• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok doldum taştım artık.Ayrılmayı göze aldım.

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
Kısaca soyle eskı actıgm konuyu okursanız aslında daha ıyı anlarsınız.Bundan bır oncekı konu .Ayrıntıya girmiyorum girersem cook uzun olucak merak eden olursa sorabilir ,cevaplarım .Bu arada sunu da belırteyım ben sevgılım ıcın su zamana kadar onun cogu ıstedıgıını hep yaptım ve hep kaybetmekten korktum benı korkutmuştu.Ben taşmişim artık.Bu taşırttı beni artık..Karman çorban yazdım biraz kusura bakmayın lütfen..
Kısaca soyle sevgılım bı tanıdık sayılan (Onun ve ablasının tanıdığı.Ablasının kız arkadaşının kardesı)bır kızla samımı konuşulmuş.Canım,cicimli,güzelim lafını demış bı defa,Kız erkek olsun bak bozusurz gıbı bı laf demıs konuşmasında .Güya sakalasma gıbı.Patroncugum demıs kız.Allahım yarabbım Ya rasullahh!!!
Sevgilimle yarın gorusucez sanırım duruma gore.Bir aksılık cıkmazsaa ..
Ama benm ıcım daraldı artık sınırlenıyorum cok ofke doluyorum ona karsı..Artık son noktadayım,Ayrılmıstım ondan 3 -4 gun ulaşamadıı bana hersyımı kapattım..Sonra telımı açtımda aradı konuştuk ben ıcımden geçenlerı dedım ve agır konustummm...O bana pek bıse dıyemedı haklıydım cunku ..Afedersınız ama ben arık son raddedeydim ona cok agır konuştum cunku aldatılmak gıbı bısey buu..Herseyıne eyvallah deyınce sen kendını ne sandn dedm.
Aldattın benı resmen aaldatmak ıcın yatmak gerekmiyor dedım.kız senı pohpohlayınca Götünmu kalktı dedım.Senn kendını ne sanıyorsun ben dünyalar guzelı kızım elımı sallasam elllısı sen kımsın dedım..Yazıklar olsun sana dedım saydımda saydıma ama başka agır hakaret demedm pek.Nerenle bıle dınlıyorsun demıstım bı lafına...Sen şeytana bıle papucunu ters gıydırırsın demıstm bı lafmda o zmaan ıcımdekılerı kustum ona ve ıcım boşaldı resmen..İSte sus pus olmuştu bundan sonra hersey cok farklı olcak kontör yollummı bıle demıstı ben tavız vermedim..kısaca ozetledım ..Hepsını yazsam roman olcak .

Neyyse ben telı kapadım aradan 1 gun gectı facemı açtım,dondurmustum.Baktım kı bu eyvallah ıle ılgılı bı soz paylaşmış .Kendını haklı gostermeyemı calısmıs ne ben sınırlendım ara dedım.Aradı ben kızdm sen neyın kafasını yasıyorsun dedım .Kendını mı haklı goruyorsn sen haala dedım.Oda sonra gorusunce konusalm dedı.musaıt deglm suan dedı.Bırde yanlış anlama var dedı.Bende sınırlenıp kızdm sen bılırsın deyıp telı kapadım.
Bugun mesaj attım yarın bulusckmıyız dıe oda geç calısyıyormus suan uyumamısda hıc.Bende tmm duruma gore bulusalımdedım.Bana sonra yazmaya basladıı .Faceden yazıyor.
Bak ortada yanlış anlaşılma var tekrar dıyorum
bende burdan konuşma bu konuyu dedım
Tamam suçum yok demiyorum samimi konistum
O konuda sucluyum ozur dilerim ama bu kadar dedi
Konusma burdan ,yüzyüze görüşçez dedm
Çıkarsam görüşürüz o zmn dedi işten.
İlla tatilin olcak,yrn çıkarsan görüşcez dedm.Tamam dedı.Bende;burdan konuşmanın hıc anlamı yok.yuzyuze en ıyısı
O ;yuz yuzede aynı seyler konusalacak dedi.
bende hyr dedım neyse burdan konuyu uzatma daha dedm.ben çıkıyorum haber verırsın yarın ıcın dedım.tamam dedi

Ben ne yapım sımdı ...Yardım ıstıyorum yarın yada hangı gun buluşursak kendınden emin ,dik ,güçlüü..Ve içimden ne geçiyorsa oyle dıyıyım dıye düşünüyorum..
Sizce ne yapmalıyım ..:26:
Ona hakaret ettım ama ben son damlamı taşırmıştım artık cok kotuydummm..Ve ilk defa böyle seyler dedm..

