Çeviri: Eş adayı bulamadim. Lanet olsun şansıma kampüs hayatı da yok, uzaktan eğitimle koca bulma şansım da kalmadı.
Uzaktan egitim beni cok yoruyor. Ders içeriğinde bazen çizdiğimiz resimleri göstermemiz gerekiyor beceremiyorum. Romanın özetini anlatmam gerekiyor onu da yapamiyorum uzaktan. Offf uzaktan es adayı da bulamam ki
Çeviri: Eş adayı bulamadim. Lanet olsun şansıma kampüs hayatı da yok, uzaktan eğitimle koca bulma şansım da kalmadı.
Uzaktan egitim beni cok yoruyor. Ders içeriğinde bazen çizdiğimiz resimleri göstermemiz gerekiyor beceremiyorum. Romanın özetini anlatmam gerekiyor onu da yapamiyorum uzaktan. Offf uzaktan es adayı da bulamam ki
Haklısın ama tabi ki bu günler de bitecek okuluna önem ver bitir meslek sahibi ol ondan sonra evlilik düşün şu an sevgili bulmak değiştirmek te tehlikeli covid bulaşabilir gençliğinin sağlığının kıymetini bil dinlenmenin tadını çıkar evli çocuklu çalışırken bu günlerini çook arayacaksın
Konudan bir şey anlamadım ama üniversite sınavı kazanmak kolaylaştı mı ? Yani daha iki cümleyi yazamayan insanlar üniversite öğrencisi oluyor. Valla eğer öyleyse ben de bir sosyoloji okuyayım diyorum
Genellikle evde duruyorum hoşlandığım kisiler benden hoşlanmıyor ya da sevgilisi ilişkisi oluyor çok temiz kalbi olan bir kızın her istediği olur mu ? Uzaktan online eğitimi Dert ediyorum yaptığım resimleri gösteriyorum gösterme derdi var uzaktan eğitimde kamera açıp okuduğumuz romanı anlaticaz yapamam ki yakın zamanda evleneceğim kişi karşıma çıkar mı ?
Uzaktan eğitimle aşık olup koca bulma ihtimalini sorguluyor.
Kameradan birşeyler gösterip bazı şeyler anlatmak istiyormuş ama utaniyormuş da...
Ama olsun kalbi temizmiş.
Uzaktan eğitimle aşık olup koca bulma ihtimalini sorguluyor.
Kameradan birşeyler gösterip bazı şeyler anlatmak istiyormuş ama utaniyormuş da...
Ama olsun kalbi temizmiş.
Bence yazar şöyle demek istemiş...
Bu Online eğitim beni yordu, yapamıyorum, evlenecegim kişi karşıma çıksa da kurtulsam artık eğitim megitim ne boş işler...
Beğendiğim adamlar başka kadınlardan hoşlanıyor. Ben çok temiz kalpli biriyim. Bu özel gücüm sayesinde her istediğim gerçek olabilir mi? Mesela bu beğendiğim adamlar bana aşık olabilir mi?