- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
Uyuduysa iyi sabaha biraz kafasını toplasınUyumuş sanırım sabah dersi vardır son görülme 22.12
Amme hizmetiÇeviri: Eş adayı bulamadim. Lanet olsun şansıma kampüs hayatı da yok, uzaktan eğitimle koca bulma şansım da kalmadı.
Uzaktan egitim beni cok yoruyor. Ders içeriğinde bazen çizdiğimiz resimleri göstermemiz gerekiyor beceremiyorum. Romanın özetini anlatmam gerekiyor onu da yapamiyorum uzaktan. Offf uzaktan es adayı da bulamam ki
Kim uyuyor?Uyuduysa iyi sabaha biraz kafasını toplasın
Yazık ya
Herkes dagilsin sistttttt sessiz olun ses yapmayın
Uyuyor mu yoruldumu bilmem ama bizi yordu bekle bekle ne diyecek diyeKim uyuyor?
Uyumuyorlar ki yorulmayinca.
Uzaktan gosterme derdi ile hoslanılan resmin kamerada acılma sorunsalı eklenince evlenecegin kisi 3 degil ama 4 vakitte gelecektir ha hayret evde hoşlanmaya!Genellikle evde duruyorum hoşlandığım kisiler benden hoşlanmıyor ya da sevgilisi ilişkisi oluyor çok temiz kalbi olan bir kızın her istediği olur mu ? Uzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?
Uzaktan eğitimle aşık olup koca bulma ihtimalini sorguluyor.Ne olmuş?
Çok sağol açıklama için başka bir dilde yazsa bu kadar zorlanmadım heralde anlamaktaUzaktan eğitimle aşık olup koca bulma ihtimalini sorguluyor.
Kameradan birşeyler gösterip bazı şeyler anlatmak istiyormuş ama utaniyormuş da...
Ama olsun kalbi temizmiş.
Çeviri: Eş adayı bulamadim. Lanet olsun şansıma kampüs hayatı da yok, uzaktan eğitimle koca bulma şansım da kalmadı.
Uzaktan egitim beni cok yoruyor. Ders içeriğinde bazen çizdiğimiz resimleri göstermemiz gerekiyor beceremiyorum. Romanın özetini anlatmam gerekiyor onu da yapamiyorum uzaktan. Offf uzaktan es adayı da bulamam ki
Bende böyle anladım, online derste roman anlatırken hayatının aşkı karşısına çıkacak.Online ders alırken hayatınızın aşkının kameradan karşınıza çıkmasını mı bekliyorsunuz? Daha okulunuz bitmemiş neden evlilik derdine düştünüz
Hemen ekliyorumçok iyi çeviri
ama birde çok temiz kalpli kız meselesi vardı