• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok dikkatimi çekti çok sinir olduum

Kız arkadaşının numarasını verir onu aratır ki günde yüz kişi üye olsa Kazen telefonda sekreterlik yapacak mı bakalım:roflol::tomato:

Ancak albümler de paylaşılır sadece arkadaşlar ve modlar dersiniz.

Konu açarken buluşma fotolarında da böyle imkan konsa diyecem ama, sadece arkadaş listeme açık bir konu diğer kişileri (tanımasam bile) dışlamak olacaktır.

Yani bu konu da ne üretsek bir diğer tarafta çürütülür diyorum ben ve gidiyorumkaydirigubbakcemile4

canım iyide adam cafeden girer uye olur ... o sıra kadını nerden bulup alo dedirtcek hem öyle uye olur olmaz teyit edilmemesi lazım zaten en az bir gun sonra olmalıki iş garanti olsun dimi...
birde kız arkadasına ne dicek ben kadın kulubunden resim çalcam saf saf onların ozel konularını okucammı dicek ve kız arkisi bunu normalmi karsılıcak...
yani annesi kız kardesi bile olsa mumkun değil ... yani sekreterliğe gelince konu kazen böyle faydalı bir siteyi açmış sitenin çalınmaması için yada saldırılara karşı bi ton önlem almıştır... bu kendi iyiliği için olan bi haraket.... peki bu sitedeki bayanların iyiliği için neden yapmasın ....

canlarım ne desek boş
kartlılar gırsın desek kesınlıkle kotu nıyetı olan bı bayan adına kart sahıbı olur
mesaj sınırı getırsek h.g yaz dur her gelene doldur mseaj sayını
bellı donem aktıflık desek fazla aktıf olmuyana haksızlık
vs vs vs...
alıntı yasak olursa cep no verılırse yuzde 50 rahatlanır
aslınd ahıc koymucaz olucak bıtıcek sanal alem bu
yarın ne olucagını bılemeyız bne hıc bır bulusmamda foto koymadım ne kadar onlem alınsada koymam:(

öyle bi bayan adına kart başvurusu yapmak basit değilki..bikere başvuruda tc no isteniyor,ordan kimlik teyidi yapılıyor..sonra kapıya gelen kargo görevlisi nufus kağıdını istiyor..KK ya üye olup o topiklere girmek için bu kadar sistemli bi tezgahta kurulmaz heralde..:))

ya canım benim sadece resim değilki konu ...
neden bir erkek gelip bizim en ozel konularımızı kikirdeyerek yada sapık ruhuyla ulan suna ... diye kufur ederek okusun ...
bence erkek milleti kesinlikle bu şekilde konularımızı okuyor ya gulerek yada soverek yada sapıkca....
o kadar ozel o kadar hassas konularımızı tartışıyoruzki ... yabancı bi adam pis pis okuyup yorum yapacak neden buna izin verilsin....

bı ınsna sapıklık yapmak ısterse ne engel kız arkadasına bı bayan tanıdııgna aldırtır
ama cozumlerın ıcınd een ıyısı kart olayı tabıkı sonucta bılgıler kazende

Bence sadece ana sayfa açık olmalı misafirlere..hiçbir konuya girip bakamamalı üye olmayanlar..ev telefonu da üyelik te istenmeli..

bırak kartı bi telefon teyitini gorse bile cayacaktır bir erkek ugraşamaz o kadar teferuatla ...

kralıcem:)
burası sanal dunya
ona gore davranmamız gerekıyo bu tur seylerı modlar sıte sahıbı degıl
bızler ele almamız lazım
nasılmı?
ozelımızı burda paylasmıcaz sonradan rahatsız olucagımız seylerı
paylasımmı ıstıyosun ozelden arkadasa yaz dur
bu benım prensıbım cnm
ama senıde anlıyorum gonul ısterkı bızden baskası gelmesın gormesın ama nerde:(

bazı sitelerde üye olmayanlar linkleri ne bilim resimleri göremesiniz die yazılar çıkıo ele bise olsa

iyide kartalicem
buraya konu açmanın ne anlamı var o zaman ozelden konusulacaksa bu kadar bölüm boşa açılmıs olur ...
yani bens eni sen beni hiç tanımıyoruz ama ozelden diyorumki sana derdim var dinle azcık mantıksısmı ne :)
birde konularda herkes katılıp çeşitli fikirler uretiyor yada aynı sorunu yaşayanlar dertleşiyor ...
eee ozelden olacaksa millet nasıl paylaşım içinde olacak .... opuyorumnanaktan

lyre senın dedıgnı hep dıyoruz zatı:((
kraliçem canım benım ben cok ama cok ozel konulardan bahsettım tanıdııgm gecmısm olan kankıleırmle ozelden konusuyorum
şu bı gercke ne yapsak yapalım sorun cozulmez
sadece tehlıke azaltılmıs olur

iyide kızlar ben 2008 de kayıt olmuşum arada onlıne olmadan giriyodum nişanlım izin vermyo artık forumlarda olmamı onlıne olmuyorum ben yada siz bi açık ortak alanda ev yada cep numaranızı verirmisiniz nedir bu olmadı kimlik noyu verelim saçma olur burası sanal dünya kimseyi kısıtlayamazsınızda eşi dostu onlıne yasak getirdiği için yada muhattab olmak istemiyodur dışardan bakmak hoşuna gdiiyodur yada yazıcak bişy bulamıyodur okuyodur önemli şeyleri konulara sadece tşkler yazılsa dahamı ii diyelim jinekoloji herkez derdini paylaşıyo belki kişi yazamıyo derdini olamazmı bence peşin hüküm vermeyin derim artı buraya erkekler çok kolay girer resim paylaşmayın derim ben.

bazı sitelerde cep telefonuna gelen onay kodunu yazmadan aktif olunamıyor ama ben de uğraşmam şahsen. sanalda olsa yinede elalemin sulana sulana okuyacağı şeyler yazmamak gerekiyor. ne malum burda kadın sandığımız ama aslında erkek üyelerin yorum yazmadığı. resimlere de mutlaka imza atılmalı.

bir fikrim daha var
resmni olduğu yerlerede pro üyeler grsin
kmn ne olduğu belli oluur
örneğin normal üye buluşma haberlerini okusuun ama resmlerini göremsiin bu diğer resmli olan yerler içinde geçerli olsuun
sanmıyrum ki bi erkek kk kartı istesin o kadar ileri gtmiş olsuun
gitmişsede bellidir ki sapkınlık boyutuna gtrmişdr (artık ona da çare yoktur ne diyelim)

eyvah yine pro olayına girilmiş..
seyreyleyin şimdi gümbürtüyü..

ben resimleri sadece kartlıların görmesi fikrine katılmıyorum..
o zaman buluşmaya gidenlerin hepsinin kartı mı olmalı?

Back