• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çok dökülen ve hiç uzamayan sabit bi yerde kalan saçlarimin uzaması ve dökülmesi durmasi mükemmel

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Isteyen ulaşabilir bende etkisini gösteren herkez de gösterir kesin

Konu içeriği neden yok?ne kullandınız neden yazmıyorsunuz biz de bilelim?

Öncelikle bioblas isirgan otlu şampuan aldm içine sarımsak ezdim çam terebentin döktüm tuz kattim ve en önemlisi maya kattim aşırı dökülen bi saçım vardı dökülmesi durdu her durulama suyuma da sirke döküyorum ayrica da bioblas sarmaşık özlü şampuan kullaniyorum onun içine de sarımsak ve çam terebentin kattım haftada bi kez de yumurta zeytinyağı ve sirke sürüyorum aşırı dökülen saçlarimin dökülmesi durdu ve uzadi

Sarimsak sürüyorum saclarima yeni saçların çıktığı da ortada çok zor uzardi ve uzadı da

Öncelikle bioblas isirgan otlu şampuan aldm içine sarımsak ezdim çam terebentin döktüm tuz kattim ve en önemlisi maya kattim aşırı dökülen bi saçım vardı dökülmesi durdu her durulama suyuma da sirke döküyorum ayrica da bioblas sarmaşık özlü şampuan kullaniyorum onun içine de sarımsak ve çam terebentin kattım haftada bi kez de yumurta zeytinyağı ve sirke sürüyorum aşırı dökülen saçlarimin dökülmesi durdu ve uzadi

Bende sarımsaklı şampuanın içine (bitkisel şampuan) sarımsak kattım. Onunla yıkıyorum 2 aydır neredeyse. Durulama suyuma da sirke katıyorum öyle duruluyorum.
Saç dökülmem durdu ama uzama çok olmadı bende. Belki de saçlarım fazla kırıldığından dolayı uzamıyor..
maya bende duymuştjm hatta tırnaklarım için sütün içine katıp tüketiyordum,çok iyi gelmişti tırnaklarıma.

Uzaması icin sampuanin içine çam terebentin kesin koy ve tuz da çok iyi gelio 1 yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 y.k sirke bunları karistir sar 1 saat bekle çok güZel besliyor uzatıyor parlak yapıyor mayayi da 1 tatli kaşığı mayayi ilik suda erit 10 dakika bekle sampuanin içine dok

Benim de kırık aldirmiyorum ama bu şekilde uzadı normalde zor uzardi sabit kalirdi canli ve bakımlı suan

Uzaması icin sampuanin içine çam terebentin kesin koy ve tuz da çok iyi gelio 1 yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 y.k sirke bunları karistir sar 1 saat bekle çok güZel besliyor uzatıyor parlak yapıyor mayayi da 1 tatli kaşığı mayayi ilik suda erit 10 dakika bekle sampuanin içine dok

Tamam canım deniycem :)
Çok teşekkür ederim..

Rica ederm cnm tuzu baya dök bioblas sampuani kesin dene ikisini de maya da saç için keratin bulunuyormuş maya yumurta maskesini de yapabilirsin

Back