Çok değersiz hissediyorum, hiç hak etmedim, intihar eşiğinde yim

nurimoki

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
11
14
24
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Evin en büyük çocugu benim. 3 kardeşiz. Benim bebekliğimden konu açarken annem çok kötü ydun bıkardık senden her şeye aglardın, o yüzden baban da haklı olarak vururdu der. Çocukken babamdan çok dayak yedim. Kekeme etti beni. Tedavi gördüm dostlarım babam götürdü, kendi etti iyileştim. Ama içim, hala küs hayata herkese. Kız kardeşi m 19 yasında o üniversite okuyor , ben mezun oldum. Evin en çok sevileni, en övülen kişisi hep odur. Bebekliğinden tutun şimdiye kadar övgüler ile annem bahseder. Teyzem, babaannem dayım komşular aileme ayrımcılık yaptıklarını günah olduğunu dediler. Annem asla kabul etmez, sinir krizi geçirir bu lafa. Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez kız kardeşi m 24 saat yatar her türlü hakaret eder bana. Deli, ruh hastası, psikolojisi bozuk vs. Kıskanç gibi. Ben çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Öğretmen oldum geçen sene atamam oldu. Çok hırslıyım, kpss için çok emek verdim sonunda kazandım ama, mutsuzum. Sevgi görmedim hiçbir zaman. Babam da bana deli der. Annem herkese beni kötüler. İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor. Zoruma giden şey şu : kız kardeşi m her türlü lafı der bütün akrabaları mız nefret ediyorum diyor , çünkü lafı çok tok her şey i der ben kimseye kıyamam. Annemle küstü doğum gününü kutladım, pasta aldım. Annemin pastasını kininden yemedi bile. Doğum günü nü dahi kutlamadı. Terbiyesiz kadın dedi. Ama ondan özür diledi. Ben iki gün önce neden bana böyle davranıyor sun anne geçmişi unutamıyorum dedim. Evi terk etti, parka gidip aglamıs. Babam beni aradı bir sürü küfür etti. Annenle ben öleyim rahatla vs. Annem ağır ilaçlar kullanıyor. Geçmişte görümceleri ile kavgalı vs ama asıl nedeni benmişim. Ben ne yapsam yaranamıyorum. Hayatımda biri var annemi insan bildim anlattı m babama deme dedim gitmiş anlatmış. Babam kavgada onu yüzüme vuruyor. Bu sabah hiçbir şey yapmıcam dedim yattım çay aldım bardağı çalkaladım koydum tekrar çay içerim diye babam onu bulaşık makinesi ne koy dedi sert bir şekilde ben de surat yaptım, yıldım artık beni mi besliyor sun a m k o suratın ne dedi :KK43: çok değersiz hissediyorum ben kendimi. İntihar etme kararı aldım geçen hafta ama yapamadım. Küçük erkek kardeşi m var çok seviyorum onu onu bırakamıyorum. Çok küçük 6 yaşında ben büyüttüm onu. Geçmişimi unutamıyorum ben. Babam beni düğünlerde dövdü, herkesin içinde hep döverdi çocukken. Unutamıyorum

Vallaha canim kendine hayat kur toksik ailenden uzaklas. Onlarin böyle oldugunu kabul edip birak. Sen kendi hayatina ve iyilesmene odaklan..ilerde kendi cocuklarin olunca daha iyi bir ebeveyn olmaya caba göster..bazi insanlar anne baba olmayi hak etmiyor. Birde hatalarini söylerken agliyormus vah vah. Degismis olsalar özür dilemesini bilirlerdi, ama hic degismemisler.