Son düzenleme:
Bu arada kızla konuşmalarını yakaladımm..Nasıl mı şöyle;ben tatıldeydım bır nedenden dolayı sıfreyı degıstırdı ozmn ınat ettım ona sıfreyı vermıcem ıste gıbısnden trıp yaptı .Zorlasam alırdm ama o zmnlar onu takmıyr gıbı yapıyordum artık kendıme cekı düzen vermek ıcın kendını cok bırsey sandıda ondan.Neyse ben sıfresını ogrendım bır sekılde ıcımden kendı sıfremı yazmak gectı brden yazdm ve açıldı neyse onun faceye bakarken mesajalrında bu kızla konuşması sılınmıs komple tatilden geldmde ogrendım orda pek ınternete gıremıyordum.Ertesı gun buluscaktık sorcaktm ona ama o aksam konuşmaya başlamış ve gördüm sok oldum ağladım mahvoldum.Ona ayrılık mesajı attım..Ve facemı telımı herseyı kapatmıştım..Sonra da ıste yukarıda yazdıklarım oldu.

bir kere yapan bir daha yapar, bir kez affedersen gene olur.
bence yol ver gitsin.

Onca lafı dedikten sonra nasıl hiçbirşey olmamış gibi buluşacak mıyız diyorsunuz anlayamadım.
Ellimi sallasam ellisi diyen bir kıza da bu kadar alttan alınmasını da anlayamadım.
Ne kadar yüzgöz olmuşsunuz siz öyle.
Şimdi emin olmaktan dik durmaktan bahsediyorsunuz.

Onca lafı dedikten sonra nasıl hiçbirşey olmamış gibi buluşacak mıyız diyorsunuz anlayamadım.
Ellimi sallasam ellisi diyen bir kıza da bu kadar alttan alınmasını da anlayamadım.
Ne kadar yüzgöz olmuşsunuz siz öyle.
Şimdi emin olmaktan dik durmaktan bahsediyorsunuz.

Ben demedım ilk ,telde konuşurken o dedı sus pus olunca kendı haklı yanı yokk.O buluşalım konuşalım dedı bende tamam dedim.Sonra ben ona dedım görüşücekmıyz yrn dıe.Aradan 4 gun gectı onun ızın gunun bekledik.
O lafları haketti gerçekten haketti ..Sabrımı cok taşırttı artık..Ben ogrenmeseydım rastgele bu olayı kızla konuşmaya devam etcektı benım sucum ne..Ben onun ıcın herseyı yapmıştım,ona cok değer verdım bırakın bu lafları ben ona hiç bişey diyemezdim benım onu cok sevdıgımı bılıyordu ondan vazgecemeyecegımı ama artık benı bitirdi...
Belki sen onu haklı mı buluyorsun bilmiyorum ama ben her tartışmamızda falan onu hep alttan aldım.O hep kendını haklı çıkardı ,küçücük bir şey göster kendını haklı çıkarmakta uzzmaann...
Neden onun karsısında dık durum ,emın olayım dıyorum cunku korkuyorum ..
Karşısında dık durmam lazım benım eskı ben olmadığını bılmelı,kendıne halen haklı bır sebep çıkartmaya calısmasın hatasını anlasın dıye..
Ben bır kere olsun ona bukadar kotu seyler demedım hıçç ama ben cok sabırlı bır ınsanım hep mücadele ederım hemen pes etmem ama o benı bu hale getırdı ..Ben onları konuşurken bıle kendımden gectım elim ayağim boşaldı konuşmaya baslarken okadar öfkelendim sınırlendım kı kekelemeye başladım..

