Çok dağınıgim :(

Ogretmen5058

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
32
16
3
42
Size yazmamın faydası olacak mı bana bilemiyorum ama keşke olsa.cunku hep düzenli olmak istiyorum ama ne mümkün.ogretmenim iki çocuğum var 11 yıllık evliyim ama bu işe bir çözüm bulamadım.simdi oğlum çok yaramaz bana hiçbir iş yaptırmiyor ama ona bahane bulamam.cunku evliligimin ilk 3 yılı çocuğum yoktu ama o zaman da aynıydı.gerci o zaman daha kotuydu sonradan biraz alistim ise guce ama şimdi de cocukla zorlaninca zaten cok yatkın olmadığım bir olay yine içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Annem öğretmendi bana hiçbir iş yaptirmazdi kendi işlerini de temizlikçi yapardı ya da günlük işleri babamla yaparlardı keşke bana da yaptirsalardi.simdi benim ailem de temizlik ve düzen hastası annem evime gelince çıldırıyor.gercekten bu sorun olmaya başladı.siz ne zaman duzeleceksiniz ne olacak bu haliniz deyip duruyor.mesela eve temizlikçi alıyorum o gelmeden her yeri topluyorum o da temizliyor bundan sonra hiç dagitmiycam dikkat edicem diyorum 2-3 gün sonra bitiyor herşey.her hafta alamam maddi olarak ,ayda bir falan alabiliyorum.inanin ani biri gelecek diye odum kopuyor.sansim da yaver gidiyor açıkçası.gerci gecmiste rezil olmadım diyemem.of ya dağınıklık dışında temizlik de sorun olabiliyor tabi.zaten pek beceremiyorum zor işleri.anca elektrik süpürgesini alıp süpüruyorum da süpüruyorum duyan komşular da çok titiz diyecek.esim de yardım eden bir insan bulaşık makinesini doldurma boşaltma ,yemeği toplama ,yerleri süpürme falan ikimiz de yapıyoruz.ama gelgelelim ikimiz de dagitiriz.ha bir de banyo tuvaleti yıkarım günlük.yikarim dediğim de temizlikçi gelmedikce duvarlar falan durur.anca klozet lavabolar falan.of ben ne olcam böyle hiçbir zaman düzelmeye cek miyim

Pis olmak ve dağınık olmak ayrı şeyler. Pis değilseniz pek sorun değil gibi gibi. Misal nasıl dağınıksınız? Ortalıkta çamaşır mı oluyor? Kitap defter, tabak, bardak falan mı oluyor? Yoksa dolapların içi mi düzensiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…