını bılmelı,kendıne halen haklı bır sebep çıkartmaya calısmasın hatasını anlasın dıye..
Ben bır kere olsun ona bukadar kotu seyler demedım hıçç ama ben cok sabırlı bır ınsanım hep mücadele ederım hemen pes etmem ama o benı bu hale getırdı ..Ben onları konuşurken bıle kendımden gectım elim ayağim boşaldı konuşmaya baslarken okadar öfkelendim sınırlendım kı kekelemeye başladım..
Buluşmaya belliki artık bir şeyleri oturtmak olucaksa olsun olmicaksa bitsin anlamında gittiğini varsayarsak.Buluşmaya gittiğinde gayet ciddi bi tavır takın aklına takılanları filan sor.Son olarak o aldatılma durumuyla ilgili net bir açıklama yapmasını iste.Tüm söylediklerinin sende şüphe uyandırıp uyandırmadığına bak.Sonuç olarak kalbini dinle eğer hala ona karşı öfken devam ediyosa ve güvenemiyosan ilerletmenin anlamı yok bu ikinizede zarar verir zaten.Aklına ve kalbine uyanı yap hakkında hayırlısı olur inşallah.
Benim onu haklı çıkardığımı nasıl düşünebildiniz.
Önyargılı mısınızdır hep böyle.
Haklısınız diye ağzınıza geleni söylemişsiniz.
Onca lafı ettikten sonra o lafları söyledikten sonra bir daha yüzüne bakmazsınız diye düşünmüştüm.
Üstelik çok da çirkin şeyler söylemişsiniz.
Elimi sallasam ellisi cümlesini çok çirkin bulurum hep.
Bunu duyduğumda da git salla demek gelir içimden hep.
Sonra hiçbirşey olmamış gibi ne zaman diye soruyorsunuz.
Madem öfkenize yenilip onca ağır söz söylemişsiniz arkasında dursaydınız bari.
Madem hemen cıvımaya başlıyor bir kız gördüğünde yolu çözümü bu değil bence.
Yanlış anladım kusura bakmayın..İyi değilim bu aralar kaç günden beri.Kafam kazan gibi..
Tabıkı kötü şeyler dedim çirkince, ben ıyı seyler dedım demiyorum ama ben bunları diyecek bırı değildim ,çileden çıkardıı..
Böyle yaparak daha da yüzgöz olursunuz.
Bişey demeyin.
Sessiz olun.
Zamanında ve kısa net cevaplar verin bence.
İnanın ölçüyü kaçırdığınızda herşey daha kötü oluyor.
Daha sakin ve ölçülü cümlelerle de ne kadar öfkeli olduğunu, yaptıklarının ona yakışmayan şeyler olduğunu anlatsanz yararınıza olur.
En azından haklıyken haksız duruma düşmezsiniz.
Eğer bir ilişkiyi yürütmek istiyorsan, konuşmada da kavgada da sözlerin ayarı olmalı,
Bana g... mü kalktı diyecek kadar ucuz konuşabilen, kendisi fasulyeymiş de ben anlayamamışım gibi davranan bir insanı asla affetmezdim. Yaptığı şey yanlış ama yanlışı düzeltmenin yolu bu değil. Kadın biraz ağır olur, kavga et, bağır çağır ama her şeyin bir seviyesi var. Çok seviyor seni heralde, kendimi onun yerine koyuyorum bana bu sözleri sarf eden insan semtimden bile geçemez.
Şu anda haklıyken haksız konuma düşmüş durumdasın, madem seviyorsun ve yürütmek niyetin o zaman biraz daha ölçülü olmalısın. Samimi konuşmuş olması, ölçüyü aşmış olması hatadır ancak ortada beni aldattın diye feryad edecek bir durum yok. Bu tip şeyler ilişkinin kalitesini düşürüyor, çok yüz göz olmaya sebep oluyor. İtidalli ol biraz, hatta hemen görüşme bence, bir kaç gün geçsin, sakinleş. Hakkında hayırlısı olsun
sevgilin biraz geniş,durumu düzeltmek için çabalamıyor.Yüzyüze görüşün düzelmezse durumu tartıp yolları ayıyırsınız.
Evet canım,görüşünce konuşucaz konusucam.Duruma gore bakıcam ,olmazsa ayrılıcam.
Merak ettim gerçekten,dönünce ne konuştugunuzu falan yazın açıklaması neymiş öğrenelim beyfendinin! Eğer sizi tatmin edicek bi açıklaması varsa devam etmenizi öneririm ama sanmıyorum samimi konuştuğunu o da kabul etmiş zaten bence ayrılmak yerine ara verin bu arada da bu tarz şeylerini yakalarsanız hiç vakit kaybetmeden yolu gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?