Son düzenleme:
Buluşmaya belliki artık bir şeyleri oturtmak olucaksa olsun olmicaksa bitsin anlamında gittiğini varsayarsak.Buluşmaya gittiğinde gayet ciddi bi tavır takın aklına takılanları filan sor.Son olarak o aldatılma durumuyla ilgili net bir açıklama yapmasını iste.Tüm söylediklerinin sende şüphe uyandırıp uyandırmadığına bak.Sonuç olarak kalbini dinle eğer hala ona karşı öfken devam ediyosa ve güvenemiyosan ilerletmenin anlamı yok bu ikinizede zarar verir zaten.Aklına ve kalbine uyanı yap hakkında hayırlısı olur inşallah.

Ben demedım ilk ,telde konuşurken o dedı sus pus olunca kendı haklı yanı yokk.O buluşalım konuşalım dedı bende tamam dedim.Sonra ben ona dedım görüşücekmıyz yrn dıe.Aradan 4 gun gectı onun ızın gunun bekledik.
O lafları haketti gerçekten haketti ..Sabrımı cok taşırttı artık..Ben ogrenmeseydım rastgele bu olayı kızla konuşmaya devam etcektı benım sucum ne..Ben onun ıcın herseyı yapmıştım,ona cok değer verdım bırakın bu lafları ben ona hiç bişey diyemezdim benım onu cok sevdıgımı bılıyordu ondan vazgecemeyecegımı ama artık benı bitirdi...
Belki sen onu haklı mı buluyorsun bilmiyorum ama ben her tartışmamızda falan onu hep alttan aldım.O hep kendını haklı çıkardı ,küçücük bir şey göster kendını haklı çıkarmakta uzzmaann...
Neden onun karsısında dık durum ,emın olayım dıyorum cunku korkuyorum ..
Karşısında dık durmam lazım benım eskı ben olmadığını bılmelı,kendıne halen haklı bır sebep çıkartmaya calısmasın hatasını anlasın dıye..
Ben bır kere olsun ona bukadar kotu seyler demedım hıçç ama ben cok sabırlı bır ınsanım hep mücadele ederım hemen pes etmem ama o benı bu hale getırdı ..Ben onları konuşurken bıle kendımden gectım elim ayağim boşaldı konuşmaya baslarken okadar öfkelendim sınırlendım kı kekelemeye başladım..

Benim onu haklı çıkardığımı nasıl düşünebildiniz.
Önyargılı mısınızdır hep böyle.
Haklısınız diye ağzınıza geleni söylemişsiniz.
Onca lafı ettikten sonra o lafları söyledikten sonra bir daha yüzüne bakmazsınız diye düşünmüştüm.
Üstelik çok da çirkin şeyler söylemişsiniz.
Elimi sallasam ellisi cümlesini çok çirkin bulurum hep.
Bunu duyduğumda da git salla demek gelir içimden hep.
Sonra hiçbirşey olmamış gibi ne zaman diye soruyorsunuz.
Madem öfkenize yenilip onca ağır söz söylemişsiniz arkasında dursaydınız bari.
Madem hemen cıvımaya başlıyor bir kız gördüğünde yolu çözümü bu değil bence.

Buluşmaya belliki artık bir şeyleri oturtmak olucaksa olsun olmicaksa bitsin anlamında gittiğini varsayarsak.Buluşmaya gittiğinde gayet ciddi bi tavır takın aklına takılanları filan sor.Son olarak o aldatılma durumuyla ilgili net bir açıklama yapmasını iste.Tüm söylediklerinin sende şüphe uyandırıp uyandırmadığına bak.Sonuç olarak kalbini dinle eğer hala ona karşı öfken devam ediyosa ve güvenemiyosan ilerletmenin anlamı yok bu ikinizede zarar verir zaten.Aklına ve kalbine uyanı yap hakkında hayırlısı olur inşallah.

Seviyorum onu kendıne cekı düzen versın ve saçma sapan seylerle bır sey demesını ıstemıyorum..İçimde ne varsa sorcam konuscam,dinlicem .
Konuştuktan sonra halen bı özür ,çabalama yoksa hatasını anlamadığı sürece yanından çekip gitmeyi düşünüyorum.
Ben bunları hakedecek bir şey yapmadım ,ona aynısı ben yapsaydım benı mahvederdı ..Hayatımdakı tüm erkek arkadaşımı ve bırde bır kız arkadsımı çıkardı .Nedenı de kız arkadaşım eger sevgılın olmasaydı senı abıme dusunurdum gıbı bırsey demesı yüzünden.
O benı kapattıp kafese koymaya çalıştıkça kendı açılmaya başladıı...

