çok dikkatimi çekti çok sinir olduum

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.623
773
39
biliyorum bugün bu konuya bnzer bi konu açıldı ama ki sizde okuyunca hakverceksinz
buluşma fotolarına bakarkeen altaki nickler dikkatimi çektii bi kaç tanesi
girdim bi baktıım hiiç mesaj yok ama giriş tarihi aralık 2008
yine aynı gün içinde bir kez daha bakarken bir nick daha dikkatimi çekti
ona da grdim baktıım keza hiç mesaj yok giriş tarihi 2008
bu nasıl iş anlamdıım bzmde sözde içimz rahat üyelerden başkası görmüyor die
bilmiyorum bir fikir bu belki saçmada geleblr bn yinede sölüceeem
oralara grmek içinde belli bi msj sınırı olsa hani 50 gibi örnek
yada bu kişileri bulunsada banlansa bellki siteye bi faydası olmayan kişiler bunlar
çok mu külfet olur size
bi faydası olurmu sizce

evt cnm haklısın sonuçta nette kimseye güven olmuyor
takıldığın konu benim de dikkatimi çekti
belli bir kriter olsa fotoların görülebilmesi için daha iyi olur gibi geliyor bana da

Öyle demeyin, 2007 üyesi olup 50 mesajı olanda var, 2009 üyesi olup 5000 mesajı olanda var.

Benim KK'dan çok arkadaşım var sitede aktif olarak bulunmayıp ta 2007 üyesi olan şimdi bunları banlamak olur mu sizce?

Ayrıca 2007 den beri hatırlamıyorum ama şu sitede rahat 100 binden fazla belki 5 katı mesaj silinmiştir yani 2008 üyesinin mesajları silindikten sonra aktif olmadıysa hiç mesajı olmaması normal yerimseniben

nevbaharcıım haklısın onları ayırmak çok zor
ama bi çare bulmak da lazıım
varsa çareniz sizde yazın bnm dedim değil de senn kisi olablr
bazıları belli başlıı sadece resim bakmak belki de çalmak için üye olmuşlar buraya
mantığına sığıyormuu senn
2008 den beri üye ol 1 mesaj dahi yazma
burda binlerce konu var hiçmi biri dikkatini çekipde bişey yazma ihtiyacı gütmedi
yada burda atıyorum hamile kalmak istyodur o bölüme yazar
gelinlk bakıyodur yeni evleneckdr o bölüme bakar yazar vs....
ama bnm baktıklarımn bir mesajı dahi yoktuu

neden burdalar ozmn

Canım zaten o yüzden fotoları sadece 2 gün gösterip kaldırıyor ya insanlar ki bence haklılarda.

Ama sınır olsada bunu çok rahat oyun ve geyik topiğinde farkettirmeden doldurur bir erkek emin olun istese yapar yani.

Mesaj yazmak zor değil ki?
Oyun konularına yüzlerce mesaj yazılabilir..
ınternete konulan fotoğrafın güvenliğini sorgulamak bence pek mantıklı değil..
Güvenlik yok,hangi foruma koyarsanız koyun.
Bu bilinçle konulmalı,ben yaklaşık 2 yıldır üyeyim 600 mesajım var,300 adet de silinmiştir.
her buluşma fotoğrafına bakarım.Hoşuma gidiyor,nicklerini bildiğim insanları tanıyorum,mutlu oluyorum.
Bazen aylarca tek mesaj yazmam bazen çok aktif olurum.
Ama sırf fotoğraf avlamak için gelen kötü niyetli kullanıcı yok mudur,vardır..
Kk'ya üye olmak çok mu zor,hayır..
Sadece aktif bir mail adresi kafii.
Bence kaygılanmak yerine fotoğraflarınızı paylaşmayın.
Ya da albümünüzde sadece arkadaşlarınızla paylaşın,bir nebze güvenlik sağlar.

diğer yerlerde yani resm konulan yerelrde hak veririrm size olmasa da olur ama
ozmn buluşma topiğinn tümden kalkması lazım biliniyorki adana ve adana gibi bi çook il
istanbul ankara sakarya izmir samsun vs...
buluşuyor ve haliyle bizde yaşadığımz ve bize kk sayesinde kazandrğı güzel arkadaşlıkları ve güzel zamanımızı paylaşmak istiyoruuz
hata bizimmi yanii
şölemiyapalıım buluşcağız işte şurda şu tarih
sonrasında buluştuk biz ama resim yok çok güzel vakit geçrdik
bitti gitii
bn vardır yinede bi çaresi diyoruum
sizde düşünn bnce bu herkesin problemi

kızlar bende katılıyorum son derece size ...
buraya herkes uye olabilir bir erkek kadın nickile uyelik açabilir ...
ve dediginiz gibi banlamak olmazda en azından albumler ozel konular için belli bir aşamayı kat etmesi lazımki gorebilsin bence ...
yada cep telefonu onayı alınsın uyeler uye olurken cep teli kayıt formunda olsun ...
sonucta netteki bazı arkadaslık sitelerinden bayan olarak girenlerin cep nosu vermek zorunluymuş arayıp teyit ediyolarmıs bayanmı degilmi ....
burasıda bir kadın sitesi böyle bir uygulama asıl burada lazım gerekmezmi sizce ?

işte demek istediğim bu bnm
belki bu arakdaşmzn fikri hayat geçirilir yada geçirilmez
ama saolsun yine de bi fikir sölemiş teşekkür ederim
bu işi bnce olmaz diyip kestrip atmak işin kolayını kaçmak demektr

Teknik bir bilgim yok.
Ama sağ tuş yasaklansa bile,ki belki yasaktır denemedim hiç.
O zaman bile masaüstü görüntüsü kaydedilebilir kolaylıkla.
Ben zaten zaman zaman çok şaşırıyorum,hadi grup buluşmalarında bir sürü kadın bir arada,alıp o fotoğrafları kullanmak zor olabilir.Tek tek kişileri seçip..

