Çok dertliyim yardım edebilir misiniz?

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
28
Genellikle evde duruyorum hoşlandığım kisiler benden hoşlanmıyor ya da sevgilisi ilişkisi oluyor çok temiz kalbi olan bir kızın her istediği olur mu ? Uzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?

Hiç bir şey anlamadım. Çok karışık yazmışsınız

Böyle hisseden, düşünen insanlar genelde evlenmek yada sadece bir ilişkisi olsun diye görüştüğü birinin mantıklı yanlarını kendince bulup ilişkiyi sürdürür. Aslında yanlış bir tercihtir ama sadece sonu olsun benim de sevgilim eşim olsun diye kendilerine yapılana he derler. Sonrası mutsuz hayatlar...

Bırakın zamanınız var demek ki. Hayatınızdaki eş kişisi siz ararken çıkmayacak karşınıza öyle bir anda çıkacak.

Online eğitimi evleneceğin kişiye nasıl bağladın acaba. O kadar karışık yazmışsın ki. Bir üniversite öğrencisi kendisini ifade edebilmeli, bu yaşta evlilik planları yapmak yerine kendini geliştirsen daha iyi olur

Merak ettim evlilik senin için ne Demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…