Benim onu haklı çıkardığımı nasıl düşünebildiniz.
Önyargılı mısınızdır hep böyle.
Haklısınız diye ağzınıza geleni söylemişsiniz.
Onca lafı ettikten sonra o lafları söyledikten sonra bir daha yüzüne bakmazsınız diye düşünmüştüm.
Üstelik çok da çirkin şeyler söylemişsiniz.
Elimi sallasam ellisi cümlesini çok çirkin bulurum hep.
Bunu duyduğumda da git salla demek gelir içimden hep.
Sonra hiçbirşey olmamış gibi ne zaman diye soruyorsunuz.
Madem öfkenize yenilip onca ağır söz söylemişsiniz arkasında dursaydınız bari.
Madem hemen cıvımaya başlıyor bir kız gördüğünde yolu çözümü bu değil bence.

Yanlış anladım kusura bakmayın..İyi değilim bu aralar kaç günden beri.Kafam kazan gibi..
Tabıkı kötü şeyler dedim çirkince, ben ıyı seyler dedım demiyorum ama ben bunları diyecek bırı değildim ,çileden çıkardıı..

Yanlış anladım kusura bakmayın..İyi değilim bu aralar kaç günden beri.Kafam kazan gibi..
Tabıkı kötü şeyler dedim çirkince, ben ıyı seyler dedım demiyorum ama ben bunları diyecek bırı değildim ,çileden çıkardıı..

Böyle yaparak daha da yüzgöz olursunuz.
Bişey demeyin.
Sessiz olun.
Zamanında ve kısa net cevaplar verin bence.
İnanın ölçüyü kaçırdığınızda herşey daha kötü oluyor.
Daha sakin ve ölçülü cümlelerle de ne kadar öfkeli olduğunu, yaptıklarının ona yakışmayan şeyler olduğunu anlatsanz yararınıza olur.
En azından haklıyken haksız duruma düşmezsiniz.

Böyle yaparak daha da yüzgöz olursunuz.
Bişey demeyin.
Sessiz olun.
Zamanında ve kısa net cevaplar verin bence.
İnanın ölçüyü kaçırdığınızda herşey daha kötü oluyor.
Daha sakin ve ölçülü cümlelerle de ne kadar öfkeli olduğunu, yaptıklarının ona yakışmayan şeyler olduğunu anlatsanz yararınıza olur.
En azından haklıyken haksız duruma düşmezsiniz.

Evet haklısınız .
Sakın olmam lazım .Öyle sözler söylemem daha o gün dedim ama daha demem zaten..Teşekkkür ederim

Eğer bir ilişkiyi yürütmek istiyorsan, konuşmada da kavgada da sözlerin ayarı olmalı,

Bana g... mü kalktı diyecek kadar ucuz konuşabilen, kendisi fasulyeymiş de ben anlayamamışım gibi davranan bir insanı asla affetmezdim. Yaptığı şey yanlış ama yanlışı düzeltmenin yolu bu değil. Kadın biraz ağır olur, kavga et, bağır çağır ama her şeyin bir seviyesi var. Çok seviyor seni heralde, kendimi onun yerine koyuyorum bana bu sözleri sarf eden insan semtimden bile geçemez.

Şu anda haklıyken haksız konuma düşmüş durumdasın, madem seviyorsun ve yürütmek niyetin o zaman biraz daha ölçülü olmalısın. Samimi konuşmuş olması, ölçüyü aşmış olması hatadır ancak ortada beni aldattın diye feryad edecek bir durum yok. Bu tip şeyler ilişkinin kalitesini düşürüyor, çok yüz göz olmaya sebep oluyor. İtidalli ol biraz, hatta hemen görüşme bence, bir kaç gün geçsin, sakinleş. Hakkında hayırlısı olsun

sevgilin biraz geniş,durumu düzeltmek için çabalamıyor.Yüzyüze görüşün düzelmezse durumu tartıp yolları ayıyırsınız.