Seni varya tebrik ediyorum meslek sahibi olmuşsun atanmışsın para konusunu bi kenarı koymuşsun bak ne güzel, artık yeni hayatını güzelce inşaa edebilirsin. Yeni evine geçtigini tahmin ediyorum. Geçmediysen geç lütfen, kendi düzenini kur güzelce. Evini dekore et çok keyiflidir bu iş, hak ediyorsunda bunu. Öyle güçlü bi kızmışsın ki sıyrılıp kariyerini oluşturmuşsun, en zor zamanlar geçmiş. Kendi hikayeni taçlandır güzelim, kendi çiçeğini kendin sula.. Öyle güzel günler seni bekliyor ki. Ayağına taş değmesin kuzum, uzak dur ailenden lütfen. Hiç birşeye zorunda değilsin..

Ben nasıl diyim hayatım boyunca kimseyi kıramadım ailem benim hakkımda salak saf olarak bahseder. Ama bu benim iyi niyetim. Yurtta kaldım. Çok güzel arkadaşlar edindim halen ararlar. Üniversite arkadaşlar ım öyle. Akrabalarım sürekli bana acır

Ben nasıl diyim hayatım boyunca kimseyi kıramadım ailem benim hakkımda salak saf olarak bahseder. Ama bu benim iyi niyetim. Yurtta kaldım. Çok güzel arkadaşlar edindim halen ararlar. Üniversite arkadaşlar ım öyle. Akrabalarım sürekli bana acır

Sizi acıdıkları falan yok Sizi eziyorlar. Hizmet ederek, altan alarak kendinizi beğendirmeyi bırakın artık. Çünkü hiçbir zaman beğenmeyecekler. Yapabiliyorsanız ayrılın o evden.

Zorla babam burayı yazdırdı
Valla ne yapıp edip farklı bir yer yazabilirdiniz puanım tutmuyor diyebilirdiniz artık mesleğinizi elinize almışsınız maaşınız var kimseye muhtaç değilsiniz.
Ayrı şehirde olsanız bu kadar olmazdı şimdi evde hizmetçi gibi olmuşsunuz.
Tayin isteme hakkınız varsa isteyin.
Yok tayin isteme hakkınız yoksa da ben ayrı eve çıkacağım deyip ayrı eve çıkın.
Babanız da en fazla kufreder geçer yani.
Ayrı eve çıkmak namussuzluk değildir ya da bir erkeğe kaçmak değildir.
Ama sizi çok ezmisler malesef özgüven diye bir şey kalmamış dik durmaniz lazım karşılarında.

Hem atandın hemde aynı şehire bana biraz doğru gelmedi:KK43: her şey geçer. Daha çok gençsin. Eminim tüm bunların karşılığını alıcaksın. İlerde.
Deprem bölgesinde olduğumuz için burayı ben de yazmak ıstemedım, puanım da çok yüksekti, ama asla ve asla babam istediğim yeri yazdırmadı evde kavgalar çıktı kendi istediği oldu

Çok üzüldüm yaşadıklarına keske baska bir yeri yazsaymişsin basvurunuzda kurtulurdunuz.Tek çare ayri eve çıkmanız gibi geliyor.Onlarla konusun dicem pek laftan anlicak tipler gibi durmuyor.Ne önersem bilemedim valla Allah kolaylık versin.

İşlerine gelince her şey istiyorlar benden bilgisayar al dolap al diye ama değerim yok sevgi yok afedersiniz köpek gibi davranıyorlar
Gerçekten bunu değiştirmek istiyormusun o önemli, hüzünlü prenses olmayı bırakıp silkelenip ayağa kalkman gerekiyor. Değişimler zorlu olabilir, katakulli yapman gerekiyorsa yap. Başka bir şehire atan ve ev tut kendine. Benim çözüm önerim bu olur, ben olsam öyle yapardım daha doğrusu..

Sabah kahvaltı yı hazırlarım. Ekmek alırım. Kahve yaparım akşam yemeği yaparım. Annem hiçbir şey i beğenmez
İki gün bir yere gitsem evi b.. K götürüyor.
Yapma. Ev işi yapmayı bırak. Sadece kendine hazırla. Sadece kendi kıyafetlerini temizle.
Lütfen kendini yıpratma. Sadece kendin için çabala. Çalışmıyorsan işe gir paranı biriktir. Ailen çok toksik ve ayrımcı.

X