Cok degisik...anlayan varmi?

rzgrgulu92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
189
58
Merhabalar,

Lütfen okuyup sacma da gelse size bu iliskim, yardimci olur musunuz? Anlam veremiyorum, cok dusunuyorum. Simdiden cokcok tesekkurler.

bes yillik eski sevgilim vardi, ailem onu istemedigi icin ona kacmami istedi ve daha fazla beni bekleyemiyecegini soyledi. Ben de bana her kavgamizda kufur soyledigi icin, ona bana yanina gittigimde iyi davranacagina inanmadigimi ve bundan dolayi aileme sirt donup ona kacamiyacagimi soyledim (ayrica cok eskiden aldatmisti beni).

Bu arada ondan almanyaya gelmesini istemistim, kendisi turkiyede yasiyor ve fazla gorusemedik. O da izin alamam falan filan sen kac bana dedi...

Neyse... ben kacmiyacagimi soyleyince son kararin mi dedi ve ayrildik.

Neyse engelledik birbirimizi. Sonra bana bi gün engeli kaldir diye msj geldi. Kaldirdim gece 12 gibi, sonra sus konusma dedi ben ona kizip kizip durdum konusma dedi. Sen naptigimi biliyo musun butun gun dedi. Napcan kizlarla takilcan dedim... sonra dedi hayir ictim. Ne icmesi dedim kimle dedim "arkadasla" dedi isim ver dedim ismi yok dedi sonra icmedim dedi manyak misin sen ben icer miyim dedi.. .resmen alay etti benimle! Sonra telefonda uyudu kaldi. Sabah bi baktim beni engellemis!!!!

Neyse bende onu engelledim. Yani heryerden
Engellemistik birbirimizi. Sonra ben arada instagramda engeli acip bakiyordum msj yazmismi diye. Baktim ismimi yazmis msj olarak instagramda ve sonra whatsappa baktim engeli de kaldirmis. Sonra ben de kaldirdim engeli yazdim "Ne var" diye. Birden gene engelledi beni.

Bu arada numarami silseydi profil resmini gormezdim onun engeli kaldirdiginda cunku sirf ekli olanlara acik.

Neyse ben delirdim aradim surekli acti sonunda telefonu ne var dedi, konus dedim cevap ver ne oldu dedim 1 saat sonra aricam dedi. Bu arada hala engelliyim. Neyse sonra kaldirdi engeli ne var dedi bana. Dedim ne ne var, aradim onu tekrar. Niye engeli kaldirdin dedim "hatirlamiyorum" dedi niye bana mesaj attin instagramdan ismimi yazdin dedim, bilmiyorum dedi... sonra sen ne pisliksin diyip hattimi degisiyorum simdi diyip butun sosyal hesaplarimi kapattim. Whatsappta da onu engelledim. Tabii numarami degistirmedim.

Whatsappta sonra beni uc gun engellemedi o konusmadan sonra, anlam veremedim neyi bekledi ki? Gene alay mi edecekti.... Bugun demin baktim yeni engellemis. Ama o gundur beni ne aradi ne msj atti.

Ben bu isten hic birsey anlamadim. Siz?

Bu ne yahu engelle kaldır sil ...sosyal medya ..instagram kaç yasindasiniz(umarım 15 ve 20 arasidir) uzun bir yazı okudum niye okuduğumu da anlmadim ya neyse baştan sona engelleme olayı anlatılmış... bu adamdan sana yar olmaz dönüp arkana bile bakma net.

Dengesiz bu yahuu bosversene, bence acilen hattını değiştir. Uzun bir sürede nette takılma yani ben olsam öyle yapardım. Hatta öyle bir engelle ki onu seni nette karıs karıs arasın ulasamasın... bütün yolları kesmelisin
Bu senin ruh saglıgın ıcınde onemlı, birde ona bakmayı bırakmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…