Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derdi bizim gibi sıradan fani olmak ama burada yazamayacagi çok değişik bi yaşantısı varmış.Abla ne derdin var acik acik soyleyecek misin yoksa dagilak mi?
Aynen öyle.gerçi konu sahibi neden bikti onu bilmiyoruz.İnsanoğluda herşeyden bıkar ve hep geçmişi özler
Ben anladim kizlar. Aklima sohle bi yasanti gelmeye basladi. 13 yasinda babasi ölmus. (Allah korusun) O gunden sonra baslamis hersey. Ev sahibi annesi ve kardeslerini evden atmis kirayi odemiyosunuz diye. En buyukleri oymus. Calisip evi gecindirmek zorunda kalmis. Koye yerlesmisler. Okuyamamis. 15 yasindayken annesi evlenmis. Adam alkolikmis. Surekli onlari dovermis. Onu da koyun yasli ve zengin amcalarindan biriyle evlendirmek istemis. Hep evden kacicam dermis. 16 yasinda tecavuze ugramis akrabasi tarafindan. İste o gunden sonra hayati iyice degismis. Uvey babasi onu satmis. O da bunu duyunca kacmis. İstanbula gelmis. Kimsesi yokmus sokaklarda kalmis. Sonra kotu yola dusmus. 19 yasinda bi adam onu kurtarmis. Evlenmisler. 20 yasinda bosanmis dayaktan. Sonra hamile oldugunu ogrenmis. Ama cocugunu kaybetmis. Evine geri donmus ama ailesi kabul etmemis. İstanbula geri donmus. Garsonluk yapmis her isi yapmis. Uc yilda iyi para kazanmis. Bi tane de kafe si var. Ama bunlar onu mutlu etmiyo. Cunku her gun ayni seyleri yapmaktan sikilmis. Asik olmamis hic. Karsisina cikan her adamin ya amaci farkli ya capkinmis. Herseyi birakip kacip gidesi var. Benim hayalimde canlanan hikaye bu. Yani sanki bunu anlatamiyomus gibi konusmussunuz
Ya da bi tane mafya harac keser olmustur. Bi de onu kadin basina gorunce surekli tacizler para istemeler. Adam o kadar gucludur ki polis bile bisey yapamiyodur. Kafeyu de birakamiyodur cunku adam izin vermiyo birakmasima para gelicek diyeYok öyle değil senaryo böyle olmalı herşey iyi giderken birden bulunduğu ortamda dertler ve stresler artmaya başlayınca konu sahibi kaçacak delik aramaktadır, ,özlemiştir o basit ev hanımlarının hayatını artık hayatında sorun ,tasa,stres istemiyordur zaten hiç bir şey de düşlediği gibi değil , mutlu olmayışındandır en iyi çözüm yolu kaçmak
Arkadaşlar burda hadi nasıl bir hayat yaşıyırum bulun yarışması yapmıyorum ben kendinize gelirmisiniz bir anlık bunalmışlıkla konu açtım merak etmek veya cevap vermek zorunda değilsiniz.
Kafa güzelmiş Allah kabul etsin.Arkadaşlar burda hadi nasıl bir hayat yaşıyırum bulun yarışması yapmıyorum ben kendinize gelirmisiniz bir anlık bunalmışlıkla konu açtım merak etmek veya cevap vermek zorunda değilsiniz.
Ya arakadasım bu neyin atarı anlamıyorumki yeni üyeyim ve ilk konularımdan biri bu oldu. Hergün aksiyon yaşadığımı söylemedim ben zaten fakat sakin bir.hayatım yok monotonluktan kastım budur. Sakinlik. Bana göre de değişik bir yaiam tarzım.var. Bunu güzel birşey olarak algılamanızı istemem zira gerçekten çok kötüyüm.Bence arkadaş çok Tom Cruise filmi izlemiş. Onun yanında dünyayı kurtarırken hep bir kadın vardır da aksiyondan aksiyona koşup heyoo ne heyecanlı derler ya heh işte o durumu kurgularında yaşıyor o da. Yalnız o değil de o adamı öyle filmlerde izlerken vay be adama bak off diyorum başka zaman ekranda gördüğümde bu ne be bodur püff diyorum. Yani demem o ki kimsenin öyle her gün farklı geçen aksiyonlu hayatı yoktur. Tamam farklı hayatı olabilir ama o da her gün bu farklılıkları yaptığı için onun için de monotondur hayat. Böyle başlık açıp içi boş cümleler yazmışsınız ama cıkss olmamış
konu silmek yasaktır ve ceza sebebidirKafanızı şişirdiysem affedin
Hic akillisi bizi bulmaz tovbe estagfurullah aksam aksamDerdi bizim gibi sıradan fani olmak ama burada yazamayacagi çok değişik bi yaşantısı varmış.