Eğer bir ilişkiyi yürütmek istiyorsan, konuşmada da kavgada da sözlerin ayarı olmalı,

Bana g... mü kalktı diyecek kadar ucuz konuşabilen, kendisi fasulyeymiş de ben anlayamamışım gibi davranan bir insanı asla affetmezdim. Yaptığı şey yanlış ama yanlışı düzeltmenin yolu bu değil. Kadın biraz ağır olur, kavga et, bağır çağır ama her şeyin bir seviyesi var. Çok seviyor seni heralde, kendimi onun yerine koyuyorum bana bu sözleri sarf eden insan semtimden bile geçemez.

Şu anda haklıyken haksız konuma düşmüş durumdasın, madem seviyorsun ve yürütmek niyetin o zaman biraz daha ölçülü olmalısın. Samimi konuşmuş olması, ölçüyü aşmış olması hatadır ancak ortada beni aldattın diye feryad edecek bir durum yok. Bu tip şeyler ilişkinin kalitesini düşürüyor, çok yüz göz olmaya sebep oluyor. İtidalli ol biraz, hatta hemen görüşme bence, bir kaç gün geçsin, sakinleş. Hakkında hayırlısı olsun

Dediğim gibi ben öyle şeyler dıyemezdım asla,ama bana yaptıkları ,aldatılmış gıbı hissetmek beni çileden çıkarttı cok üzüldümm,çok ağladım..Kesınlıkle demem bır daha böyle seylerr..Dıyemezdım de ama telde halen kendını haklı çıkarmaya calısması benı bu duruma getirdi..Ben kızınca sustu dınledı ,herşey çok farklı olcak gibii seyler dedı ses tonu değişti..
Sakin olucam konusunca da yorumun için teşekkür ederim.

Evet canım,görüşünce konuşucaz konusucam.Duruma gore bakıcam ,olmazsa ayrılıcam.

Merak ettim gerçekten,dönünce ne konuştugunuzu falan yazın açıklaması neymiş öğrenelim beyfendinin! Eğer sizi tatmin edicek bi açıklaması varsa devam etmenizi öneririm ama sanmıyorum samimi konuştuğunu o da kabul etmiş zaten bence ayrılmak yerine ara verin bu arada da bu tarz şeylerini yakalarsanız hiç vakit kaybetmeden yolu gösterin.

Merak ettim gerçekten,dönünce ne konuştugunuzu falan yazın açıklaması neymiş öğrenelim beyfendinin! Eğer sizi tatmin edicek bi açıklaması varsa devam etmenizi öneririm ama sanmıyorum samimi konuştuğunu o da kabul etmiş zaten bence ayrılmak yerine ara verin bu arada da bu tarz şeylerini yakalarsanız hiç vakit kaybetmeden yolu gösterin.

Görüştüm canım barıştık.
Konustum oda zaten hatasını kabul ettı pişman bundan sonra hersey cok farklı olucak kendıme cekı düzen verıcem ,senide sıkmıcam ve facedekı ıstemedıgım herkesı sılıcem .Ayrılmak ıstemıyorum dedı.Gözlerimin içine bak beni seviyormusun dedi.Bende evet sevıyorum dedım.Ayrılmak ıstıyormusun pekı dedı bende bilmiyorum dedım..Ama tabıkı ıstemıyordum :).
.O kızıda yanımda sıldı heryerden...
Beni çok özlemiş .Elimi tutmaya çalışıyordu gözlerimin içine bakıyordu.İşten cok gec cıktı hıc uyumamıştı sabah 11 e kadar eve gelınce saat 4 kadar yattı sonra uyandırdım ben onu, uyuyormuş ,sonra görüşelim dedim sen yorgunsun dedım ,yok dedi geldi yinede buluştuk .Yataktan kalktığı gıbı geldı sacı bası bıraz dagnıktı.Gözleri şiş az.ıste.Onu en cok kıran şey benım ona bır cevap hakkı vermeden bır mesjla bitti dememmiş sonuçta kac sene tanıyoruz ve 14 ay oldu çıkalı..Bunu yapman çok acıttı benı kaldıramadım dedi.Benim tüm resimlerimi telinden silmiş ve vesikalık fotomuda yırtmış.Ama sonra pişman olmuş bunu ayrıldımda yapmış.Neyse barıştık ,artık böyle bırsey olcagını dusunmuyrm ama olursa ne olucagını bılıyor zaten.

Back