Ama bugün ne giydin bölümünde bazı fotoğraflara hayret ediyorum.
Yüzleri açık,güzel hoş veirlmiş pozlar,kimi zaman abiye kıyafetlerle,alan oluyordur muhakkak.
Kötü niyetle olmasa kıyafet fikri olsun diye alıyorlardır.
Ben fotoğrafımı bir çöpçatan sitesinde görmekten korkuyorum,bunu yaptıklarını biliyorum.
Bu riske giremem,ama isterdim ben de fotoğraflarımı koymayı..
Maalesef bir çözümü yok,3000 mesaj yazan art niyetli biri de çalabilir fotoğrafları..

lafına katılıyorum ama şunu tkrr demk istiyorum
bu işi bnce olmaz diyip kestrip atmak işin kolayını kaçmak demektr

Telefon numarası,hele de bir kadın için çok özel bir konu bence.
Bunu deşifre etmek isteyecek çok kişi çıkacağını sanmam.
Bir de zaten forumu biz değil,sessiz kullanıcılar götürüyor.
Yani forumda okuyan,sessizce saatlerce duran o büyük kitle..
Forumun bazı yerlerini kapatmaya giderek bu kişileri kaybedemezler.
Üye olduğum bir forum var 10 mesajım var galiba,yine kadın,kozmetik forumu girer sadece okurum ..Fotoğraf çekimiyle üyelerin Saç,kıyafet,gelinlik,bugün ne giydik türünde konular var.
bütün fotoğraflara bakarım,bakamazsam girmem,çünkü tek giriş nedenim bu.
Sanıyorum bu tip kullanıcı fazla..

birde misafir kullanıcı olayının kalkması lazım yani en kıytırık bir forum sitesi bile kıytırık linkleri için uye olmadan gorme olanagı saglamıyor ...
uye ol gel diyor ...
sonucta ozel konularımız sorunlarımızı konusuyoruz burda ...
ve kadın sitesi diye rahatlıkla resimlerimizi herseyimizi paylaşıyoruz ...
bu telefon teyit olayı kk için gercekten %70 bir guvenlik saglayacagına inanıyorum aklına esen dalamıcak ozel konularımıza ...ha resim çalınmalarınıda bir erkek yapamıcak bi kadın yapar en fazla yaparsa onunda allah belasını versin

canım telefonda surekli aranmayacakki zaten forum kayıt gizliliği denen birşey var bilgileriniz gizli tutulup asla 3. kişilere taşınmayacaktır diye bir teminat vardır var olmalıdırda ...
teli bir sefer verirsiniz teyit edilirsiniz sonra isterseniz msj yazmayın kimse kimseyi msj yaz diye zorlamıyorki...

birde misafir kullanıcı olayının kalkması lazım yani en kıytırık bir forum sitesi bile kıytırık linkleri için uye olmadan gorme olanagı saglamıyor ...

KK'nın muhteşem bir hiti var.
ve google yönlendirmesinde de oldukça iyi.
yani diyelim saç bakımı kürü arıyorsunuz Google kk'ya öncelikle yönlendiriyor.
Site bu kullanıcıyı kaçıramaz,saç diye geliyor saatlerce kalıyor.
Zaten hoşuna giderse üye oluyor ki muhtemelen oluyordur.
Bu siteyi göremezsiniz diyenler genelde üye sıkıntısı yaşayan siteler.
İnternet Hukuku denilen şeyden habersiz bir ülke olduğumuz için..
Böyle sıkıntılar gayet normal.Neyimiz tam ki?

Kız arkadaşının numarasını verir onu aratır ki günde yüz kişi üye olsa Kazen telefonda sekreterlik yapacak mı bakalım:roflol::tomato:

Ancak albümler de paylaşılır sadece arkadaşlar ve modlar dersiniz.

Konu açarken buluşma fotolarında da böyle imkan konsa diyecem ama, sadece arkadaş listeme açık bir konu diğer kişileri (tanımasam bile) dışlamak olacaktır.

Yani bu konu da ne üretsek bir diğer tarafta çürütülür diyorum ben ve gidiyorum

canım iyide benim mantıgım her zmaan şunu der
cok musteriden cok memnun musteri onemlidir benim için ...
yani bir magazaya gunde 50 kişi girer ama bunlardan sadece 20 tanesi belki o magazanın surekli musterisidir ve gene satısı onlara yaparlar ... geri kalan 30 kişi bakar gecer ..
yani kayıtlı kullanıcılar ziyaretciden cok sure harcıyor burda
burası aile gibi bi çok kişi böyle goruyor ... en azından kendi şahsıma gore benim için öyle...
yani dısardan birisi izinsiz evinizi özel konularınızı gözetliyor hem erkekmi kadınmı ne oldugu bile belli olmayan biri bunu kabullenebilirmisin buda bana göre öyle bir durum ...

beni 4-5 ay önce msn den biri ekledi..adı hakanmış..buraya üye olmuş ama daha sonra anlamış sadece kadınlar için uygun olduğunu!!!! msn adresimi de profilimden almış..sildim attım tabi..o da Almanya daki türkleri araştırmış google da ,karşısına KK çıkmış..yurtdışı paylaşım topiği..o günde sonra albümümü özel yaptım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…