Öyle demeyin, 2007 üyesi olup 50 mesajı olanda var, 2009 üyesi olup 5000 mesajı olanda var.
Benim KK'dan çok arkadaşım var sitede aktif olarak bulunmayıp ta 2007 üyesi olan şimdi bunları banlamak olur mu sizce?
Ayrıca 2007 den beri hatırlamıyorum ama şu sitede rahat 100 binden fazla belki 5 katı mesaj silinmiştir yani 2008 üyesinin mesajları silindikten sonra aktif olmadıysa hiç mesajı olmaması normal yerimseniben
Mesaj yazmak zor değil ki?
Oyun konularına yüzlerce mesaj yazılabilir..
İnternete konulan fotoğrafın güvenliğini sorgulamak bence pek mantıklı değil..
Güvenlik yok,hangi foruma koyarsanız koyun.
Bu bilinçle konulmalı,ben yaklaşık 2 yıldır üyeyim 500 mesajım var,500 adet de silinmiştir.
her buluşma fotoğrafına bakarım.Hoşuma gidiyor,nicklerini bildiğim insanları tanıyorum,mutlu oluyorum.
Bazen aylarca tek mesaj yazmam bazen çok aktif olurum.
Ama sırf fotoğraf avlamak için gelen kötü niyetli kullanıcı yok mudur,vardır..
Kk'ya üye olmak çok mu zor,hayır..
Sadece aktif bir mail adresi kafii.
Bence kaygılanmak yerine fotoğraflarınızı paylaşmayın.
Ya da albümünüzde sadece arkadaşlarınızla paylaşın,bir nebze güvenlik sağlar.
kızlar bende katılıyorum son derece size ...
buraya herkes uye olabilir bir erkek kadın nickile uyelik açabilir ...
ve dediginiz gibi banlamak olmazda en azından albumler ozel konular için belli bir aşamayı kat etmesi lazımki gorebilsin bence ...
yada cep telefonu onayı alınsın uyeler uye olurken cep teli kayıt formunda olsun ...
sonucta netteki bazı arkadaslık sitelerinden bayan olarak girenlerin cep nosu vermek zorunluymuş arayıp teyit ediyolarmıs bayanmı degilmi ....
burasıda bir kadın sitesi böyle bir uygulama asıl burada lazım gerekmezmi sizce ?
diğer yerlerde yani resm konulan yerelrde hak veririrm size olmasa da olur ama
ozmn buluşma topiğinn tümden kalkması lazım biliniyorki adana ve adana gibi bi çook il
istanbul ankara sakarya izmir samsun vs...
buluşuyor ve haliyle bizde yaşadığımz ve bize kk sayesinde kazandrğı güzel arkadaşlıkları ve güzel zamanımızı paylaşmak istiyoruuz
hata bizimmi yanii
şölemiyapalıım buluşcağız işte şurda şu tarih
sonrasında buluştuk biz ama resim yok çok güzel vakit geçrdik
bitti gitii
bn vardır yinede bi çaresi diyoruum
sizde düşünn bnce bu herkesin problemi
Teknik bir bilgim yok.
Ama sağ tuş yasaklansa bile,ki belki yasaktır denemedim hiç.
O zaman bile masaüstü görüntüsü kaydedilebilir kolaylıkla.
Ben zaten zaman zaman çok şaşırıyorum,hadi grup buluşmalarında bir sürü kadın bir arada,alıp o fotoğrafları kullanmak zor olabilir.Tek tek kişileri seçip..
Ama bugün ne giydin bölümünde bazı fotoğraflara hayret ediyorum.
Yüzleri açık,güzel hoş veirlmiş pozlar,kimi zaman abiye kıyafetlerle,alan oluyordur muhakkak.
Kötü niyetle olmasa kıyafet fikri olsun diye alıyorlardır.
Ben fotoğrafımı bir çöpçatan sitesinde görmekten korkuyorum,bunu yaptıklarını biliyorum.
Bu riske giremem,ama isterdim ben de fotoğraflarımı koymayı..
Maalesef bir çözümü yok,3000 mesaj yazan art niyetli biri de çalabilir fotoğrafları..
bu işi bnce olmaz diyip kestrip atmak işin kolayını kaçmak demektr
kızlar bende katılıyorum son derece size ...
buraya herkes uye olabilir bir erkek kadın nickile uyelik açabilir ...
ve dediginiz gibi banlamak olmazda en azından albumler ozel konular için belli bir aşamayı kat etmesi lazımki gorebilsin bence ...
yada cep telefonu onayı alınsın uyeler uye olurken cep teli kayıt formunda olsun ...
sonucta netteki bazı arkadaslık sitelerinden bayan olarak girenlerin cep nosu vermek zorunluymuş arayıp teyit ediyolarmıs bayanmı degilmi ....
burasıda bir kadın sitesi böyle bir uygulama asıl burada lazım gerekmezmi sizce ?
Telefon numarası,hele de bir kadın için çok özel bir konu bence.
Bunu deşifre etmek isteyecek çok kişi çıkacağını sanmam.
Bir de zaten forumu biz değil,sessiz kullanıcılar götürüyor.
Yani forumda okuyan,sessizce saatlerce duran o büyük kitle..
Forumun bazı yerlerini kapatmaya giderek bu kişileri kaybedemezler.
Üye olduğum bir forum var 10 mesajım var galiba,yine kadın,kozmetik forumu girer sadece okurum ..Fotoğraf çekimiyle üyelerin Saç,kıyafet,gelinlik,bugün ne giydik türünde konular var.
bütün fotoğraflara bakarım,bakamazsam girmem,çünkü tek giriş nedenim bu.
Sanıyorum bu tip kullanıcı fazla..
birde misafir kullanıcı olayının kalkması lazım yani en kıytırık bir forum sitesi bile kıytırık linkleri için uye olmadan gorme olanagı saglamıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?